Τα εμβόλια χρησιμοποιούν όργανα και ιστούς από έμβρυα 3 μηνών...!!!

Κορωνοϊός: Πώς ξέρουμε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή –Ποιοι αποφασίζουν | ΣΚΑΪ 

Στάνλεϋ Πλοτκιν..ο πατέρας

των εμβολίων και σύμβουλος της Moderna ανακρίνεται. 

 Παραδέχεται ότι τα εμβόλια χρησιμοποιούν όργανα και ιστούς από έμβρυα 3 μηνών για τα πειράματα 

τους όπως και μικρά παιδια...!!!

Δειε τι λεει(ελλ.υποτιτλοι)....Αυτος τα λεει οχι εγω... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι αμβλώσεις συμβάλλουν στον έλεγχο του πληθυσμού από τους παγκόσμιους ηγέτες – έτσι προπαγανδίζονται στο όνομα τάχα της αυτοδιάθεσης του σώματος των γυναικών. Αλλά, εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούνται τα αμβλωμένα έμβρυα και στην παρασκευή εμβολίων.

    Όταν μέσα στο ΄20 έγινε γνωστό πως τα εμβόλια για τον covid γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων υπήρξαν αντιδράσεις από κύκλο Παπικών. Απευθυνόμενοι στον αρχηγό τους τον Πάπα, εκείνος τους καθησύχασε και τους είπε: «έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων»!

    Δημοσίευμα των New York Times τον Οκτώβριο του ΄20 αναφέρει ότι χρησιμοποιούνται κύτταρα νεφρών εμβρύου άμβλωσης και υπογραμμίζουν ότι «πολλές εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να αναπτύξουν θεραπείες Covid 19»...πολλές εταιρείες, δηλαδή ΟΛΕΣ…

    Στις ΗΠΑ μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αντιδράσεις εκκλησιαστικών κυρίως κύκλων υπήρξε νόμος του Trump που δεν επιτρέπει (ή επέτρεπε - τώρα είναι άλλη διοίκηση) χρήση σύγχρονων εμβρύων έκτρωσης, αλλά μόνον περασμένων δεκαετιών.

    Φυσικά οι εγχώριοι ηγέτες, πολιτικοί και θρησκευτικοί, ουδεμία θέση εξέφρασαν. Αντίθετα, έπεσαν όλοι «να φάνε» τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να ψηφίσει εναντίον των αμβλώσεων στην νεοταξική Ευρωβουλή…

    «Νεοταξικός κόσμος, ανήθικος, σατανικά πλασμένος»….

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός Κυμπουρόπουλος ψήφισε κατά;; Έτσι σε είπαν;; Προπαγάνδα φουλ.. Ανασκεύασε ήδη.. Τσέκαρε,, περιμένω διόρθωση του περιεχομένου του μηνύματος σου..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 17.01, αυτό είπε ο ευρωβουλευτής. Η ψήφος αφορούσε κ το δικαίωμα του παιδιού στη ζωή απο τη στιγμή της σύλληψης.
      Capricorn
      "Προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση του, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ξεκαθάρισε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» πως «ήταν μια τροπολογία σε ένα συνολικό ψήφισμα για τα δικαιώματα του παιδιού, από την στιγμή της σύλληψης. Αυτό ψηφίζαμε. Υπάρχουν άλλα ψηφίσματα που έχω ψηφίσει τα οποία είναι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών. Δεν θα ψήφιζα κάτι που αφαιρεί το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών».
      Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/kympoyropoylos-den-eipa-oti-eimai-kata-ambloseon-zito-dimosia-syggnomi

      Διαγραφή
    3. Άγνωστος@ 17:01... φρέναρε λίγο... αποκαλύπτεσαι... η ψήφος του είναι δεδομένη... αυτά που είπε κατόπιν του αδειάσματος από το κόμμα του, δεν καταργούν την ψήφο του... μάθε να διαβάζεις και να κρίνεις...ποιοι κατέκριναν την θέση του στην ψηφοφορία, εδώ στην χώρα μας και τι είπαν... το φύλλο πορείας που μου δίνεις και οι κραυγές σου είναι για παιδάκια..

      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις