Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα ώστε μέλη του κινήματος Antifa να μην μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ

 

 

Διάταγμα που έχει ως σκοπό την αποτροπή εισόδου στις ΗΠΑ μελών του κινήματος Antifa υπέγραψε ο

πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Διάταγμα το οποίο έχει σκοπό να αποτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ μελών του κινήματος Antifa (Αντιφα – Αντιφασιστικό κίνημα) υπέγραψε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το κείμενο του διατάγματος κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο και γράφει τα εξής: «Η βία που προκάλεσε η Antifa – όπως η εκτόξευση βλημάτων και εμπρηστικών συσκευών στην αστυνομία, η καύση οχημάτων και η βίαιη αντιμετώπιση της αστυνομίας σε αντίθεση με τις τοπικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας – είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή και για τον ιστό του Έθνους μας».

Σύμφωνα με το διάταγμα «αυτές οι βίαιες πράξεις υπονομεύουν τα δικαιώματα των ειρηνικών διαδηλωτών και καταστρέφουν τις ζωές, την ελευθερία και την περιουσία του λαού αυτού του Έθνους, ειδικά εκείνων που είναι πιο ευάλωτοι».

Υπενθυμίζεται πως προ μερικών μηνών, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προτείνει το κίνημα να μπει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο οργανωτης σορος τιποτα?
    Ο προεδρος προτινει η αποφασιζει τελικα?
    Ρε μας δουλευεται?
    Οι αντιφα κετεστρεψαν περιουσιες σκοτωσαν κοσμο τραυματισαν και τωρα βγαζει δηθεν διαταγμα να μην ερθουν αλλοι απο την κουμουνιστικη ευρωπη?
    Ειναι πολυ σαχλο τελικα το θεατρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρολο που το Ελαδικο και Παγκοσμιο αριστερο-δεξιο σκυλολοη των βρυκολακων ειναι υπερ του ορθιου βρωμερου πτωματος μπαη-μπαη-Μπαηντεν (εχει οπαδους οσους ειναι λατρεις της πουστιας, της κλεψιας, της απατης, του εγκληματος, της καλπο-νοθειας, της βρωμιας και της δυσωδιας) εντουτοις εμεις οι πατριωτες ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΡΑΜΠακουλα //
    Τωρα ολοι οι παραπανω κτηνανθρωποι μας στριμωξαν στη γωνια, μας διωκουν σαν λυσασμενες υαινες και μας φυλακιζουν. ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε από ποτε είσαι πατριώτης, από τοτε που ξέσπασε ο κοβιντ ? Για να δούμε γιατι ολο λετε λετε και στο τελος τιποτα, παει ο red october , παει και παλιος ο χρονος και ακομα ... οι εξελιξεις τρεχουν. Κατάντησε κουραστικό πλεον.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις