Επιλέχθηκε ο Πάπας Μπεργκόλιο...?


 Επιλέχθηκε ο Πάπας Μπεργκόλιο;;; Στις 13/03/2013. Στην πραγματικότητα πρέπει να ειπωθεί επιβεβλημένο.


Μια ημερομηνία που είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα. Ο προηγούμενος Πάπας Βενέδικτος XVI, γεννημένος Ράτσινγκερ, είχε παραιτηθεί στις 28/02/2013. Ένα κονκλάβιο δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε αστραπιαία. Η Χαζαρική Μαφία βιαζόταν. Ήταν απαραίτητο να δοθεί περαιτέρω ώθηση στην ήδη υπερδιεφθαρμένη Καθολική Εκκλησία. Η νέα πορεία δεν αργεί να γίνει αισθητή. Οι εφευρέσεις του νέου Πάπα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κάνουν τους πιστούς να μιλάνε και να συζητούν, αλλά και αυτούς που βρίσκονται εκτός Καθολικισμού. Αλλά όπως πάντα, έχουν συνηθίσει να κάνουν τα δικά τους (Η Χαζαρική μαφία) και λόγω της κατάστασης των δύο παπάδων δημιουργούν μια μη βιώσιμη κατάσταση.

Ο ρόλος του επίτιμου πάπα δεν υπάρχει στο εκκλησιαστικό δίκαιο. Με συγκεκριμένους όρους, ο Πάπας Βενέδικτος, ακόμα κι αν είναι διαχωρισμένος, είναι πάντα ο αποτελεσματικός Πάπας. Στην πραγματικότητα ο Πάπας Μπεργκόλιο ενεργεί και κινείται σαν πάπας χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει. Όπως είναι γνωστό, θα είχε ήδη υπογράψει την παραίτησή του το 2013, έτος της υποτιθέμενης ορκωμοσίας του. Επιπλέον, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι Πάπας ως Ιησουίτης. Σύμφωνα με τους κανόνες της Καθολικής Εκκλησίας, οι πάπες εκλέγονται μεταξύ των καρδιναλίων που συγκεντρώνονται σε ένα κονκλάβιο.

 Αν λοιπόν ο Πάπας Βενέδικτος πεθάνει, όντας βαριά άρρωστος, ο Ιησουίτης Μπεργκόλιο παραιτείται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ήταν ποτέ Πάπας σύμφωνα με τους κανόνες της Καθολικής Εκκλησίας. Τότε θα έχουμε το τέλος της Καθολικής εκκλησίας. Και η Συμμαχία δεν θα επιτρέψει άλλο κονκλάβιο. Το Βατικανό προορίζεται να εξαφανιστεί τόσο ως εικόνα της Καθολικής Εκκλησίας όσο και ως δομή. Υπάρχει ήδη έτοιμος ROG που πρέπει να χτυπήσει για να καταστρέψει ένα τέτοιο μέρος εξαπάτησης και
διαφθορά. 

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε φαίνονται σε λίγο καιρό. Το τέλος του παπά και της εκκλησίας ολοκληρώνεται. Και με την πτώση της Καθολικής αυτοκρατορίας πέφτει και ο δεύτερος πυλώνας της Χαζαρικής Μαφίας.Ο τρίτος πυλώνας είναι πολύ ασταθής και είναι η κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον. Λίγο σπρώξιμο και όλα πέφτουν, τελειώνοντας έτσι τη δουλειά της διάλυσης του παλιού κόσμου που πρόκειται να καταρρεύσει όπως είπε ξανά ο Kennedy Sr για τη CIA - "Θα το σπάσω σε χίλια κομμάτια και θα το σκορπίσω στον άνεμο" .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις