Ο Τραμπ στέλνει το φάρμακο στον Μπ.Τζόνσον που ειναι ανεπιθύμητος από την αριστερή ελίτ...?



Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιδείνωση της υγείας του Βρετανού Πρωθυπουργού ο Ντ.Τραμπ κινητοποιήθηκε στέλνοντας όχι μόνο τις ευχές του για ανάρρωση, αλλά
και τα απαραίτητα μέσα για να γίνει γρήγορα καλά ο Μπ.Τζόνσον.

Σε δηλώσεις του που σήμερα κάνουν το γύρο του κόσμου, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε γνωστό πως γίνεται αγώνας δρόμου για δωθεί στον δεξιό Βρετανό πρωθυπουργό η κατάλληλη θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Με εντολή του ίδιου του Τραμπ μάλιστα ο ανεπιθύμητος από την αριστερή ελίτ Βρετανός πρωθυπουργός θα έχει στη διάθεσή του από σήμερα ένα κλαμπ κορυφαίων αμερικανικών φαρμακευτικών εταιρειών.

«Αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες μεταβαίνουν στο Λονδίνο για να συζητήσουν τις θεραπείες για τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος μεταφέρθηκε στην εντατική μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του το Σαββατοκύριακο.
Οι Αμερικανοί προσεύχονται όλοι για την ανάκαμψη του»


 

Τα παραπάνω σημείωσε ο Τραμπ αφήνοντας να εννοηθεί πως θα συμβάλει ο ίδιος για την αποθεραπεία του «φίλου του» , όπως τον αποκαλεί, Μπόρις Τζόνσον.
«Έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους γιατρούς του Μπόρις», συμπλήρωσε ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως οι παραπάνω φαρμακευτικές εταιρείς εργάζονται πάνω σε «σύνθετες θεραπείας οι οποίες είχαν ήδη τρομερά αποτελέσματα»


















ΠΗΓΗ





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις