ΗΠΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ FBI.

items.[0].image.alt 
 
Το FBI εκτελεί εντάλματα αναζήτησης στον πρώην εκπρόσωπο της Βουλής του Τενεσί, Glen Casada, και σε άλλους Ρεπουμπλικάνους.
 
■ NASHVILLE, Tenn. (WTVF) - 08.01.2020:
 
Πράκτορες του FBI πραγματοποίησαν επιδρομές στα σπίτια του πρώην προέδρου του Τενεσί, Glen Casada και άλλων Ρεπουμπλικανών συμμάχων νωρίς το πρωί της Παρασκευής, καθώς και των νομοθετικών τους γραφείων, ως μέρος μιας απροσδιόριστης έρευνας για πιθανή δημόσια διαφθορά.
 
 Εικόνα
 
Το NewsChannel 5 εντόπισε πράκτορες που εργάζονται στις αίθουσες του κτιρίου Cordell Hull στο κέντρο του Νάσβιλ όπου βρίσκονται τα νομοθετικά γραφεία. Ένας πράκτορας του FBI βρισκόταν φρουρός έξω από το νομοθετικό γραφείο του Ρεπουμπλικανικού Φράγκλιν, ενώ άλλοι πράκτορες φάνηκαν να εγκαταλείπουν τα γραφεία των εκπροσώπων Robin Smith, R-Hixson και Kent Calfee, R-Kingston. 
 
 Εικόνα
 
Οι ταυτόχρονες επιδρομές, εκτελώντας εντάλματα έρευνας που εκδόθηκαν από ομοσπονδιακό δικαστή, ξεκίνησαν στις 7 π.μ. την Παρασκευή το πρωί. 
 
Το NewsChannel 5 εντόπισε δύο πράκτορες του FBI να εισέρχονται στο συγκρότημα του Casada στο Franklin στις 7 π.μ. 
 
Εικόνα
 
Ο Casada, ο οποίος παραιτήθηκε ως εκπρόσωπος του Σώματος τον Αύγουστο του 2019, μετά από έρευνα του NewsChannel 5 και επανεκλέχθηκε στο κρατικό Σώμα τον Νοέμβριο του 2020, χαιρέτησε τους πράκτορες με το μπουρνούζι του. 
 
Εικόνα
 
Μια ομάδα αναζήτησης μπήκε στις κατοικίες με κουτιά και φωτογραφικό εξοπλισμό περίπου στις 8 π.μ. και εμφανίστηκε δύο ώρες αργότερα, μεταφέροντας μερικά κουτιά πιθανών στοιχείων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. οι δημοκρατικοι βρυκολακες ακομα δεν πηρανε την εξουσια κε αρχισαν τα δρακουλιστικα. το ιχαμε πη οτι μολις παρουν την εξουσια θα ξεσκισουν κυριολεκτικα τον ΤΡΑΜΠακουλα κε την ικογενια του. φανταστητε τι θα γινη αν παρουν την εξουσια. ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, δηλαδη η φτωχολογια του συμπαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O συγκεκριμενος εκανε πολυ παρεα με τους Δημοκρατικους

      Διαγραφή
  2. Ποια 4; Αστο καλυτερα. Σοβιετια νυν και αει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις