ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΡΕΕΙ...ΟΜΠΑΜΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2020 !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και κοντινό πλάνο 
 
Ο Ομπάμα σχεδίασε και μαζί με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας εκτέλεσαν το σχέδιο της απάτης των εκλογών.
 
Ο Ομπαμα μαζί με το επιτελείο του βρισκόταν στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Ιταλία, όπου έστησαν την επιχείρηση για την κλοπή των εκλογών υπέρ του Μπαιντεν.
 
Είχαν την βοήθεια του στρατηγού Κλαουντιο Γκρασιάνο , ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λεονάρντο, μεσάζοντα για θέματα άμυνας.
 
Ο Λεονάρντο χρησιμοποίησε το δορυφόρο του στρατού για να ανεβάσει το λογισμικό και να το μεταφέρει ώστε να αλλάζουν τις ψήφους από τον Τραμπ στον Μπαιντεν.
 
Αυτό εδώ είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ που έλειπε από όλα τα έγραφα των δικαστηρίων, δηλαδή το ποίος, που, πότε και πως το έκανε. Τώρα η νομική ομάδα του Τραμπ τα έχει όλα, ηχογραφημένες συνομιλίες και τηλεφωνήματα, φωτογραφίες όλων των πρακτόρων Αμερικανών και Ιταλών που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, έγραφα...
 
Όταν ανέβηκαν οι φωτογραφίες των πρακτόρων τις ΣΙΑ και των υπαλλήλων του υπουργείου της Ιταλίας στο διαδίκτυο , τους έπιασε πανικός και έτσι άρχισαν τις αντικαταστάσεις στο υπουργείο και τις υπηρεσίες για να σώσουν την κατάσταση.
 
Όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση της απάτης έχουν συλληφθεί, άλλοι είναι υπό κατοίκων περιορισμό και άλλοι στην φυλακή.
 
Ακούστε το ηχιτικό εδώ στον σύνδεσμο.

ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. .....

    Μια στο καρφί,. μια στο πέταλο..

    Να είσαι καλά Συνομοσιολόγε, χρειαζόμασταν μια είδηση ανάτασης !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ομπάμα δεν είχε εκτελεστεί;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΜΠακουλα σημερα Τεταρτη 6 Ιανουαριου (γιορτη του φωτος) στην Ουασιγκτων, μπροστα σε εκατομυρια οπαδους που μαζευτηκαν από κάθε γωνια της Αμερικης και φωναζαν «ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΠΟ-ΝΟΘΕΙΑ» //
    Τραμπ, μεταξυ αλων: « . . . Πραγματι, δεν θα επιτρεψω η πατριδα μου να κυβερνατε από καλπικη και εγκληματικη κυβερνηση . . . δεν θα το αφησω να συμβει . . . οι δημοκρατικοι ειναι αξιοθρηνητοι . . . για να παρουν την εξουσια ντροπιασαν την Αμερικη και ενορχηστρωσαν μια ασυληπτου μεγεθους εγκληματικη καλπο-νοθεια . . . επικαλουμενοι μια ιωση τρομοκρατουν τον κοσμο και τρεχουν με χαμηλωμενο κεφαλι και γελοια πανια στο προσωπο . . .»
    Παρολο που το Ελαδικο και Παγκοσμιο αριστερο-δεξιο σκυλολοη των βρυκολακων ειναι υπερ του ορθιου βρωμερου πτωματος μπαη-μπαη-Μπαηντεν (εχει οπαδους οσους ειναι λατρεις της πουστιας, της κλεψιας, της απατης, του εγκληματος, της καλπο-νοθειας, της βρωμιας και της δυσωδιας) εντουτοις εμεις οι πατριωτες ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΡΑΜΠακουλα //
    Τωρα ολοι οι παραπανω κτηνανθρωποι μας στριμωξαν στη γωνια, μας διωκουν σαν λυσασμενες υαινες και μας φυλακιζουν εδώ στο απεραντο τρομοκρατημενο μπορντελο που λεγεται ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θεμα ειναι πως κανεις στο Ουσα δεν ασχολειται να ερευνησει εστω τις κατηγοριες του Δοναλδιου. Οποταν εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (επεμβαση ανωθεν) θα μας φορεσουν τον Σλοπυ Τζο και την Καμπαλα Χαρις μαλλον επ'αοριστων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ANTIFA Μπήκαν Στο Καπιτώλιο Και Τα Media Κατηγορούν τον Trump
    ............
    https://twitter.com/jujubea92330765/status/1346935189243531271

    https://twitter.com/jujubea92330765/status/1346935189243531271/photo/1

    https://twitter.com/llinwood/status/1346935821266403330


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις