ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

FBI investigating Hunter Biden emails as possible Russian disinformation  operation: reports 
 
Σε συνέχεια προηγούμενων μηνυμάτων των Anonymous...
Ο Hunter Biden, ο οποίος πριν μερικές μέρες είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών και θεωρήθηκε νεκρός, φαίνεται πως επέζησε..!
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 
ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOYS - 28.10.2020 
 
Ο Hunter Biden έχει παραδοθεί στο FBI. 
 
Ανακρίθηκε από τον Barr και έξι άλλους δικηγόρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι κρυμμένος σε ιατρική εγκατάσταση στην Ουάσιγκτον, όπου σκοπεύει να πάρει θεραπεία για τους εθισμούς του.
Μέχρι στιγμής έχει υπογράψει έγγραφα και έδωσε αποδείξεις για περισσότερα από 300 εκατομμύρια δωροδοκίας, που έχει λάβει η οικογένεια Μπάιντεν τα τελευταία 20 χρόνια. Τα χρήματα είναι κρυμμένα σε διάφορους λογαριασμούς στην Ελβετία και ο Hunter έχει αποδείξει ότι ο Joe Biden έχει πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς και χρησιμοποιεί χρήματα εδώ και χρόνια. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Joe Biden αφαίρεσε πάνω από 45 εκατομμύρια σε μετρητά και τα χρησιμοποίησε για προσωπικά αντικείμενα.
 
Οι πληροφορίες έχουν προωθηθεί σε μια ειδική μονάδα του IRS για διερεύνηση. 
 
Ο Barr θα συναντηθεί με τον Joe Biden την Παρασκευή, και θα του συστήσει είτε να αποσυρθεί από τον αγώνα, είτε να αντιμετωπίσει πολλές ποινικές κατηγορίες. Εάν αποσυρθεί από τον αγώνα και χάσει όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς, η οικογένεια Biden και ειδικά ο Hunter δεν θα αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες
 
 
Όσον αφορά στις ΕΚΛΟΓΕΣ:
 
Απο μήνες επαναλαμβάνω πως δεν περιμένω να γίνουν εκλογές. Πάρε όλα αυτά, ο Ομοσπονδιακός Δικαστής MARK CHRISTOPHER, ανέφερε πως υπάρχει μία πιθανότητα/ένα σενάριο, να γίνουν εκλογές έτσι ώστε, με την ακολουθούμενη εφαρμογή του κανόνα των 90-ΗΜΕΡΩΝ, να γίνει η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ..!
 
Θα προλάβουν οι Δημοκρατικοί να παρουσιάσουν μέσα σε 4-5 μέρες, άλλον υποψήφιο - αντικαθιστώντας τους Biden και Harris, για να γίνουν εκλογές..;
 
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..!
 
ΙΔΩΜΕΝ..!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Μηνυμα απο τους παραμυθαδες anonymous.
    Ξεχασατε ολοι οτι πριν μηνες δηθεν σπασανε του σερβερ του ΠΟΥ και του καθαρματος μπιλ γκειτς.
    Αλλη μια μουφα δηλαδη στις αμετρητες ολων αυτων που θα μας σωσουν.
    Η απορια μου ειναι ποιος θα μας σωσει απο τους σωτηρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να σου λυθει η απορια ρωτα το ιδιο πραγμα τους γυρω σου...Ισως και τον ιδιο σου το εαυτο,δε ξερω...που ψηφιζαν τοσα χρονια μητσοτακη,τσιπρα και ολο το σκυλολοι και τωρα ζητανε να τους σωσει ενας ξενος.
      Για να το πω καλυερα....δε ζητανε....απαιτουνε και οχι μονο αυτο αλλα θελουν να τους δινει και 3000 το μηνα.
      Βεβαια θα συνεχισουν να ψηφιζουν μητσοτακη και τσιπρα γιατι θελουν να διορισουν το παιδι τους στον σκλαβενιτη 6ωρο με 380 ευρω το μηνα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις