Η κυβέρνηση στη Βρετανία κηρύσσει «κρίση υγείας» του «τούρμπο» καρκίνου αφού εμφανίζεται σε χιλιάδες άτομα που προχώρησαν στον εμβολιασμό κατά του Covid

 

Η βρετανική κυβέρνηση

κηρύσσει «Κρίση υγείας του καρκίνου Turbo» καθώς διαγιγνώσκονται χιλιάδες κάθε μέρα περιστατικά.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει κηρύξει «turbo υγειονομική κρίση καρκίνου» στη χώρα καθώς χιλιάδες εμβολιασμένα άτομα κατά του Covid διαγιγνώσκονται με σπάνιες και επιθετικές μορφές καρκίνου κάθε 24 ώρες, σύμφωνα με νέα στοιχεία του NHS.

Τα κρούσματα καρκίνου έχουν φτάσει σε ιστορικό υψηλό, με σχεδόν 1.000 άτομα την ημέρα να διαγιγνώσκονται αφού είχαν προχωρήσει σε εμβολιασμούς.

Η απότομη αύξηση σημειώθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία των πειραματικών εμβολίων mRNA σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: Η Dame Cally Palmer, εθνική διευθύντρια καρκίνου στο NHS England, δήλωσε: «Η δουλειά μας οδηγεί σε περισσότερους ανθρώπους να ξεκινούν έγκαιρα τη θεραπεία – ενδεχομένως σώζοντας ζωές.

«Κάποιοι εξακολουθούν να περιμένουν πολύ καιρό για να λάβουν μια διάγνωση ή την πλήρη ξεκάθαρη διάγνωση, και πρέπει να γίνουν περισσότερα για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι ασθενείς λαμβάνουν υψηλής ποιότητας και έγκαιρη φροντίδα».

Προκαλεί τεράστια ανησυχία και έχει κινητοποιήσει τις υγειονομικές αρχές της χώρας πού δηλώνουν έκπληκτες για τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις