Ο Μακάρθι θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν ως «πρόεδρο» των ΗΠΑ, ενώ ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λάος


Κάποιες τεκτονικές μετατοπίσεις σημειώθηκαν στις γεωπολιτικές δομές ισχύος την περασμένη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα θα είναι ο ευρέως περιφρονημένος σωσιας  «Τζο Μπάιντεν», που θα αντικατασταθεί ως Πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Πρόεδρο της Βουλής Κέβιν Μακάρθι, λένε πηγές του Πενταγώνου και της MI6. Επίσης, οι προετοιμασίες για τη μεταφορά της έδρας του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη στο Λάος έχουν ξεκινήσει σοβαρά, αναφέρουν πηγές της CIA στο Λάος.

Αυτές οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα καθώς οι κύριοι ένοχοι για τη σημερινή δυσλειτουργική κατάσταση του πλανήτη συγκεντρώνονται στο Νταβός της Ελβετίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Καθώς αυτή η αναφορά επρόκειτο να κυκλοφορήσει, πηγές της CIA αναφέρουν ότι ο επικεφαλής αυτής της οργάνωσης, Klaus Schwab Rothschild,θα έχανε την έναρξη της διάσκεψης του WEF στο Νταβός σήμερα «λόγω ενός προβλήματος υγείας».

https://twitter.com/ANTlWEF/status/1614697873790189569

 Ωστόσο, αυτή μπορεί να είναι μια παγίδα παραπληροφόρησης που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει την αξιοπιστία αυτού του ενημερωτικού δελτίου με την εμφάνιση του ίδιου ή ενός σωσια αφού αναφέρουμε την απουσία του. Το WEF δεν ήταν διαθέσιμο για σχόλια. Ανεξάρτητα από αυτό, οι εγκληματίες που συγκεντρώθηκαν στο Νταβός έχασαν τη μάχη για τον πλανήτη γη, συμφωνούν πολλές πηγές.


 

 Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ολόκληρο το παράρτημα Χίτλερ/Ροκφέλερ της άρχουσας τάξης έχει χάσει την εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι οι απόγονοι του Αδόλφ Χίτλερ και του Τζον Ροκφέλερ Α, συμπεριλαμβανομένων των Άνγκελα Μέρκελ, Χίλαρι Κλίντον, Μπαράκ Ομπάμα, Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ, κ.λπ., θα αφαιρεθούν από κάθε εξουσία και τίτλους, λένε πηγές της MI6.

Για να επιβεβαιώσουμε αν αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να δούμε τη δημόσια απομάκρυνση του Ροκφέλερ , του «Πρόεδρου Τζο Μπάιντεν», μαζί με τον ψεύτικο Πάπα Φραγκίσκο που φοράει μάσκα από καουτσούκ.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό συμβαίνει. Στις ΗΠΑ, ένας αγώνας για την εξουσία οδήγησε σε έναν συμβιβασμό όπου ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε ο Τζο Μπάιντεν θα είναι στην εξουσία. Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση Μπράνσον για την ανατροπή των εκλογών του 2020 επειδή θα είχε εγκαταστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο. Ο λόγος είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ που εμφανίστηκε δημόσια από τον Ιανουάριο του 2020 είναι μια απάτη που ωθεί τα εμβόλια. Ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου ο γιος Μπάρον τραυματίστηκε από τα εμβόλια, ήταν σκληρά αντίθετος μαζί τους. Αυτό σημαίνει ότι εάν το Ανώτατο Δικαστήριο είχε αποκαταστήσει τον Τραμπ, τότε ο σωσιας Τζο Μπάιντεν, ο οποίος λάμβανε εντολές από τους Ροκφέλερ, θα είχε αντικατασταθεί από έναν σωσια Τραμπ που έλαβε εντολές από τους Ρότσιλντ.

Έτσι, έγινε σοβαρό "εμπόριο" στους 15 γύρους ψηφοφοριών που χρειάστηκαν για να γίνει ο Kevin McCarthy ομιλητής του οίκου(Βουλης). Ο ΜακΚάρθι αναγκάστηκε, μεταξύ άλλων, να υποσχεθεί ότι θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για το πώς το FBI μετατράπηκε σε κακοήθη δύναμη που καταστέλλει τους Αμερικανούς πατριώτες.

 


 Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα απομακρυνθεί μαζί με την Καμάλα Χάρις, τη δεύτερη στη σειρά για την προεδρία. Αυτό θα έκανε τον McCarthy πρόεδρο, αλλά μόνο ως μια προσωρινή προσωπικότητα που θα επέβλεπε νέες και γνήσιες εκλογές. Σε τέτοιες εκλογές θα έτρεχε ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε τώρα τίτλους όπως αυτός στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας:

Ο πρώην σύμβουλος της Κλίντον, Ντέιβιντ Γκέργκεν, λέει ότι ο Μπάιντεν κινδυνεύει να «καταργηθει» από την Docs Case: «Πολύ, πολύ μεγάλη υπόθεση»

 https://www.mediaite.com/tv/former-clinton-adviser-david-gergen-says-biden-risks-being-creamed-by-docs-case-very-very-big-deal/

Αυτό δείχνει ότι θα χρησιμοποιήσουν την ιστορία «έγγραφα στο γκαράζ» αντί για βιασμό και δολοφονία παιδιών ή για να πουλήσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε γκάνγκστερ στην Ουκρανία ως δικαιολογία για να τερματίσουν τη φάρσα του Μπάιντεν. Για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι μια φάρσα το πώς ο ψεύτικος Μπάιντεν δεν ανοιγοκλεινει ματια σε αυτό το βίντεο. Το πιο πιθανό είναι να είναι CGI


Αυτή η χαζή παράσταση δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Βλέπουμε επίσης μια πολύ ισχυρή εκστρατεία για την απομάκρυνση του «Πάπα Φραγκίσκου». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε δημοσιεύματα ειδήσεων μια συνωμοσία για την απομάκρυνσή του «ξεκίνησε σοβαρά» αμέσως μετά τον θάνατο του Πάπα Βενέδικτου (μαλέδικτου) XVI στις 31 Δεκεμβρίου.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11614445/Conservatives-wage-secret-plan-liberal-pontiff-stress-step-down.html

Ο ξαφνικός θάνατος στις 10 Ιανουαρίου του επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού, καρδινάλιου Τζορτζ Πελ, πιθανότατα σχετίζεται με αυτή τη μάχη. Ο Πελ ήταν σύμμαχος του πραγματικού Πάπα Φραγκίσκου που κατήγγειλε τον ψεύτικο Φραγκίσκο ως «καταστροφή» . Σε κάθε περίπτωση, πηγές του P3 αναφέρουν ότι ο ψεύτικος Φραγκίσκος ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του για συνεχόμενες μέρες λόγω «μιας μυστηριώδους ασθένειας».

Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι κάποιου είδους εκκαθάριση των υψηλότερων επιπέδων εξουσίας έχει λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες με το θάνατο του κορυφαίου κινέζου διαμεσολαβητή της εξουσίας Jiang Zemin, της βασίλισσας Ελισάβετ II, του Evelyn de Rothschild, του Πάπα Βενέδικτου κ.λπ.

Ακούμε επίσης ότι όλα αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι επιλέχθηκε ένας νέος Μ1 ή επικεφαλής της επιτροπής των 300 και ελεγκτής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ήμασταν σε επαφή με αυτό το άτομο, το οποίο είναι ένας Ευρωπαίος βασιλιάς που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ. Αυτό το άτομο λέει «Μ1 σημαίνει απλώς το Monetary One ή την παγκόσμια αναδοχή των τραπεζών του κόσμου…. Το Monetary One είναι απλώς ένα νόμιμο υπογράφοντα σε όλα τα άλλα χρέη. Δεν μπορείς να υπογράψεις το χρέος της χώρας, οπότε πρέπει να τελειώσει κάπου με κάποιον».




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις