ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΓΙΑ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥΣ !!!




Κυριάκο, επειδή βλέπω ότι στο ζήτημα των Σκοπίων κυριολεκτικά γ@μάς τη χώρα με αναγκάζεις να πάω πίσω στο 2005-2009 και να σου θυμίσω ορισμένα πράγματα. Για τα οποία
όλοι έχουν μεσάνυχτα. Τότε, ένας Κύπριος επιχειρηματίας, ο Μίλτος Καμπουρίδης, εργαζόταν για τον Σόρος και ήταν άνθρωπος κλειδί
σε πολλά πράγματα που «έτρεχε» στην περιοχή ο … Τζώρτζ! Φαντάζομαι να έχεις ακούσει για τον Σόρος, γι’αυτόν δηλαδή που έχει αναλάβει εργολαβικά τα Σκόπια ως … σπόνσορας!!!
 
Ο επιδέξιος Κύπριος επιχειρηματίας Κυριάκο μου, να σου … θυμίσω ότι πάντρεψε την αδερφή του με τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, τον Κώστα Μπακογιάννη ! Η Ντόρα λοιπόν έγινε πεθερά της αδερφής του στενού συνεργάτη του Σόρος! Στις 15 Φεβρουαρίου 2006, κι ενώ η χώρα διέθετε έναν «ογκόλιθο» στο Υπουργείο Εξωτερικών, τον Πέτρο Μολυβιάτη, που είχε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στο «Μακεδονικό» (και όχι μόνο) η ΝΔ χωρίς λόγο, τον καθαιρεί από Υπ.Εξ. και βάζει στην θέση του την Ντόρα. Την πεθερά δηλαδή της αδερφής του ανθρώπου κλειδί που είχε ΤΟΤΕ ο Σόρος στον Ελλαδικό χώρο!!!!

Επίσης Κυριάκο μου, να σου θυμίσω ότι ο γιος της Ντόρας έγινε τότε … κουνιάδος με τον Καμπουρίδη! Και μόλις η Ντόρα ανέλαβε το Υπ.Εξ. , ο Κ.Μπακογιάννης διορίστηκε στο υπουργείο ως … Ειδικός Συνεργάτης!!!

Κι αφού ο Σόρος πήδηξε τον Καραμανλή και την Ελλάδα, στις εκλογές του 2009 ήρθε στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Axelrod για να βοηθήσει τον Γιωργάκη να κερδίσει τις εκλογές!!!
Όπως κι έγινε… Και μην μου πεις ότι δεν χαρήκατε στο Μητσοτακέϊκο, που το … Καραμανλίδικο έχασε το τιμόνι της ΝΔ!!!

Μάντεψε Κυριάκο αργότερα όταν έγιναν εκλογές στη ΝΔ ποιον βοήθησαν όλοι αυτοί!!!
Κυριάκο, πάρτο αλλιώς στο Μακεδονικό, γιατί μπορεί η «παπαλίνα» στην Ελλάδα να μην ξέρει που της πάν τα τέσσερα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που γνωρίζουν , ΤΙ, ΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ , ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ !!!

Κι αν συνεχίσεις αυτή τη στάση εσύ και το κόμμα σου στο Μακεδονικό, πίστεψέ με, θα σας πάρει ο διάβολος και θα σας σηκώσει!!!

Όπως πήρε ο γεροδιάβολος και σήκωσε τον Σημίτη, και μέσα σε ένα βράδυ, αναγκάστηκαν να τον θυσιάσουν ως νέα … Ιφιγένεια !!!

Αυτά…

ΥΓ.
 
Κυριάκο, να θυμάσαι: η Μακεδονία είναι Ελληνική! Κι όταν τα κακαρώσει ο Σόρος, δεν θα είμαι μόνο εγώ που μιλάω αλλά θα εμφανιστούν τότε πολλοί! Μα πάρα πολλοί Κυριάκο μου…









ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις