Ποια ειναι η οργανωση Q(Qanon) και το σχέδιο σωτηρίας του κόσμου

 

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να ζήσετε την αληθινή ελευθερία. Οι καλοί πατριώτες, με τον έλεγχο της NSA, ξεκίνησαν το
πρόγραμμα διάδοσης της νοημοσύνης Q για να επικαλεστούν ένα online κίνημα λαϊκής βάσης που αποκαλείται "The Great Awakening". Ξεκίνησε σε υπόγεια κανάλια διαδικτύου, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο mainstream.

Το Q ήταν μια διασκέδαση για όσους ακολουθούν τα παγκόσμια γεγονότα και επιθυμούν την αλήθεια, αλλά πρόκειται να ξεκινήσει μια πολύ πιο σημαντική και απαραίτητη φάση - να ενημερώνει το κοινό όταν ο πόλεμος με το βαθύ κράτος ξεσπάσει στην επιφάνεια. Με αυτό εννοώ συλλήψεις υψηλού προφίλ.


Ναι οι εγκληματίες που αναφέρομαι είναι διάσημοι πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, διευθύνοντες σύμβουλοι και διασημότητες. Οι άνθρωποι που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και τον θαυμασμό μας. Έκαναν πολύ κακά πράγματα που είναι όλα πλήρως γνωστά και τεκμηριωμένα και θα τιμωρούνται αυστηρά.


Εκείνοι από εμάς που ακολουθήσαμε το Q από την αρχή θα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα επερχόμενα γεγονότα. Είμαστε από τους πρώτους που συνειδητοποιούμε ότι οι μικροί μας παραταγμένοι διαχωρισμοί είναι απλώς ασήμαντοι περισπασμοί και όλοι είμαστε υποδουλωμένοι από έναν κρυμμένο εχθρό.


 Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε τον πραγματικό εχθρό σας και να αγκαλιάσετε ένα νέο μέλλον, που θα οφείλουμε όλοι στους γενναίους πατριώτες, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να επιτύχουν αυτή τη νίκη ενάντια στη μεγαλύτερη δύναμη του κακού που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q





Το πλανο για την σωτηρια του κοσμου

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις