ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ"...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Kimberly Renée 1h This Caravan is headed to DC from California RIGHT NOW!!!! #patriots. January 6" 

Ο τύπος που μιλάει εξηγεί

ότι όλη αυτή η φάλαγγα που βλέπουμε είναι Αμερικανοί πολίτες από το νότο ποιο πολλοί με προορισμό την Γουασινγκτον. 

Θα είναι όλοι εκεί το αργότερο αύριο Τρίτη και μας λέει ο ομιλητής του Βίντεο ότι αφού μέχρι σήμερα οι Σοσιαλιστες πίστεψαν ότι οι υποστηρικτές του Προέδρου Τράμπ έχουν απομακρυνθεί από αυτόν, 

Σήμερα και από δω και πέρα ερχόμαστε να σας βρούμε Σοσιαλιστές, και θα σας κανονίσουμε. Λέει ο ομιλητής, εμείς κάναμε υπομονή όλο αυτό το διαστημα και εσείς το παρεξηγησατε. Τώρα θα καταλάβετε τη εννοούμε. 

Θα κάψουμε όλες τις πολεις, και θα σας δείξουμε πόσο λάθος κάνατε να πιστέψετε οτι θα σας επιτρέψουμε να μας κλέψετε να μας ξεγελασετε, ΌΧΙ δεν θα σας το επιτρέψουμε ερχόμαστε για να σας πετυχουμε και να τα πούμε. 

Και σας υπόσχομαι οτι αυτά σύντομα θα ειναι σοβαρά θεματα και όχι παιχνιδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΘΝΟΣ σε αντιθεση με την Ελαδα που εχη πεθανη προ πολου // την πεθαναν οι πτωματοφαγοι κε ρουσφετολαγνοι νεο-εληνες που πανε κε ψηφιζουν αποκτηνωμενους βρυκολακες (σαν τους ιδιους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις