«ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΙΛΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ» ΛΟΥΝΤ

Hunter Biden's Ex Claims He Spent Money On Strip Clubs & Drugs! - YouTube 

 

Σε σχέση με τα λεγόμενα του Λουντ/ Lude, του κινέζου πληροφοριοδότη που έδωσε στις Η.Π.Α αλλά και στην δημοσιότητα τους σκληρούς δίσκους και τα μειλς το Μπαιντεν, έχει να δώσει ακόμα πολύ περισσότερα μειλς από τις 10,000.
 
Επίσης είπε πως η φωτογραφία του Μπαιντεν είναι από το ταξίδι του στο Πεκίνο το 2013. Βρισκόταν σε δωμάτιο ιδιωτικού κλαμπ. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "of room in According to Lude, it was a screen shot of hidden camera footage taken in private club during Hunter Biden's trip to Beijing in 2013. The private club belongs to Zhang Hongwei, founder and owner of Orient Group Co., Ltd. (Wiki info). The person who helped Hunter Biden light the smoke and served him overnight was Liu Yifei, actress starred in Disney's movie Mulan. It said she has an income billion RMB (150 million US dollars) a year, not by acting, but by sex bribing people, like Hunter Biden, at the CCP's order. 花木兰 2020 全場P"
 
Το άτομο που φαίνεται στην φωτογραφία να του ανάβει το τσιγάρο είναι η Λιου Γιφει/ Liu Yifei. Η Λιου είναι η ηθοποιός που έλαβε μέρος στην ταινία του Ντισνει Μουλάν/ Mulan.
 
Λέγεται πως η Λιου έχει $ 150,000,000 εισόδημα τον χρόνο όχι από τον κινηματογράφο αλλά εξυπηρετώντας σεξουαλικά άνδρες για εκβιασμό με διαταγές της κυβέρνησης της Κίνας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις