Τό καπάκι …το καπάκι ρέ παιδιά…..

 

Εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης της κλινικής ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ μελέτης

ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ: 27 Ιανουαρίου 2023.


Ευχαριστούμε τους άρχοντες της χώρας που δέχτηκαν να συμμετέχουν στο πείραμα.

Εμείς πάντως θα περιμένουμε τα αποτελέσματα αφότου τελειώσει η κλινική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ μελέτη μετά τις 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 2023.

Και όσο για τα φαιδρά που ακούμε απο τα ΜΜΕ για υποχρεωτικότητα και για χαρτιά της ‘GESTAPO’ (διαβατήρια εμβολίων), σύμφωνα με τον ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ δεν ισχύουν.

 












ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΤΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ !
    ΡΕ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ .
    ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.οι σύριγγες έτσι είναι, έχουν αυτό το πλάστικό και μετά έπεται η βελόνα.το ερώτημα είναι τι έχει το περιεχόμενο της σύριγγας.σε κανέναν απο αυτούς που μας δείχνουν να εμβολιάζονται δεν εκτελείται η διαδικασία της παραγωγής του μείγματος όπως αναφέρεται στις οδηγίες (μήξη σκόνης και υγρού, στην ουσία θα έπρεπε να υπάρχουν 2 φυαλάκια). Στο διαταύτα και αυτή την διαδικασία να έδειχναν δεν πείθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον οι συριγγες ασφαλειας οπως ονομαζονται χρησιμοποιουνται σε πολυ ειδικες περιπτωσεις οπως ο τραυματισμος του ιατρου η του ασθενη απο αντισταση(εδω δεν υπηρχε λογος να χρησιμοποιηθει)
      Δευτερον οι οδηγιες για την αναμειξη της σκονης του εμβολιου με το φυσιολογικο ορο απαιτει τουλαχιστον 10 αναταραξεις του φυαλιδιου(σε κανενα βιντεο εμβολιασμου δεν εγινε και τετοιο)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις