Το FMBA (Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία) της Ρωσίας ανακοίνωσε πως βρήκε το φάρμακο για τον covid19!!!! Ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικό 99,99%, πλήρως ασφαλές θα είναι υπό τη μορφή ρινικού σπρέι!! Ξεκινάνε κλινικές δοκιμές.

 

Βιάζονται γιατί αν βγει το φάρμακο εναντίον του covid19 τότε όλοι όσοι επένδυσαν

σ΄εμβολιασμούς θα έχουν ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα. Η Ρωσία αποφάσισε να δώσει τη χαριστική βολή στις ΗΠΑ; Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία αλλάζουν τα πάντα. Ρώσικο forbes: Το Υπουργείο Υγείας επέτρεψε να δοκιμαστεί το «αντίδοτο» για κορωνοϊό σε υγιείς εθελοντές..

 
99,99% θεραπεία που σκοτώνει το COVID έχει αναπτυχθεί αναφέρουν ρώσικες πηγές! Το φάρμακο αναπτύχθηκε από επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ανοσολογίας του FMBA (Federal Medical-Biological Agency) της Ρωσίας.


Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, το φάρμακο θα παραχθεί ως ρινικό σπρέι. Η θεραπεία σκοτώνει εντελώς το SARS-CoV-2, όχι μόνο αντιμετωπίζει τα συμπτώματα ισχυρίζονται οι αρχές.
Το Υπουργείο Υγείας διεξήγαγε εξέταση προκλινικών μελετών του πρώτου φαρμάκου για τη θεραπεία του COVID-19. Τώρα οι επιστήμονες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μελέτη σχετικά με την ανοχή του φαρμάκου σε υγιείς εθελοντές.


′’ Εάν οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου, θα είναι το πρώτο ασφαλές, αποτελεσματικό, άμεσο αντιικό φάρμακο που δεν έχει κανένα ανάλογο στον κόσμο ακόμα “, δήλωσε η Veronica Skvortsova,η επικεφαλής του FMBA.


Οι προκλινικές μελέτες έχουν δείξει, πρώτον, την πλήρη ασφάλεια αυτού του φαρμάκου και την υψηλή αποτελεσματικότητα – μεγαλύτερη από 99%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις