JOHN F. KENNEDY JR

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χορεύουν και άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "The Return" 

Σε συνέχεια προηγούμενων αναρτήσεων, σχετικά με τον σχεδιασμό

του θανάτου του JOHN JR, από τον ίδιο - ώστε να γλυτώσει από τα σατανικά πλοκάμια της CABAL, της εκτέλεσης του MIKE PENCE, λόγω της ανάμειξης του σε πραξικόπημα εναντίον του Προέδρου Τραμπ, και της αντικατάστασης του.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "ghanbriefings.com TOM HENEGHAN EXPLOSIVE INTELLIGENCE BRIEFINGS ALL patriot Americans MUST know, with sources inside merican/European ntelligence agencies and INTERPOL Followt reporting what really going nbehind scenes ascist, extortion-friendly Home propaganda U.S media's massive deceptions tw/wwwt.mbhaneghanelioos.com Archives PROTECT AND DEFEND YOUR CONSTITUTION BILL OF RIGHTS SUPREME LAW OF THE UNITED STATES "When injustice becomes law resistance becomes duty. Thomas Jefferson EVER VIGILANT 2417 Exclusive explosive breaking reports from the Patriot Joint .-French intelligence Task Force, operating on American soll or over 200 years Thursday August 13, 2020 JFK Jr. Inaugurated United States Vice President by Tom Heneghan, International intelligence Expert"

Ο John F. Kennedy Jr, ο οποίος κατέχει από πέρυσι τον Αυγούστου την θέση του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ασχέτως της εκμετάλλευσης του "Pence" για πολύ ξεκάθαρους λόγους, αναμένεται πως θα επανεμφανιστεί πολύ σύντομα (πιθανόν στις 06.01.2021), αναλαμβάνοντας παράλληλα και τον "Ρόλο" του ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο, κείμενο που λέει "JUSTICE IS COMING + +"
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο JFK JR, θα οδηγήσει την Χώρα στη Νέα Εποχή και θα επιβλέψει την εφαρμογή του Νόμου GESARA.
 
Σημειώνεται πως έχει φροντίσει ήδη να αποδοθεί δικαιοσύνη όσον αφορά στην απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του και πρώην Προέδρου, John F. Kennedy - ο οποίος βρίσκεται επίσης στη ζωή! 
 
Στη ζωή βρίσκονται παράλληλα: 
 
Η μητέρα του Jackie, τα αδέρφια του Arabella και Patrick, και φυσικά η σύζυγος του Caroline και η αδελφή της. Επίσης, άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Kennedy.
 
 
 
 
 
 
 
 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ας ελπιζουμε οτι ολα αυτα εχουν δοσεις αληθειας γιατι σε αντιθετη περιπτωση τετοια μαυρα χρονια που θελουν να φερουν δε θα εχει ξαναζησει η ανθρωποτητα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Φευγάτο αν είναι όλο αλήθεια.

    Ακόμα και χρόνια εμβυθισμένος στη συνωμοσιολογία, διαρκώς απορώ με την έκταση του Ψέματος που μαθαίνουμε, ακόμα και στη συμβατική ιστορία.
    Ποτέ δεν είναι εύκολο να μαθαίνεις ότι σχεδόν πίσω από καθετί κρύβεται μια άλλη αλήθεια. Και ειδικά αν είσαι σε μεγάλη ηλικία, θα πάθεις κοκομπλόκο αν συνειδητοποιείς ότι όλος σου ο κόσμος είναι ένα απλά ένα καλοδιατηρημένο ψέμα..

    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... βάλτε και κάπου ένα φρένο, ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16090728753862058113652.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.denverpost.com/2017/02/05/donald-trump-mike-pence-will-investigate-voter-fraud/&ved=2ahUKEwju8633mO7tAhXB0eAKHYGBDTUQ8g0wAHoECAMQBA&usg=AOvVaw0JEsyu2qabiVCeIjQ_gB3U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.denverpost.com/2017/02/05/donald-trump-mike-pence-will-investigate-voter-fraud/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κένεντυ, αν ζει, θα είναι 103 χρονών. Μην υπερβάλλετε τόσο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γνωστός Λιακό, προ ετών, για να ...τεστάρει τους αναγνώστες των βιβλίων του, αν αντέχουν κι άλλη αλήθεια, έγραψε το κορυφαίο: έγινε πόλεμος Ελλάδος-τουρκιάς, πήραμε την Πόλη, αλλά δεν το θυμόμαστε γιατί ο Θεός έκανε επανεκκίνηση. Γελάω και τώρα που το αναφέρω, αλλά ο Λιακό ήξερε πολύ καλά τι έγραφε. Σου λέει..., αν τα χαϊβάνια καταπιούν αμάσητη κι αυτή την «πληροφορία», χτίζω την συνέχεια του παραμυθιού και εξασφαλίζω πωλήσεις αρκετών βιβλίων, τα οποία, αν θυμάστε, κυκλοφορούσαν σε «τριλογίες». Και αυτός, μεν, καλά έκανε, καθ΄ ότι και πολύτεκνος. Τα χαϊβάνια όμως, που ό,τι διαβάσουν το πιστεύουν;
    Τον Λιακό θυμήθηκα, όταν διάβασα αυτή την ανάρτηση. Έχει «καλλιεργηθεί το έδαφος» με την «πληροφορία» ότι ο Τζων Κένεντυ ο νεότερος ζει, βομβαρδίζονται τα χαϊβάνια με την μεγαλύτερης ισχύος «βόμβα» ότι από πέρυσι είναι ήδη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και τώρα δέχονται ακόμη ισχυρότερη δόση πληροφορίας: ζει ο δολοφονηθείς Πρόεδρος Τζων Κένεντυ και άλλα θανόντα μέλη της οικογένειας, όπως η Τζάκυ (για ευνόητους λόγους δεν γίνεται αναφορά αν ζει και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, λογικά, όμως, πρέπει να αναμένουμε κάποια φωτογραφία που να πιστοποιεί ότι τουλάχιστον ζει ο Αλέξανδρος Ωνάσης).
    Έκανα κλικ και στην πηγή και είδα το όνομα του υπευθύνου της αρχικής ανάρτησης. Απ΄ ό,τι είδα είναι υποστράτηγος ε.α., γεγονός που προσελκύει αναγνωστικό κοινό, καθώς τα χαϊβάνια είναι πιθανόν να σκεφτούν ότι ο στρατηγός έχει πρόσβαση σε πληροφορίες «από μέσα». Φυσικά, στο παλμαρέ του υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα επιτυχίας: Ολύμπιοι-Ανδρομέδιοι, Πλειάδιοι-Δυνάμεις του Φωτός, Αννουνάκι, Δρακονιανοί.
    Είναι λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο πιστεύουν αναπόδεικτα «γεγονότα» αλλά είναι παθιασμένοι με ό,τι σχετίζεται με αυτά. Πρόκειται περί καταστάσεως που εμπίπτει στην ψυχολογία ή και την ψυχιατρική, για τα βαρέα (και, ως εκ τούτου, ανθυγιεινά) περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχας αυτα τα αρθρα posts ειναι απο εξωτερικο. Δεν ειναι Λιακο η κατι ελληνικο μονο. Σε οποιον δεν αρεσουν μπορει να παει να σουταρει μια ρνα αφου ολα του φαινονται λογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρώτη φώτο είναι φυσικά μοντάζ στο κεφάλι. Είναι ο Pence.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε εξ επαφής. Έχω δεί βίντεο νά βγάζει μεγάλη ποσότητα αίματος από τό πρόσωπο μετά τόν αρχικό πυροβολισμό, πού ήταν γιά νά προκαλέσει αναμπουμπούλα. Δίπλα του ήταν ένας σωματοφύλακας καί η ...Τζάκυ.
    Τήν Τζάκυ τήν συναντάμε καί στήν δολοφονία τού Αλέξανδρου Ωνάση. Ήταν αυτή πού ζήτησε από τόν γιό νά εκπαιδεύσει τούς πιλότους. Τά συρματόσκοινα δέθηκαν ανάποδα στά φτερά κάτι πού μόνο επίτηδες μπορούσε νά γίνει. Αυτά ακούστηκαν σέ έρευνα τού ΑΝΤ1 πρίν χρόνια. Έτσι έβγαλαν από τήν μέση τόν Ωνάση. Προσωπικά πιστεύω ότι η Τζάκυ ήταν πράκτορας καί τήν έβαλαν δίπλα στόν Ωνάση γιά νά τόν βγάλει από τήν μέση χτυπώντας τον στό αδύνατό του σημείο τόν γιό του. Ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις