Ο Πούτιν καταστρέφει εργαστήριο αδρενοχρωμιου στην Ουκρανία

 


Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις

εισέβαλαν την Τρίτη και κατέστρεψαν μια «φάρμα Adrenochrome» κοντά στην ουκρανική πόλη Σόστκα, όπου σατανικες δυνάμεις βασάνισαν απαχθέντα παιδιά από τη Ρωσία για να συλλέξουν υγρό από τα επινεφρίδια τους, δήλωσε πηγή Mar-a-Lago που ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενημέρωσε. Ο Πρόεδρος Τραμπ της ελαβε γνωση της επιχείρησης αφού ο Spetznas είχε σώσει 50 μικρά παιδιά από το φρικτό εργαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε στις αρχές του περασμένου έτους, ο Τραμπ και ο Πούτιν διατήρησαν έναν ανοιχτό αγωγό επικοινωνίας αφού ο τελευταίος ξεκίνησε την «ειδική στρατιωτική του επιχείρηση» στην Ουκρανία. Ο Πούτιν είχε διαβεβαιώσει τον Τραμπ ότι η πραγματική του ώθηση για την ανάπτυξη στρατευμάτων ήταν να απαλλάξει την Ανατολική Ευρώπη από τον δυτικό λοιμό, δηλαδή εγκαταστάσεις βιοόπλων που ελέγχονται από το Deep State και κυκλώματα εμπορίας παιδιών, τα οποία, είπε ο Πούτιν τότε, απειλούσαν τη ρωσική κυριαρχία. Καθώς περνούσε ο καιρός, οι συνομιλίες τους γίνονταν λιγότερο συχνές, αλλά ο Πούτιν ενημερώνει περιοδικά τον Τραμπ για την πρόοδο, είπε η πηγή μας.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε στον Τραμπ ότι η FSB, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, είχε ακούσει για την ύπαρξη και το πού βρισκόταν το εργαστήριο μόνο λίγες μέρες πριν διαταξει την αποστολή να διεισδύσει στο εργαστήριο, να συλλέξει στοιχεία, να σώσει τυχόν παιδιά μέσα και να καταστρέψει τελείως την εγκατάσταση. .

Πενήντα παιδιά βρίσκονταν σε ιατρικά προκληθέν κώμα όταν οι Spetznas εισέβαλαν στο εργαστήριο και σκότωσαν οκτώ «τεχνικούς» που είχαν "στραγγιξει" ή ετοιαζοντουσαν να "στραγγιξουν" την περιοχή των νεφρών παιδιών σε κώμα. Κάθε παιδί ήταν στερεωμένο σε ένα μεταλλικό κρεβατι.

Ο Πούτιν φέρεται να είπε ότι πιστεύει ότι οι απαχθέντες ήταν παιδιά από τη Ρωσία που είχαν απαχθεί από πόλεις και κωμοπόλεις που διασχίζουν τα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας. Είπε επίσης ότι οι δύο από τους οκτώ «τεχνικούς» ήταν από τη Δύση—ο ένας ήταν Αμερικανός ανοσολόγος με δεσμούς με το NIH. ο άλλος Βρετανός που είχε εργαστεί στην Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα ιατρικά σύνεργα—ποτήρια, σωλήνες, σύριγγες, μικροσκόπια, φυγόκεντρα μηχανηματα κ.λπ.— είχαν προέλθει από εταιρείες προμηθειών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ο Πούτιν συνήγαγε μια θεωρία: ότι το Deep State, με την ευλογία του Volodymyr Zelensky, μετέφερε μέρος ή όλη την βελτιστοποίηση του αδρενοχρωματισμού στην Ουκρανία, επειδή φοβούνται να το κάνουν στις πολιτείες που προκαλούν τη συνταγματική "αντισταση" του στρατού των ΗΠΑ ή τα Λευκα Καπελα που τους κυνηγούν. Στη συνέχεια, το εξευγενισμένο προϊόν αποστέλλεται στις ΗΠΑ ή παραλαμβάνεται από τους Deep Staters που επισκέπτονται την Ουκρανία», είπε η πηγή μας.

Ο Πούτιν, πρόσθεσε, είπε στον Τραμπ ότι το Βαθύ Κράτος είναι αδιστακτο και, ως εκ τούτου, πρέπει να «συντριβεί» και καυχιόταν ότι «συντρίβει» δεκάδες προδότες μέσα στην κυβέρνησή του. «Οι προδότες μερικές φορές πέφτουν κατά λάθος από το παράθυρο», είπε.

Περιέγραψε το Βαθύ Κράτος ως μια οικουμενική κακόβουλη οντότητα που επιδιώκει να υποδουλώσει τον πλανήτη και να υποτάξει την ανθρωπότητα στις σατανικες συνηθειες της.

«Πολεμάμε τον ίδιο εχθρό», του είπε ο Τραμπ. «Αλλά πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός τι λέω εδώ, ειδικά τώρα. Χαίρομαι που έσωσες τα ανυπεράσπιστα παιδιά. Το Adrenochrome ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα εδώ για πολύ καιρό».

Ο Πούτιν είπε ότι οι δυνάμεις του μετέτρεψαν το εργαστήριο Adrenochrome σε «σκόνη» και διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οποιεσδήποτε ιστορίες ότι ήταν βαριά άρρωστος ή νεκρός ήταν προπαγάνδα της CIA.

«Οι κακοί που το κάνουν αυτό στα παιδιά μας, Πρόεδρε Τραμπ, είναι βρικόλακες», είπε ο Πούτιν.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. του δίνει και αναφορά δλδ ο Πρόεδρος Πούτιν του Προέδρου Τραμπ ???
    ...γιατι εμένα έτσι μου ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://anazitiseis.gr/to-skoteino-prosopo-tou-ntonalt-trab-ki-ola-osa-den-etyche-na-akousete-pote/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις