ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΜΙΑΝΜΑΡ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, φωτιά και εξωτερικοί χώροι

 
Η κατάσταση στην Μιανμάρ θυμίζει εμφύλιος πόλεμος. Η Στρατιωτική Κυβέρνηση κατηγορεί επίσημα τον αντιπρόεδρο για έσχατη προδοσία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "AP Top Stories Topics AP NEWS Video Listen Some Myanmar protests escape violence, but tensions remain today YANGON, Myanmar (AP) Demonstrators in several areas of Myanmar protesting last month's seizure of power by the military held"
 
Κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Open Society Foundation του George Soros.
 
Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροι
 
Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στους 190 μεταξύ αυτών και 73 κυβερνητικά στελέχη, έχουν καεί 39 κινέζικα εργοστάσια και δύο ιαπωνικές βιοτεχνίες ρούχων, 32 εργοστάσια κινέζικα έχουν βανδαλιστεί, 600 σπίτια κάηκαν, κάηκε ένα κέντρο προσφύγων και άφησε 3000 άστεγους, καταστράφηκαν εκατοντάδες οχήματα και 50 μοτοσικλέτες, οι βανδαλισμοί έχουν κορυφωθεί και πυρπολούν καταστήματα και αποθήκες. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "The Irrawaddy 18 March 2021 Burma Myanmar Regime Charges Rival Vice- President with High Treason Mahn Win Khaing Than. The rrawaddy"
 
Η βιομηχανική περιοχή στο Yangon θυμίζει κόλαση. Υπάρχει μεγάλο μέτωπο με την τρομοκρατική οργάνωση Aonglai η οποία είναι σε δράση απο το 1964.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εξωτερικοί χώροι
 
Τα οργανωμένα κινήματα όπως και οι καθολικοί ιερείς και καλόγριες ζητούν την απελευθέρωση των ηγετών πολιτικών κρατουμένων που έχουν συλληφθεί απο την στρατιωτική ηγεσία...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, φωτιά και εξωτερικοί χώροι
 
Είναι σημαντικό να βλέπουμε το τι συμβαίνει στην Μιανμάρ διότι ο στρατιωτικός νόμος θα εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες στα πλαίσια της εκκαθάρισης της σκοτεινής αυτοκρατορίας. 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και πλήθος
 
Εδώ και χρόνια έχουν προετοιμαστεί αλλά δεν τους βγαίνει τώρα, χρηματοδοτούν βίαιες οργανώσεις για να σπείρουν τον πανικό και το χάος. Δεν είναι οι πολίτες αυτοί που ζητούν την απελευθέρωση των κρατουμένων αλλά τα μέλη των ειδικών οργανώσεων που δημιούργησε η κλίκα. 
 
Βρίσκονται σε πανικό βλέποντας την κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να ανατρέψουν μοίρα τους...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις