ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;

 

1) Μάσκα, τεστ και εμβόλιο αποτελούν

ιατρικές πράξεις. Why? Because…

ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄:
ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ

Άρθρο 1 : Έννοιες, ορισμοί και πεδίο εφαρμογής του παρόντος

1. Ιατρική πράξη είναι κάθε πράξη που διενεργείται με σκοπό την με οποιαδήποτε
επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας
του ανθρώπου.

2. Ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες οι οποίες έχουν ερευνητικό
χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην
αποκατάσταση ή και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της
επιστήμης.

3. Στην έννοια της ιατρικής πράξης περιλαμβάνονται η συνταγογράφηση, η εντολή
για διενέργεια πάσης φύσεως παρακλινικών εξετάσεων, η έκδοση ιατρικών
πιστοποιητικών και βεβαιώσεων και η γενική συμβουλευτική υποστήριξη του ασθενή.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ:

Η μάσκα και το εμβόλιο διενεργούνται -υποτίθεται- με σκοπό την πρόληψη.
Το δε τεστ με σκοπό τη διάγνωση.
΄Αρα αποτελούν ιατρικές πράξεις!

Πώς είπατε; Μπορεί να μας πουν, ότι δεν αποτελούν επιστημονικές μεθόδους;
Τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε! Και τι κάνουν; Πειράματα στο κεφάλι του κασίδη; Εκεί πάει αλλού το ζήτημα σε κώδικα Νυρεμβέργης και δε συμμαζεύεται και πιστέψτε με, δεν τους συμφέρει καθόλου!

2) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣΚΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ;

Ούτε με σφαίρες, παίδες, γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ :
ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗ

Άρθρο 12 : Υποχρέωση συναίνεσης του ενημερωμένου ασθενή

1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης
χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες:

(α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση.

(β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

(βα) Στην περίπτωση του ανήλικου ασθενή, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή επιμέλειά του.

(ββ) Στις λοιπές περιπτώσεις κατά τις οποίες το άτομο δεν διαθέτει ικανότητα συναίνεσης η συναίνεση για την εκτέλεση ιατρικής πράξης δίδεται από τον δικαστικό συμπαραστάτη, εφόσον αυτός έχει οριστεί. Αν δεν υπάρχει δικαστικός συμπαραστάτης, η συναίνεση δίνεται από τους οικείους του ασθενή.

https://www.dent.auth.gr/sites/default/files/attachments/%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82%20%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%20%CE%94%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82%202005.pdf
========================================================================
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ / 1998
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ: Συναίνεση

Άρθρο 5: Γενικός κανόνας

Επέµβαση σε θέµατα υγείας µπορεί να υπάρξει µόνον αφού το ενδιαφερόµενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούµενης σχετικής ενηµέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενηµερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέµβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόµενο πρόσωπο µπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του.

http://fst.aua.gr/sites/fst.aua.gr/files/oviedo_convention_gr.pdf
=======================================================================
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – UNESCO / 1950

Άρθρο 6- Συναίνεση

1. Κάθε προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να διεξάγεται μόνο ύστερα από προηγούμενη, ελεύθερη και τεκμηριωμένη συναίνεση του ενδιαφερομένου προσώπου, βασισμένη σε επαρκή ενημέρωση.

http://angelidoustavroula.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
=======================================================================

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία! Ούτε μάσκες ούτε τεστ ούτε εμβόλιο δε δεχόμαστε χωρίς τη θέλησή μας! ΄Αμα γουστάρουμε και είμαστε μαζόχες, no problem! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! ΄Αμα δε γουστάρουμε όμως, να τα πάρουν και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Μα η κυβέρνηση -λέμε τώρα- έχει εκδώσει ΚΥΑ.

Βλα-κύα έχει εκδώσει, μαλα-κύα έχει εκδώσει, εν ολίγοις μια ανυπόστατη, αντισυνταγματική και παράνομη πα@@ριά!

Μα γιατί;

Επειδή, όπως ανέφερα και στο άρθρο μου περί των δικαιωμάτων μας, ισχύει η κάτωθι ιεράρχηση των κανόνων του δικαίου:

“Το Σύνταγμα υπερισχύει έναντι όλων των εθνικών νομικών πράξεων, και ακολουθούν ο νόμος, το προεδρικό διάταγμα και εν συνεχεία οι διοικητικές πράξεις. Οι ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατατάσσονται στο ίδιο τυπικό επίπεδο με το Σύνταγμα, ενώ οι υπόλοιπες διεθνείς νομικές πράξεις υπερισχύουν των εθνικών νομικών πράξεων, εξαιρουμένου του Συντάγματος.”
Επομένως μία ΚΥΑ δεν μπορεί επ’ ουδενί να υπερτερεί του Συντάγματος και των διεθνών συμβάσεων εφ’ όσον έρχεται σε αντίθεση με αυτά! Τελεία και παύλα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Αυτό σημαίνει, ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει εμμέσως πλην σαφώς περιορισμούς, για να εξαναγκάσει τους πολίτες, να κάνουν το εμβόλιο! Οπότε πάλι εμπίπτει στους παραπάνω νόμους και είναι παράνομο!

ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ;

Τότε του τραβάς μια μηνυσάρα από εδώ μέχρι την Αυστραλία και του παίρνεις και τα σ@βρακα!

ΑΝΤΕ, ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!

ΥΓ1. Αν υπάρχουν νομικοί, που δεν ανήκουν στην κατηγορία των πτηνών (βλ. κότες) και επιθυμούν, να βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας και όχι για να μας λένε ανοησίες τύπου φεισμπουκικού σωτήρα, είναι ευπρόσδεκτοι!

ΥΓ2. Στο παραπάνω σκεπτικό στήριξε ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου και αθωώθηκε, δηλ.
Η μάσκα είναι ιατρική πράξη / Η ιατρική πράξη απαιτεί τη συναίνεση του ατόμου / Επομένως δεν μπορεί, να είναι υποχρεωτική!

ΥΓ3. Εξαιτίας των παραπάνω νόμων περί συναίνεσης σε ιατρική πράξη, ζητούν την υπογραφή του ατόμου που εμβολιάζεται. Βγάζουν την ουρίτσα τους απέξω και ο εμβολιαζόμενος έχει ακέραια την ευθύνη, για ο,τιδήποτε συμβεί!

 

 

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Για να το ξεκαθαρισουμε κα να μην παρεξηγηθουμε....Εμεις πιστευουμε στον νομο και την ταξη οπως καθε ευσυνειδητος πατριωτης.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα ημασταν αναρχικοι η αγελη...κατι που δεν ειμαστε και το πολεμαμε.

Οποτε βασιζομαστε στους νομους μιας ευνομουμενης κοινωνιας για να πολεμησουμε τα κακως κειμενα

 

Σχόλια

 1. Απλά λέμε : ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από 13:33
  https://youtu.be/TjjA-8JXzYI

  http://images.vfl.ru/ii/1611699516/507ef4f1/33108842.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η κυρία αυτή δεν διαχωρίζει το εμβόλιο με τη χρήση μάσκας ενώ κατανοεί ότι δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο ως προς τις επιπτώσεις στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και το γράφω με κεφαλαία διότι εξίσου κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν συνταγματικές και ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ για οποίον εμποδίσει τη προστασία της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ η οποία σε περίπτωση πανδημίας ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ της ΑΤΟΜΙΚΗΣ υγείας.

  Αρθρο 5 του συντάγματος βλέπε ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (την οποία ξέχασε να διαβάσει η «σκεπτόμενη» κυρία).«Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 δεν περιλαμβάνε-ται η απαγόρευση της εξόδου με πράξη του εισαγγελέα, εξαιτίας ποινικής δίωξης, ούτε η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμος ορίζει»

  Άρθρο 21 του συντάγματος παράγραφος 3 : «Το Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων»

  Άρθρο 22 του συντάγματος παράγραφος 4 : «Ειδικοί νόμοι ρυθμίζουν τα σχετικά με την επίταξη προ-σωπικών υπηρεσιών σε περίπτωση πολέμου ή επιστρά-τευσης ή για την αντιμετώπιση αναγκών της άμυνας της Xώρας ή επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από θεομηνία ή ανάγκης που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, καθώς και τα σχετικά με την προσφορά προσωπι-κής εργασίας στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για την ικανοποίηση τοπικών αναγκών».

  Άρθρο 25 παράγραφος 4 : «Το Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

  Ποινικός Κώδικας.

  Ο νομοθέτης, ορθώς, στην τελευταία τροποίηση του ΠΚ, σε άρθρο 285, επέβαλε ιδιαίτερα αυστηρές κυρώσεις σε βαθμό κακουργήματος υπό προϋποθέσεις.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ΠΚ 285. «1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

  2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

  3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

  4. Όποιος στις περιπτώσεις της παρ. 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχ. α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχ. β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή».

  Αυτά λοιπόν και ας τονίσουμε ότι δεν ζούμε μονάχοι μας σε σπηλιές ζούμε σε κοινωνίες και έχουμε υποχρέωση να προστατευουμε και εμείς όπως και το κράτος τη δημόσια υγεία με τη συμπεριφορά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις