ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Τι αναφέρετε μέσα στην «Αγία Γραφή» για τις ασθένειες; | GreekAffair.gr 
 
Στην υπόγεια σήραγγα των 1500 μιλίων του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, που κρατούσε από το Βατικανό έως την Ιερουσαλήμ, πολλά Ιερά Βιβλία που αφαιρέθηκαν από την Αγία Γραφή, βρέθηκαν μαζί με τα πρωτότυπα και χειρόγραφα της υφιστάμενης Αγίας Γραφής. 
 
 
 
Ο πρώτος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος αφαίρεσε πολλά το 326 μ.Χ., έπειτα ο Βασιλιάς James το 1611, και το Βατικανό το 1686. Πολλά βιβλία στην Αγία Γραφή ξαναγράφηκαν επίσης. 
 
Αυτά θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε μια σωστά μεταφρασμένη Βίβλο, και θα έχουμε έτσι τα αυθεντικά λόγια του Θεού και του Χριστού και ολόκληρη τη Βίβλο.
 
 

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό! Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παντελώς "ψευδή έκδοση" του Χριστιανισμού, που μας έχουν διδάξει..!
 
Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε και να αποδεχτούμε την επιμελώς κρυμμένη ΑΛΗΘΕΙΑ του Χριστού..;;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. θα έχουμε έτσι τα αυθεντικά λόγια του Θεού και του Χριστού και ολόκληρη τη Βίβλο. Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ Μ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ. (ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις