O ΣΤΡΑΤΟΣ "ΑΡΠΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνέλαβαν έναν δεύτερο δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο που ψήφισε να αφαιρέσει παράνομα το όνομα του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ από το προκριματικό ψηφοδέλτιο της πολιτείας το 2024, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Περίπου στις 11:00 μ.μ. Το EST, ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων παραβίασε την εξώπορτα στο Port Saint Lucie της Φλόριντα, στο σπίτι όπου κρυβόταν ο δικαστής William Hood από τις 27 Δεκεμβρίου, όταν η διεύθυνσή του στο Κολοράντο δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο και φέρεται ότι άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του, σύμφωνα με τον διευθυντή του FBI. Christopher Wray, «θυμωμένος, δυσαρεστημένος MAGA».

Οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε η πηγή μας, "αρπαξαν" τον Χουντ χωρίς να πάρουν ή να προκαλέσουν θύματα και είχαν αιφνιδιάσει και υποτάξει τέσσερις πράκτορες του FBI -δύο έξω, δύο μέσα- χρησιμοποιώντας μη θανατηφόρα αλλά «αναγκαια» δύναμη. Αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες για το τι συνέβη εντός και εκτός της κατοικίας, λέγοντας ότι οι απολογισμοί ήταν ακόμη σε εξέλιξη και η αποκάλυψη τεχνικών τακτικής θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις συνεχιζόμενες έρευνες. Ωστόσο, μοιράστηκε όσα είπε ο Χουντ σε έναν υπολοχαγό των Ειδικών Δυνάμεων τη στιγμή της σύλληψης.

«Είναι ψέματα που έχουμε ξανακούσει. Ο Χουντ ισχυρίστηκε ότι ήταν υποστηρικτής του Τραμπ που προσπαθούσε να βοηθήσει τον Τραμπ να εκθέσει τους άλλους δικαστές. Έμοιαζε πολύ με αυτό που ακούσαμε από τον στρατηγό Milley μέχρι το τέλος του δικαστηρίου του, όταν έδειξε τα αληθινά του χρώματα. Ο Χουντ αποφασιστηκε να συλληφθεί με την κατηγορία της προδοσίας».

Όταν ζητήθηκαν πρόσθετες πληροφορίες, η πηγή είπε ότι η Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσε μια τηλεφωνική κλήση στις 26 Δεκεμβρίου μεταξύ του Χουντ και του γραφείου πεδίου του FBI στο Ντένβερ. Ο Χουντ, ξέφρενος και παρανοϊκός, είπε στον υπεύθυνο πράκτορα (AIC) ότι οι «καλλιτέχνες MAGA» άφηναν εκατοντάδες απειλητικά φωνητικά μηνύματα και υπόσχονταν να επισκεφτούν το σπίτι του για να τον αντιμετωπίσουν προσωπικά.

«Κανείς δεν με προειδοποιησε να ξέρω ότι αυτό θα συμβεί», φέρεται να είπε ο Χουντ στο AIC. «Μου παρακολουθουν το τηλέφωνό μου. Ξέρουν πού μένω. Πρέπει να με βγάλεις από εδώ. η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο. Βοήθησέ με!"

«Η παρατήρηση «κανείς δεν με άφησε να ξέρω ότι θα συμβεί αυτό» τράβηξε την προσοχή μας. Σίγουρα υπονοούσε ότι κάτι κρυφό, υποκειμενικό συνέβαινε στα παρασκήνια», είπε η πηγή μας.

Την επόμενη μέρα, 27 Δεκεμβρίου, ένας οδηγος με σεντάν του FBI συνόδευσε τον Χουντ από το σπίτι του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου μαζί με ένα πλήθος πρακτόρων επιβιβάστηκαν σε ένα εταιρικό τζετ που είχε ναυλώσει το FBI για να πετάξει στο αεροδρόμιο Vero Beach στη Φλόριντα. Οι ομοσπονδιακοί είχαν επίσης μισθώσει ένα πολυτελές αρχοντικό 5.500 τετραγωνικών ποδιών -με έξοδα των φορολογουμένων- σε έναν ιδιωτικό, απομονωμένο δρόμο επειδή ο Χουντ αρνήθηκε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο ή μια κατοικία κάτω από το σταθμό του.

«Δεν μας πήρε πολύ για να καταλάβουμε πού κρυβόταν. Ο στρατηγός Σμιθ και ο διοικητής της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχης Μπρεντ Λίντεμαν συντόνισαν την επιχείρηση για την εξαγωγή του Χουντ από το κρησφύγετο και τη μεταφορά του σε ένα κέντρο επεξεργασίας JAG. Δύο κάτω, δύο για να πάει - καλά, κάντε αυτά τα τρία μετρώντας την Υπουργό Εξωτερικών του Μέιν, Shenna Bellows», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις δεν συνέλαβαν τους εξίσου υπαίτιους ομοσπονδιακούς πράκτορες, η πηγή μας πρόσθεσε: «Το FBI είναι ένας θεμελιωδώς διεφθαρμένος βραχίονας του Τμήματος Αδικίας του Μπάιντεν. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή ήταν ο Hood. Άφησαν τους πράκτορες αναίσθητους αλλά αρκετά ζωντανούς για να θρηνήσουν την αποτυχία τους να προστατεύσουν τον Χουντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Chris Wray δεν θα ήταν ευχαριστημένος μολις το μαθαινε.»

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΥΡΑ ,ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΘΑ ΧΕΖΩΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις