Η φύση έχει κανόνες!!!

 
 
Η εγκυμοσύνη είναι το θαύμα και το προνόμιο που μπορεί να βιώσει μόνο το θηλυκό όν, η κάθε άλλη παραλλαγή είναι ψεύτικη και η φύση δεν μπορεί να παραβιαστεί απο την επιστήμη.
 
 
 
 Επομένως, τα αρσενικά δεν μπορούν να γεννήσουν ποτέ!
 
 
 
Η συνθετική εγκυμοσύνη "του" Katty Perry
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3-4-5 ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ .
    ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.
    ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ 3 ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ 7ο ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΥΛΑ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 2η 3η ΣΕΛΙΔΑ ΠΙΣΩ .

    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω φιλε μου για την καλη σου προθεση στην παρατηρηση σου....Προφανως πρεπει να εισαι αναγνωστης τον τελευταιο καιρο γιατι μεχρι σχετικα προσφατα αντι για 5 αναρτησεις το ειχα 8...Τις τελευαιες μερες σκεφτομαι να τις κανω 10 στην πρωτη σελλιδα...Νασαι καλα...

      Διαγραφή
    2. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ .
      ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Τελικα το εκανα 10 αφου οπως μου ειπαν κι αλλο φιλοι οτι βολευει περισσοτερο...Εσυ λοιπον καταλαβαινεις που το εχεις κανει ποσο χρονο τρως απο την προσωπικη σου ζωη...Καλως ηρθες στην παρεα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις