3ος Παγκόσμιος πόλεμος-Το Κογκρέσο γνωρίζει τι έρχεται, εσείς;




Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2018, η Χαβάη έλαβε ψευδή προειδοποίηση για κτύπημα με βαλλιστικό πύραυλο από την Β.Κορέα και δεν ήταν η μόνη αφού  ο δημόσιος
ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιαπωνίας έστειλε επίσης ψευδή συναγερμό πάλι με κτύπημα από Β.Κορεάτικο βαλλιστικό πύραυλο,την Τρίτη. 17 Ιανουαρίου 2018, μόλις τρεις μέρες μετά την Χαβάη.

Στις 16 Ιανουαρίου 2018, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αρχικά είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους για πυρηνική έκρηξη το ίδιο απόγευμα … Εντούτοις, το Γκρουπ της Δημόσιας Υγείας του CDC αποφάσισε να αλλάξει «ήσυχα» το θέμα τους σε «Δημόσια Ανταπόκριση στην Υγεία για Σοβαρή Γρίπη ».

Όχι μόνο αυτό, αλλά την άνοιξη του 2018, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) θα διεξάγει τη Cyber ​​Storm VI: Εθνική Άσκηση στον Κυβερνοχώρο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, ο σκοπός αυτής της «άσκησης» είναι: «να αξιολογηθεί και να ενισχυθεί η ετοιμότητα του κυβερνοχώρου, να εξεταστούν οι διαδικασίες αντιμετώπισης περιστατικών και να ενισχυθεί η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εταίρων του ομοσπονδιακού, του κράτους, του διεθνούς και του ιδιωτικού τομέα.

Κάθε εκδήλωση της Cyber ​​Storm βασίζεται σε διδάγματα από προηγούμενες ασκήσεις και γεγονότα πραγματικού κόσμου, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν σχετικές και επίκαιρες προκλήσεις ».

Το DHS ισχυρίζεται επίσης ότι η άσκηση θα επικεντρωθεί στους κρίσιμους τομείς της κατασκευής και της μεταφοράς, με τη συμμετοχή της τεχνολογίας των πληροφοριών του τομέα των επικοινωνιών · των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, της άμυνας και των υπηρεσιών πληροφοριών κρατικές, τοπικές κυβερνήσεις και διεθνείς εταίρους.

Ζευγάρι όλα αυτά με την «Χρυσή Σφαίρα» προωθώντας την καμπάνια «TIME’S UP» φέτος το 2018, μαζί με το ντοκιμαντέρ για τον Ομπάμα με τίτλο «ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΤΟΣ» που προβλέπεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή. 19 Ιανουαρίου 2018 – και υπάρχει κάτι ακόμα προφητικό για όλα αυτά, σχετικά με την κρίση.

Επειδή την επόμενη μέρα μετά τις Χρυσές Σφαίρες, το Κογκρέσο αποφάσισε να θεσπίσει τον νόμο με τίτλο «H.R.1242 – 400 Χρόνια Αφρο-Αμερικανικής Ιστορίας της Επιτροπής.»

Σύμφωνα με τον νόμο αυτό: «Το νομοσχέδιο αυτό καθιερώνει τα 400 χρόνια αφρικανικής-αμερικανικής ιστορικής επιτροπής για την ανάπτυξη και διεξαγωγή δραστηριοτήτων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον εορτασμό της 400ης επετείου της άφιξης των Αφρικανών στις αγγλικές αποικίες στο Point Comfort της Βιρτζίνια το 1619 . «Ωστόσο, το Κογκρέσο γνωρίζει τι πραγματικά έρχεται στην Αμερική;!;!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ !!!



ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2024;










ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις