Το Σύμφωνο του Μαρακές

 Δημογραφικό : Εθνική απειλή - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Αντι ολοι να ειναι στους δρομους και να

ζητουν να πανε φυλακη οποιοι το ψηφισαν και οποιοι το ακολουθουν....αυτοι βγαινουν στο δρομο για να φαει ο Κουφοντινας.

Το ψήφισε ο Τσίπρας και το ακολουθεί ευλαβικά ο Μητσοτάκης ,ενώ δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Τσίπρας μιλάει στο Μαρακές, τον Δεκέμβριο του ΄18, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους μετανάστες που δεν έχει δείξει αντίστοιχο ενδιαφέρον για τους Έλληνες πολίτες της χώρας.

    https://www.youtube.com/watch?v=03kibYa12R0

    Μερικούς μήνες αργότερα, ο Μητσοτάκης προεκλογικά μίλαγε ότι θα πολεμήσει τον Νατιβισμό. (Ο νατιβισμός, είναι μια ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας - «το έθνος» - και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος - κράτος....)


    https://www.youtube.com/watch?v=N9RJ42qlBXs

    Τον Ιούλιο του ΄19, εξελέγη, ο δραΚούλης, αυτοδύναμος.

    Στις 12 Μαΐου ΄20 κυκλοφόρησε το ΦΕΚ Α 96 με τον νόμο 4686/2020. Αφορά το μεταναστευτικό γενικά, και ειδικά για τις δαπάνες της προσφυγικής κρίσης – Άρθρο 56 Παράγραφος 3. (οι τελευταίες 4 σειρές είναι το «ζουμί»).

    «3. Η διάθεση οποιουδήποτε ποσού από την πίστωση αυτή στο πλαίσιο της παραγράφου 1 του παρόντος, διενεργείται με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και μετά από γνώμη της Επιτροπής Ειδικών Δαπανών της παραγράφου 6 του παρόντος. Για τις ανωτέρω δαπάνες δεν αποδίδεται λογαριασμός. Η απόφαση αυτή η οποία ασκείται κατά αποκλειστική αρμοδιότητα από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, δεν δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης ούτε αναρτάται σε οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα ή πλατφόρμα.»



    Χρειάζεται άλλα τόσα να γραφτούν για την εγγραφή των εποίκων στα δημοτολόγια και την απόδοση ακίνητης περιουσίας….

    ΕΛΛΑΣ…. από όλους εμάς… τους νεοΈλληνες… που δεν αντιδρούμε – και είμαστε συνένοχοι… για τα κατάντια αυτής της πατρίδας… μια συγγνώμη δεν αρκεί…

    ΖΕΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ, ενωθείτε, υπο ποιόν;;; για πέστε κανένα όνομα. Γιατι καναδυό που σκέφτομαι μπορεί και αυτοί να μας πουλήσουν. Αν κ δεν το νομίζω, αλλα δεν θέλω να επηρεάσω.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό πού βλέπω λέγεται εποικισμός καί άν ισχύει είναι έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας μέ τούς δικούς τους νόμους πού εφαρμόζονται βέβαια αλά κάρτ.
    Παρατηρώ ότι σέ όλα αυτά πού κάνουν οί εξουσίες έχουν ψηφίσει νόμους εναντίον τους, απλά δέν υπάρχουν δικαστές νά τους εφαρμόσουν στούς ισχυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις