Ερευνητής του Discovery Channel ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε αρχαίο διαστημόπλοιο στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων

Ερευνητής του Discovery Channel ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε αρχαίο διαστημόπλοιο στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων 

Ο ερευνητής Darrell Miklos , ο οποίος ειναι στο κανάλι του Discovery, βρήκε στον βυθό του ωκεανού στο λεγόμενο τρίγωνο των Βερμούδων ένα

ασυνήθιστο αντικείμενο. Ο Miklos ψάχνει ερείπια αρχαίων ναυαγίων στην Καραϊβική Θάλασσα, χρησιμοποιώντας μυστικούς χάρτες, που δημιουργήθηκαν από τον αστροναύτη της NASA Gordon Cooper.

Οι ανακαλύψεις και ευρήματα στους χάρτες του Cooper γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πέρυσι ο Miklos και η ομάδα του βρήκαν μια άγκυρα από ένα από τα πλοία του Χριστόφορου Κολόμβου.

Αλλά πρόσφατα ο Miklos βρήκε ένα περίεργο αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με αυτόν θα μπορούσε να είναι ένα αρχαίο βυθισμένο εξωγήινο σκάφος.

Όταν το 1963 ο αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ ήταν πιλότος του πυραύλου «Mercury-Atlas 9», η κυβέρνηση των ΗΠΑ του ζήτησε να σημαδέψει στο χάρτη τυχόν ανωμαλίες στην ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι θα δει από το διάστημα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκεινη την εποχή φοβόντουσαν πολύ τα σοβιετικά υποβρύχια, τα οποία θα μπορούσαν να «κλέψουν τα πυρηνικά μυστικά».

Ο Cooper σημείωσε εκατοντάδες σημεία. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι ο Cooper πάντα πίστευε στην ύπαρξη των εξωγήινων, και αυτή η ανωμαλία στην Καραϊβική στο χάρτη του αναφέρεται ως «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο» και ειναι το σημείο όπου ο Miklos βρήκε ένα τεράστιο αντικείμενο.

Ερευνητής του Discovery Channel Ανακάλυψε Αρχαίο Διαστημόπλοιο στον Βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων, λέει


Βρίσκεται κάπου κοντά στις Μπαχάμες και στη ζώνη του τριγώνου των Βερμούδων. Αλλά οι ακριβείς συντεταγμένες ειναι μυστικές. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι αυτό το εύρημα θα είναι η πρώτη απόδειξη μιας επίσκεψης από τους εξωγήινους στην Γη εκατοντάδες η και χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Ομάδα του Darrell Miklos αρχικά νόμιζε ότι είχε βρει ένα μεγάλο πλοίο. Αλλά στην συνεχεία βρήκε μια ανεξήγητη τεράστια δομή μήκους 15.300 ποδιών (περισσότερο από 4 χιλιόμετρα).Η δομή βρίσκεται σε βάθος περίπου 100 μέτρων και καλύπτεται με κάποιες πολύ μεγάλες και παχιές προεξοχές που έχουν αναπτυχθεί κοράλλια.

Σύμφωνα με τον Miklo, είναι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι φυσικό αντικείμενο, αλλά κάτι τεχνητό, ταυτόχρονα πολύ αρχαίο, όχι λιγότερο από 5 χιλιάδες χρόνια πριν ( από την ηλικία των κοραλλιών που καλύπτουν τη δομή). Δίπλα στην τεράστια δομή,βρήκαν μερικά ακόμα μυστηριώδη αντικείμενα, τα οποία επίσης ειναι καλυμμένα με κοράλλια.

Αναφέρεται επίσης ότι η παρουσία κοραλλιών σε αυτό το μέρος είναι μια ανωμαλία από μόνη της, δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ ισχυρά ρεύματα που τα κοράλλια δεν έπρεπε να υπάρχουν εκεί, τώρα μελετούν αυτό το αντικείμενο, παρά το γεγονός ότι τον λένε “τρελό” που επιμένει ότι ίσως βρήκε ένα ξένο αρχαίο σκάφος.

O ίδιος λέει:

Θέλω να δω τι είναι, γιατί μπορεί να είναι κάτι φυσικό, η φύση μερικές φόρες κάνει τέτοιες εκπλήξεις. Αλλά δεδομένης της θέσης του στο συγκεκριμένο τμήμα της Καραϊβικής, και με δεδομένο το γεγονός ότι ο Gordon Cooper αναφέρεται ως «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο» και λέει για επισκέπτες στην Γης από άλλο πλανήτη- νομίζω ότι σίγουρα αξίζει να εξερευνήσουμε πολύ καλά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΨΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ (ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ {(8.029 )} ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ κ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΝ 'ΡΕΥΜΑ (GULF STREAM) ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Η ΕΚΡΗΞΙΣ ΗΤΟ ΤΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΠΟΛΟΝ (Ο "ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ" ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΗΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΤΗΣ NASA), Η ΓΗ ΗΛΘΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ (Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΝ), ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΒΡΕΧΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΡΧΙΣΕ Η ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΠΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΤΛΙΑ ΨΥΞΕΩΣ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ (ΠΑΛΙ΄Ρ΄ΡΟΙΑ)ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΝ.
      ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ QOMMATI ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΠΟΛΟΝ ΕΤΕΘΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΑΣΤΡΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ε ΒΟΩΤΗ ΜΕ ΕΤΕΡΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΙΛΙΘ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΛΕΒΑΝ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΚ. ΔΙΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΗΝ ΤΟΥ Β. ΠΟΛΟΥ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΠΩΣ ΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ, ΔΗΛ. ΜΙΑ ΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ. ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΝΑ κτλ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ; ΙΘΑΚΗ, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΣΗΜ. ΤΟ "ΛΕΒΑΝ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ : ΒΑΛΕ + ΕΜΕ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩΪ : ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι, πράγματι, ατυχές που η πατρίδα μας δεν έχει μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες, όπως η Αμερική. Αν είχε, τώρα θα ήσασταν πάμπλουτοι με τόσο ευρηματικά σενάρια. Τα παραμύθια της Marvel ωχριούν έναντι των αντιστοίχων δικών μας. Δεν έχουμε, όμως, μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες... Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩΪ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟΝ ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΝ ΟΠΗΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια έχει η πατρίδα την υπέροχη γλώσσα μας. Είμαστε άτυχοι όμως, γιατί δεν έχει εφευρεθεί ακόμη η αυτόματη σφαλιαρίστρα, ώστε κάθε φορά που γράφονται κουταμάρες να τίθεται σε λειτουργία. Νομίζω ότι έτσι θα συγκρατούνταν πολλοί από νοητικές διολισθήσεις.
      Ἐν πάσῃ περιπτώσει, και ἐν ἀναμονῇ της υλοποιήσεως της προαναφερομένης εφευρέσεως, προέχει, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, να ξεκαθαρίσετε οι σεναριολογούντες τι είναι η Σελήνη: η ήπειρος Λεμουρία που αποκολλήθηκε από τον Βόρειο Πόλο ύστερα από την έκρηξη του θερμοπυρηνικού εργοστασίου των Ατλάντων, όπως ισχυρίζεσαι εσύ, ή ξένο άστρο θανάτου Δρακονιανών, προελεύσεως αστερισμού Δράκοντος και Ε Βοώτη, όπως ισχυρίζεται ο ανώνυμος σεναριογράφος στις 29 Δεκεμβρίου 2020 16:20;

      Διαγραφή
  8. Μπες λοιπον εδω και βγαλε τα συμπερασματα σου...www.ellhnkaichaos2.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ "ΣΦΑΛΙΑΡΙΣΤΡΑ" ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΝ, ΤΕΧΝΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ QOΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΣ ΝΕΟΝ ΣΩΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΗΪΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΝ ΤΙΜΩΡΙΑΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ(ΙΕ= ΕΛΘΕ, : ΧΩΒΑ ταυτοτης ΧΑΒΩ.ο.!!, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΨΗΪ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, {ΟΡΑΪ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦ. Θ(=9), ΕΔΑΦ. Ε,F(=6,7)} : "ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΙΝΑ ΜΗ ΑΠΟΚΤΕΙΝΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛ' ΙΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΘΩΣΙ ΜΗΝΑΣ ΠΕΝΤΕ. ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΣΗΪ(ΔΑΓΚΩΣΕΙ) ΑΝΘΡΩΠΟΝ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΕΚΕΙΝΑΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΣΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΥ ΜΗ ΕΥΡΗΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΣΟΥΣΙΝ ΑΠΟΘΑΝΕΙΝ, ΚΑΙ ΦΕΥΞΕΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΩΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ". ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠ' ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ : Α) "ΟΥΔΕ QΟΠΠΑ(Q) ΓΙΓΝΩΣΚΩΝ" Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, Β) "ΣΥ ΤΟ Α(ΑΛΕΦΑ) ΜΗ ΕΙΔΩΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ, ΤΟ ΒΗΤΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ; ΥΠΟΚΡΙΤΑ, ΠΡΩΤΟΝ ΕΙ ΟΙΔΑΣ ΔΙΔΑΞΟΝ ΤΟ Α, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΣΟΜΕΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Β".
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ ότι, όταν διαβάζω σχόλια όπως τα παραπάνω, γίνομαι κάπως καυστικός και κάποιοι νιώθουν θιγμένοι. Και τούτο διότι, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν τα συμβαίνοντα στον κόσμο και το σύμπαν, έχουν εγκλωβιστεί σε ένα γαϊτανάκι αναπόδεικτων υποθέσεων και, ως εκ τούτου, λανθασμένων συμπερασμάτων, πράγμα εμφανές στην διάσταση απόψεων μεταξύ των δήθεν ερευνούντων, και αν κάποιος "προσβάλλει" το αφήγημά τους, εξεγείρονται, καλή ώρα όπως εσύ.
      Πολύ συνοπτικά:
      α) Η ενασχόληση με τέτοιου είδους θέματα, ακόμη και ως χόμπυ, δεν αξίζει τον κόπο. Ουδέποτε θα οδηγηθείς σε ασφαλές συμπέρασμα. Πάντα μία νέα "πληροφορία" θα οδηγεί κάπου αλλού ή θα ανατρέπει τα έως εκείνη την στιγμή δεδομένα.
      β) Για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής ανατρέχουμε αποκλειστικά στους Πατέρες της Ορθοδόξου πίστεώς μας. Αν δεν το κάνουμε, κινδυνεύουμε να καταντήσουμε όπως οι Προτεστάντες: ο καθένας ερμηνεύει κατά την γνώμη του και οδηγείται σε αιρετικά συμπεράσματα. Ήδη είναι χιλιάδες οι "εκκλησίες" τους.

      Διαγραφή
  10. ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ "ΚΟΣΜΟΣ" ΜΕ "Κ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "Q"(=QΟΠΠΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ. ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ "Κ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ Η' ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΝ, ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ QΟΠΠΑ,(π.χ. QΥΠΡΟΣ, QΟΡΙΝΘΟΣ, QΟΣΜΟΣ κτλ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΝ, QΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟΝ. ΣΥ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ; ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗΪΣ;
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΨΥΞΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΣΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΨΥΧΡΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΝ 'ΡΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑΝ, ΠΟΤΕ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ; Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ QΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΤΕ ΑΝΕΤΡΑΠΗ; ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ QΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΕΣΧΑΤΩΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΣΥ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΗΪΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΟΠΩΣ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ QΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ", ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΙΣ "ΠΑΤΗΡ" ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ :ΛΕΞΙΣ ταυτοτης ΕΛΞΙΣ.ο.!! ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΪΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΕΦ. ΚΓ{(=23)}, ΕΔΑΦ. Θ{(=9)} : "ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΗ ΚΑΛΕΣΗΤΕ ΥΜΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΙΣ ΓΑΡ ΕΣΤΙΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΥΜΩΝ, Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ". FEFE (ΓΚΕΓΚΕ), ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ, ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ".
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου πριν πετάξεις κάτι που προς στιγμήν το θεωρείς άχρηστο. Ακολουθώντας αυτή την συμβουλή κράτησα μία ζώνη Α/Τ από τον στρατό. Και μου έχει χρησιμεύσει. Κάθε φορά που διαβάζω ένα «κομμάτι» αντίστοιχο με το δικό σου την φοράω, γιατί δεν θέλω να πάθω καμμία ρήξη σπλήνα από τα γέλια, αν και η κατάσταση είναι και για κλάματα. Και εξηγούμαι:
      α) Πώς συνεπέρανες ότι είμαι ερευνητής; Από κάποιο σχόλιό μου; Μα τότε μου δίνεις το δικαίωμα να διατηρώ ισχυρές επιφυλάξεις για την αντιληπτική σου ικανότητα. Απλώς, όποτε έχω ελεύθερο χρόνο, χαζεύω λίγο στο διαδίκτυο. Αν είναι δυνατόν να ασχοληθώ εμβριθώς με το Κόππα. Έχουμε και δουλειές.
      β) Οι «πληροφορίες» περί αντλίας ψύξεως και περί Σελήνης από πότε ισχύουν και είναι επιστημονικώς αποδεκτές; Ποια εννοείς ως «γραπτά» επί των οποίων, μάλιστα, ως διάβολος θέλησα να «αποπατήσω», όπως οι αδελφοί μου χριστιανοί (θέλω να πιστεύω εννοείς οι Ορθόδοξοι), οι οποίοι σε συμπληρωματικό σχόλιο αναβαθμίστηκαν σε Εβραίους;
      γ) Πώς εξηγείται να είσαι υβριστικός προς τους Χριστιανούς (ασφαλώς τους Ορθοδόξους) και την ίδια στιγμή να δίνεις την εντύπωση ότι έχεις ανά πάσα στιγμή έτοιμο κάποιο σχετικό χωρίο από την Αγία Γραφή, για να «κολλήσεις στον τοίχο» όποιον εγείρει αντιρρήσεις στα λεγόμενά σου; Αυτές είναι τακτικές Προτεσταντών και Ιεχωβάδων. Πρόσεξε μην μπλέξεις με δαύτους. Πάντως, αναφορικά με την χρήση της λέξης «πατήρ», για να δικαιολογήσω έστω και κατ΄ ελάχιστον τον «τίτλο» του ερευνητή και να νιώσεις κάπως δικαιωμένος που μου τον απένειμες, παραθέτω έναν χρήσιμο σύνδεσμο που θεωρώ ότι ξεκαθαρίζει όσα λανθασμένα έχεις αντιληφθεί ή ενστερνιστεί για την χρήση της λέξης:
      https://www.oodegr.com/oode/protestant/diastrevlwseis/mh_onomasete_patera_1.htm

      Διαγραφή
  12. "ΤΑΥΤΟΝ ΕΣΤΙ, ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΝ ΙΑΤΡΕΥΕΙΝ"
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από γνωμικά άλλο τίποτε. Για την ταμπακιέρα όμως(χρήση λέξεως "πατήρ"), σιγή ασυρμάτου. Κατανοητόν, αν διάβασες το κείμενο στον σύνδεσμο που έβαλα.
      Σταματώ εδώ. Ουδέποτε έχω γράψει πέντε συνεχόμενα σχόλια σε οποιοδήποτε blog. Άλλωστε, όταν υπάρχει διάσταση απόψεων "οὐδὲν ὠφελεῖ, ἀλλὰ μᾶλλον θόρυβος γίνεται".
      Σου εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά και με υγεία να περάσουμε το 2021.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις