ΤΑ "NEWS" ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ FAKE NEWS

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο, κείμενο που λέει "I'm still your President" 
 
Στα ελληνικά fake news (τα περισσότερα συστημικά μέσα δλδ) κυκλοφορεί μια είδηση με τίτλο "Ο Τραμπ κόβει το επίδομα ανεργίας σε εκατομμύρια Αμερικανούς"!
 
 Επί μήνες ο Τραμπ πιέζει Γερουσία και Βουλή να συμφωνήσουν σε μια δεύτερη γενναία βοήθεια προς τους Αμερικανούς πολίτες που λόγω κόβιντ βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξαφανίζονται... Αντί για την βοήθεια την οποία οι Αμερικάνοι πολίτες περιμένουν εδώ και μήνες, διότι οι πολιτικοί παίζουν παιχνίδια και δεν ήθελαν αυτή η βοήθεια να φτάσει πριν τις εκλογές, ήρθε κάτι περίεργο! 
 
Ήρθε ένα νομοσχέδιο 5.000 σελίδων (αδύνατον να διαβαστεί σε λίγες μέρες, κάτι σαν τα δικά μας μνημόνια) το οποίο περιέχει βοήθεια σε ΜΚΟ, ιδρύματα, διαφορά λόμπυ, ξένες χώρες όπως η Νικαράγουα, το Περού, το Εκουαδόρ, οικονομική ενίσχυση στην Παλαιστίνη, στον στρατός της Αιγύπτου, στην Ουκρανία, ενίσχυση για διαφυλετικά προγράμματα στο Πακιστάν και άλλες ομορφιές που μόνο ενίσχυση στον Αμερικανικό λαό δεν είναι... Μέσα σε όλη αυτή την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων από εδώ κ από εκεί δίνουν και 600 δολάρια ενίσχυση στον Αμερικανό πολίτη που χτυπήθηκε οικονομικά εξαιτίας της κομμουνιστικής ΚΙΝΑΣ!
 
Η απάντηση Τραμπ ήταν: δεν το υπογράφω, δεν θα δώσουμε χρήματα των Αμερικανών φορολογουμενων σε όλο τον πλανήτη, αφαιρέστε την ενίσχυση σε όλους αυτούς τους άσχετους και αυξήστε την ενίσχυση στον απλό αμερικανό πολίτη σε 2000 δολάρια!
 
Αυτό τα ελληνικά fake news το μεταφράζουν σε "κόβει το επίδομα ανεργίας" διότι τα ελληνικά μέσα σας θεωρούν πανηλίθιους και αδιάβαστους...
 
 
 
 
 Π. Τζάπος
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 
Αν οχι ο πρωτος,μεσα στους πρωτους ειχα γραψει οτι ειχε δωθει στο κονγκρεσο ουσιαστικα μια "νομοθετικη ρυθμιση" 5640 σελιδων οπου επρεπε οι ενδιαφερομενοι να το διαβασουν και σε 8 ωρες να ψηφισουν.Δηλαδη επρεπε να διαβασουν χωρις σταματημο 700 σελιδες την ωρα...!!!
Αν σας θυμιζει κατι αυτο το νεοταξιτικο κολπο...
Τα υπολλοιπα τα ξερετε...

 

Σχόλια

  1. http://greeknewsondemand.com/2020/12/28/ελευθερη-ωρα-συμβαση-του-οβιεδο-εμβολ/

    Λετε να ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αυξησε σε 2.000 δολαρια το βοηθημα, καπου το ειδα τωρα στο youtube, ζητησε να ανεβασουν το βοηθημα και το ανεβαζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου θύμισε τα δικά μας τα μνημόνια που ψήφιζαν οι προδότες.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΑ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΑ !.
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.
    Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ΓΡΑΦΕΙ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ.ΦΑΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΑΚΒΕΛ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις