ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΩΝ

5 alternatives to Disqus for WordPress comments 

 Παροτι εχω αναφερθει δυο φορες στο πως θα

γινονται αποδεκτα τα σχολια καποιοι λιγοι δεν το σεβαστηκαν.

Επισημαινω οτι ειναι η τριτη και τελευταια ενημερωση και ηδη εχει ξεκινησει η διαγραφη.

1)Δεν κανουμε σχολια που δεν εχουν σχεση με το αρθρο

2)Τα σχολια πρεπει να ειναι χωρις υβριστικες λεξεις και χωρις να προσβαλουμε καποιον αλλο που εχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη μας

3)Δε γραφουμε την ιστορια της ζωη μας στα σχολια καθως εδω δεν ειναι ουτε καφενειο ουτε φορουμ ψυχοθεραπειας

4)Οσοι δεν συμφωνουν με το περιεχομενο της αρθρογραφιας που ειναι συγκεκριμενο κι εχει να κανει με τη διαδοση της εναλλακτικης πληροφορησης που συλεγεται απο τον παγκοσμιο ιστο μπορουν να ενημερωνονται απο αλλου.Οπως εχουμε ξαναγραψει πολακις δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν αλλα να του δωσουμε και την αλλη αποψη ωστε να βαλει το μυαλο του να δουλεψει και ν αποφασισει μονος του τι θελει να δεχθει.

5)Καθε αρθρο εχει απο κατω την πηγη του οποτε για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε αυτον.Για τα δικα μου αρθρα ευχαριστως ν απαντησω μεσω μαιλ αν εχετε καποια απορια στο βαθμο που μου επιτρεπει η γνωση μου.

Σε γενικες γραμμες αυτα.

Θεωρω οτι ειστε ενηλικες οποτε δεν χρειαζεται να κυνηγαω τον καθενα απο πισω για το τι θα σχολιασει και το ποσο θα σεβαστει εναν χωρο που τον φιλοξενει ωστε να πει ελευθερα κι ευγενικα την αποψη του.Αυτο θα πρεπει να ειναι αυτονοητο.

Τελος να ευχαριστησω οσους σεβονται την αφιλοκερδη προσπαθεια μου κι επισκεπτονται ανελλιπως αυτον τον Ελληνικο και πατριωτικο ιστοτοπο και παραλληλα παροτρυνουν τους δικους ανθρωπους να κανουν το ιδιο καθως μπορει να μην τον γνωριζουν.

Με την ευκαιρια να ευχαριστησω και διαφορους youtubers που μιλουν γι αυτο τον εδω τον ιστοτοπο κι οπως θα εχετε παρατηρησει οσοι ειστε καθημερινοι αναγνωστες οτι δεν εχω μιλησει αρνητικα ποτε για καποιο πατριωτικο ιστολογιο η καναλι σε πλατφορμα,ασχετα αν διαφωνω σε μερικα γιατι ονειρο κι επιδιωξη μου ειναι η συστρατευση κι οχι η διχονοια.

Καλη συνεχεια σε ολους...




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ένα από αυτά που αντιμαχομαστε άλλωστε είναι η ελευθερία του λόγου και η ελευθερία διατύπωση ιδεών. Σ ευχαριστώ προσωπικά για αυτό που προσπαθείς να κάνεις αν και διαφωνώ με ορισμένα άρθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ηταν ψευτικο και βαρετο να συμφωνουσαμε ολοι με ολους και με ολα

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταβάλεις υπερπροσπάθεια,μας ενημερώνεις άμεσα κι ασταμάτητα,για αυτό κι εμείς σε κοινοποιούμε να αφυπνίζονται κι αλλοι.Ειμαστε και πρέπει να είμαστε ενωτικοί!! Σ ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΗΛΙΚΕΣ?? Ολοι παιδακια ειμαστε. Αλοι με μουστακια, αλοι με γενια, ομως οι νεο-εληνες ειμαστε αιωνιως κακομαθημενα παιδακια και μαμακηδες. Ετσι κανουμε και τα παιδια μας // "Εληνικος και πατριωτικος ιστοτοπος" που ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την Αμερικη και τον Τραμπακουλα // Πρεπει να πω οτι εισαι αρκετα δημοκρατης (αν και στις μερες μας ειναι μειονεκτημα) και αρκετα ευγενης // Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ // Οπως λεει και ο εφιαλτης "Μενουμε Μαλακες" // Που ειναι τωρα τα πατριωτικα φιδακια να ριξουν λιγο δηλητηριο? Γι' αυτο ο πατριωτικος χωρος θα πηγαινει μια ζωη κατα διαολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές σαν και σε Συνομοσιολόγε και μπορούμε να ανοίξουμε τα στραβά μας, ευχαριστούμε για την τιτάνια προσπάθεια, έχεις γράψει πολλά κοντέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις