ΗΠΑ ISAAC KAPPY - 29.10.20

 
Αύριο θα με ακούσετε να μιλάω. Τα δικά μου λόγια. Δεν έχω να χάσω τίποτα πιά. Είναι καιρός. Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ημερών είναι αρκετά απλό. Πολλοί άνθρωποι πρόκειται να εμφανιστούν, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορείτε να βάλετε μια φωνή στις λέξεις, και ένα πρόσωπο στη φωνή. 
 
Μην ανησυχείτε, παιδιά. Είναι ακριβώς αυτή η σωστή στιγμή. Ήρθε ...! ΑΛΛΑ είμαι αυτό που λέω ότι είμαι, και εμείς είμαστε αυτό που είμαστε. Η εστίαση πρέπει σοβαρά να είναι εκτός αυτού του λογαριασμού, και όχι μόνο στο τι έχουμε στο χέρι, αλλά σε αυτό που ξεδιπλώνεται. Ο κόσμος μας, όπως τον ξέραμε, είναι από λεπτό χαρτί και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σχέδιο.
 
 
Υπενθυμίζεται πως και ο θάνατος του Isaac Kappy, είχε σχεδιαστεί με σκοπό να γλυτώσει από την Cabal. Ο Kappy, έζησε έκτοτε (όπως και αρκετοί άλλοι), κάτω από το Σύστημα Προστασίας Μαρτύρων, και σε συνεργασία με τους Q-Anon, συνέβαλε στην επιτυχία του Σχεδίου, το αποτέλεσμα του οποίου ζούμε σήμερα..!
 
Υπενθυμιζεται οτι Ο Isaac Kappy (17 Φεβρουαρίου 1977 - 13 Μαΐου 2019) ήταν Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Thor (2011) και Terminator Salvation (2009) και στην τηλεοπτική σειρά AMC Breaking Bad Ήταν μέλος της μπάντας Monster Paws.
 
 Ο Kappy εμφανίστηκε ως επισκέπτης στο ραδιοφωνικό σόου του Alex Jones , InfoWars , στον οποίο κατηγόρησε πολλούς αστέρες του HOLLYWOOD για παιδεραστια...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις