Συνελήφθη ο Deep Stater για δολιοφθορά στην προμήθεια τροφίμων του έθνους

 


Ενώ το έθνος παρακολουθούσε

συνεχή κάλυψη ειδήσεων για τον δολοφόνο του Αϊντάχο και μια διχασμένη Βουλή που τσακώνονταν για τον επόμενο Πρόεδρο, το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών εκτέλεσε ένα ένταλμα σύλληψης σε έναν σκοτεινό Deep Stater υπεύθυνο για σαμποτάρισμα της τροφικής αλυσίδας του έθνους και, ως εκ τούτου, τον πληθωρισμό της μεταποίησης. Αυτός ο εγκληματίας είναι ο Brian Deese, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του καθεστώτος και πρώην υπηρέτης του αρχηγού του Deep State, Barack Hussein Obama.

Τα γραφεία του στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών Έρικ Μ. Σμιθ είπαν ότι Αμερικανοί πεζοναύτες άρπαξαν τον Ντις στο σπίτι του στη Μασαχουσέτη νωρίς το πρωί της Πέμπτης - το αποκορύφωμα μιας 3μηνης έρευνας για τους ισχυρισμούς ότι συμμετείχε ή επέβλεπε ένα κυβερνητικό σχέδιο σε πτωχευμένους πτηνοτρόφους και να διογκώσουν τεχνητά την τιμή των βασικών οικιακών προϊόντων, όπως τα αυγά και το κρέας κοτόπουλου. Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, παρέκαμψαν την ασφάλεια του σπιτιού του Deese και μπήκαν στο σπίτι στις 3:00 π.μ., ελπίζοντας να τον πιάσουν στον ύπνο. Αλλά η παρουσία τους τρόμαξε μια οικιακή γάτα, η οποία χτύπησε ένα φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι, και η ταραχή ξύπνησε τον κοιμισμενο Deese, που βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από μισή ντουζίνα ένοπλους πεζοναύτες. Ο Ντις πανικοβλήθηκε, φώναξε, «Θεέ μου, όχι, όχι εγώ», και λιποθυμισε ώστε οι πεζοναύτες να μπορούν να τον συνοδεύσουν ήσυχα στις ασφαλεις εγκαταστάσεις.

Ο Deese είναι ο δεύτερος Deep Stater που κατηγορείται για τη διακοπή της κρίσιμης τροφικής αλυσίδας της χώρας. Τον Απρίλιο του 2022, ο στρατός των ΗΠΑ συνέλαβε και αργότερα απαγχόνησε , τον Υπουργό Γεωργίας Τομ Βίλσακ, αφού απέδειξε πέρα από εύλογη αμφιβολία ότι ενορχήστρωσε την καταστροφή πολλών αποθηκών διανομής τροφίμων.

Σε μια ένορκη κατάθεση πιθανής αιτίας που εξετάστηκε, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ο Deese και ο Vilsack συνωμότησαν για να "ακρωτηριάσουν" την προσφορά τροφίμων επειδή «Ο Joe πιστεύει ότι οι Αμερικανοί το έχουν πολύ εύκολο και δεν πληρώνουν αρκετά για φαγητό», ηταν τα λογια του Deese. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποδεικτικά τους στοιχεία περιλαμβάνουν ηλεκτρονική αλληλογραφία - email και μηνύματα - καθώς και τηλεφωνικές συνομιλίες που ξεκίνησαν στα μέσα του 2021. Το πιο βαρυ στοιχείο,είναι μια κλήση που έλαβε χώρα στις 5 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτήν, ο Deese πρότεινε στους πράκτορες του Υπουργείου Γεωργίας να επισκεφτούν πτηνοτροφεία με το πρόσχημα των «συνηθισμένων επιθεωρήσεων» και να κάνουν τυχαία δοκιμή πουλερικών για γρίπη των πτηνών. Όταν ο Βίλσακ απάντησε: «Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά είναι απίθανο να βρούμε κρούσματα γρίπης των πτηνών», ο Ντις είπε, «Φυσικά και θα βρουμε. Αυτο θελουμε...αυτο θα συμβει».

Μεταξύ Μαρτίου-Νοεμβρίου 2022, πράκτορες της Υπηρεσίας Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων, θυγατρικής του Τμήματος Γεωργίας, επισκέφτηκαν 16 εμπορικές πτηνοτροφικές μονάδες στην Αϊόβα Νεμπράσκα και κοτόπουλα σε αυτές τις φάρμες βρέθηκαν θετικά στη γρίπη των πτηνών. Στους ιδιοκτήτες είπαν ότι τα πουλιά τους θα έπρεπε να καταστραφούν για να περιοριστεί η εξάπλωση της ασθένειας και υποσχέθηκαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τους αποζημιώσει οικονομικά.

Σε ένα αγρόκτημα ωοτοκίας της Νεμπράσκα, το FSIS κατέστρεψε 140.000 κότες. Η μέθοδός τους για να το πετύχουν αυτό είναι η ασφυξία. Είτε γεμίζουν αχυρώνες με πυροσβεστικό αφρό, διακόπτοντας την παροχή αέρα των ζώων, είτε διοχετευουν μονοξείδιο του άνθρακα.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, οι ομοσπονδιακοί έχουν σφάξει 50 εκατομμύρια πτηνά σε 46 πολιτείες. η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε μεταξύ 17-25% το 2022· και το κόστος των αυγών εκτινάχθηκε 49%.

Για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της JAG, η ιστοσελιδα μίλησε με έναν πτηνοτρόφο της Αϊόβα, του οποίου ολόκληρο το κοπάδι το Τμήμα Γεωργίας κατέστρεψε τον Οκτώβριο του 2022. Μίλησε υπό όρους ανωνυμίας, φοβούμενος ομοσπονδιακά αντίποινα.

«Μου ακουστηκε περιεργο, αλλά τι μπορουσα να κανω όταν εμφανιστηκαν 50 ατομα της FSIC. Μου είπαν ότι δείγματα που πήραν από τις κότες μου είχαν την ασθένεια των πτηνών. Δεν είχα ξαναδεί αυτούς τους τύπους και σκεφτόμουν «πότε και πώς τα ελεγξαν». Σκότωσαν όλα τα πουλιά μου. μου είπαν ότι θα έπαιρνα μια επιταγή για να καλύψω τις απώλειές μου. Δεν έχω δει δεκάρα ακόμα και όταν τους τηλεφωνώ, δεν με καλούν ποτέ πισω. Τώρα είμαι σε πτώχευση και εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα ουτε να να φάμε. Άνθρωποι της επιχείρησής μου καθως και συνεργατες, μιλάμε και....αυτό το χάλι έχει συμβεί παντού, και όλοι θα καταρρεύσουμε», είπε.

Κλείνοντας, πηγές της JAG είπαν ότι ο Vilsack δεν κατονόμασε ποτέ τον Deese ως συνσυνωμότη, αλλά ο τελευταίος παρ' όλα αυτά θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο επειδή πρόδωσε τον όρκο του και διέπραξε προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν ολα αυτα ειναι αληθεια γιατι γινοντε μυστικα? Κανονικα οι δηθεν καλοι δεν επρεπε να ξεμπροστιαζουν το συστημα ωστε ο λαος να ξερει να προσεχεις και να ενεργησει κατα του βρωμερου συστηματος?
    Εγω δεν πιστευω τιποτα γιατι εδω και τρια χρονια ακουω τετοια αλλα τιποτα δεν εχω δει να πραγματοποιειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις