Το Καμπαλικο ΝΑΤΟ ακομα ψαχνει το Ρωσικο υποβρυχιο...!!!

Το ΝΑΤΟ δημοσίευσε ρωσικά υποβρύχια: Ο καπετάνιος εξήγησε την εξαφάνιση του ρωσικού υποβρυχίου από τα ραντάρ της συμμαχίας |  Ρωσική άνοιξη 

 

Η ιστορία της εξαφάνισης του ρωσικού ντίζελ-ηλεκτρικού υποβρυχίου του έργου 636.6 "Varshavyanka" από τα ραντάρ

του ΝΑΤΟ είναι  υπερβολική και ό, τι συμβαίνει είναι μια ρουτίνα , δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, αρχηγός της πρώτης θέσης, στο  Βλαντιμίρ Γκουντάροφ. 

Υπενθύμισε τα λόγια του διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ότι τώρα έξι υποβρύχια βρίσκονται σε υπηρεσία μάχης.

«Πού ακριβώς, ο εχθρός δεν πρέπει να ξέρει. Όλοι όμως έρχονται σε επαφή. Ωστόσο, για κάποιο λόγο ο καθένας μιλάει μόνο για ένα πράγμα », συνέχισε ο Γκουντάροφ.

Ο Γκουντάροφ πρόσθεσε επίσης ότι τα ρωσικά υποβρύχια είναι σχεδόν συνεχώς σε εγρήγορση στη Μεσόγειο Θάλασσα, και τα πυρηνικά υποβρύχια εισέρχονται εκεί από το Βόρειο Στόλο μέσω του Στενού του Γιβραλτάρ χρησιμοποιώντας μια ειδική τακτική τεχνική.

«Προσαρμόζονται στον πυθμένα κάποιου μεγάλου πλοίου ή ξηρού φορτηγού πλοίου και κάτω από τον πυθμένα, όπως λένε, διασχίζουν την αντι-υποβρύχια γραμμή», εξήγησε ο καπετάνιος. 

Πρόσθεσε ότι αυτό γίνεται όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, ώστε να μην τεθεί υπό παρακολούθηση στη Μεσόγειο. Και τότε, είπε ο Γκουντάροφ, τα ρωσικά υποβρύχια "κυνηγούν"  πλοία και αεροπλανοφόρα του ΝΑΤΟ και τις δυνάμεις τους κατά των υποβρυχίων - για εσωτερικά υποβρύχια.

«Όλοι παρακολουθούν ο ένας τον άλλον εκεί. Και αν, για παράδειγμα, τα υποβρύχια μας πηγαίνουν σε ορισμένα λιμάνια, για παράδειγμα, στην Αλεξάνδρεια, τότε, φυσικά, όλοι το γνωρίζουν αμέσως αυτό », εξήγησε ο στρατιωτικός. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφού ανακάλυψε ένα ρωσικό υποβρύχιο στο λιμάνι, τα πλοία της συμμαχίας μαζεύονται και περιμένουν να βγει στη θάλασσα για να το πάρουν συνοδεία.

«Όλα αυτά είναι η συνήθης εκπαίδευση και μάχη: κάποιο σκάφος χάθηκε, άλλα βρέθηκαν, άλλα αντικαταστάθηκαν», συμπλήρωσε ο καπετάνιος.

Ο Γκουντάροφ είπε ότι τα υποβρύχια παρακολουθούνται κυρίως από τον θόρυβο, καθώς και από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ανθεκτικό ή ραδιενεργό μονοπάτι, στην περίπτωση πυρηνικών υποβρυχίων.

"Αλλά αν δεν μπορούν να βρουν το υποβρύχιο μας από όλα αυτά τα σημάδια, τότε έχει πολύ καλές ικανότητες λειτουργίας και μάχης", εξήγησε ο στρατός. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΝΑΤΟ, αναγνωρίζοντας ότι είχε χάσει το ρωσικό υποβρύχιο, προώθησε το έργο Varshavyanka, δήλωσε ο Γκουντάροφ.

«Μπορείς να πεις ότι έχουν δηλώσει :« Μην πάρετε άλλα γαλλικά υποβρύχια όπως το Πακιστάν ή την Ισπανία, αλλά αγοράστε, όπως οι Ινδοί, αποκλειστικά ρωσικά «Varshavyanka» », κατέληξε.

Την προηγούμενη μέρα, ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια ομάδα πλοίων του ΝΑΤΟ άρχισε να ψάχνει για ένα ρωσικό υποβρύχιο στη Μεσόγειο μετά από επαφή με αυτό. Σήμερα, μια πηγή της RIA Novosti είπε ότι το υποβρύχιο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Ροστόφ Ον Ντον", το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ της συμμαχίας, βρίσκεται σε επαφή με την έδρα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όλοι το ψάχνουν εκτός από του Ρώσους, χαχαχαχαχα
    Να γιατί:

    https://twitter.com/ASBMilitary/status/1373020135921967104

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις