Ο στρατος συνελαβε την επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλιου του καθεστώτος Μπάιντεν

 

Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνέλαβαν την Arati Prabhakar, (γεννημενη το Δελχι)διευθυντρια του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Μπάιντεν, με κατηγορίες για προδοσία, αφού τα Λευκα Καπελα ανακάλυψαν ότι είχε συντάξει πρόταση για τη μόλυνση του δημόσιου πόσιμου νερού με άφθονες ποσότητες εμβολίων για τον COVID-19,ειπαν πηγές στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith


Διορίστηκε τον Οκτώβριο του 2022, η εντολή της Prabhakar περιελάμβανε την παροχή συμβουλών στον ψεύτικο πρόεδρο σχετικά με τις επιπτώσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας στις εγχώριες και διεθνείς υποθέσεις. Είναι μηχανικός, έχοντας αποκτήσει M.S. ηλεκτρολόγων μηχανικών και Ph.D. στην εφαρμοσμένη φυσική στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια το 1980 και το 1984, αντίστοιχα. Εργάστηκε στην DARPA από το 1986 έως το 1993 ως υπεύθυνη προγράμματος και αργότερα ως ιδρυτική διευθύντρια του Γραφείου Τεχνολογίας Μικροηλεκτρονικών της DARPA. Δεν έχει ιατρικά διαπιστευτήρια.

Τον Δεκέμβριο του 2023, τα Λευκα Καπελα απέκτησαν ένα αντίγραφο μιας ερευνητικής εργασίας που είχε γράψει η Prabhakar ως απάντηση σε μια έρευνα της Kamala Harris σχετικά με τη σκοπιμότητα εισαγωγής των εμβολίων COVID-19 στο πόσιμο νερό. Η απάντηση 32 σελίδων της Prabhakar, με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 2023, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ενώ μια τέτοια αποστολή ήταν δυνατή, ήταν επίσης εξαιρετικά ανέφικτη. Η υπόθεσή της σημείωσε πολλά φαινομενικά ανικητα εμπόδια. Χρησιμοποιώντας το Κλίβελαντ ως παράδειγμα, η Prabhakar υποστήριξε ότι η αναλογία εμβολίου 1:1000 προς μη επεξεργασμένο νερό θα χρειαζόταν για να εμβολιαστεί αποτελεσματικά ένα άτομο που πίνει τέσσερα ποτήρια νερό καθημερινά.

Το πόσιμο νερό της πόλης πηγάζει από τέσσερις εισόδους τρία μίλια από την ακτή της λίμνης Eerie. Αντλείται σε δεξαμενές καθίζησης και επεξεργάζεται με χλώριο για να σκοτώσει τα επιβλαβή παθογόνα και να απολυμάνει το νερό. Τα συστήματα φιλτραρίσματος είναι εξασθενημένα για να επιτρέπουν σε χημικές ουσίες όπως το φθόριο -ένα θέμα που συζητείται ιδιαίτερα - και τα ορθοφωσφορικά - για την πρόληψη της διάβρωσης των σωλήνων - να αποφεύγουν τη διήθηση.

Η Prabhakar έγραψε ότι οι δήμοι θα πρέπει να αποδυναμώσουν τα φίλτρα για τα συστατικά του εμβολίου -και ανέφερε συγκεκριμένα το δηλητήριο φιδιών και τις πρωτεΐνες ακίδων- για να διεισδύσουν στα υδραυλικά του σπιτιού. Η τρελή επιστημονική της πρόταση, την οποία η ιστοσελιδα εξέτασε μέρος της, δεν είπε πώς έφτασε μαθηματικά στην υπόθεση του λόγου 1:1000.

«…μετά την αξιολόγηση του σχεδίου, χρειάζεται ένα γαλόνι εμβολίου Pfizer-BioNTech, Moderna ή Novavax για κάθε 1.000 γαλόνια νερού. Αν υποθέσουμε ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν διαθέτουν φίλτρα υψηλής ποιότητας που διατίθενται στο εμπόριο σε οικιακές υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα άτομα που καταναλώνουν νερό βρύσης θα εμβολιάζονται σταδιακά έως ότου καταναλωθεί αρκετό νερό για τον πλήρη εμβολιασμό. Η περίσσεια του εμβολίου θα αφαιρούνταν από το σώμα ενός ατόμου μέσω της ούρησης και της εφίδρωσης», έγραψε η Prabhakar.

Καθώς κάθε δεξαμενή καθίζησης περιέχει ~ 45.000 γαλόνια παροδικού νερού, το Deep State θα απαιτούσε 45 γαλόνια εμβολίου ανά θεραπεία, κάτι που, σημείωσε η Prabhakar, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς ατελείωτα κεφάλαια και τη συνεργασία εταιρειών ύδρευσης σε εθνικό επίπεδο.

«Κατανοώ τους στόχους της διοίκησης και θα έχετε την πλήρη συνεργασία μου, αλλά η επαναφορά των εντολών εμβολίων είναι λιγότερο δαπανηρή, ειδικά επειδή η κυβέρνηση πληρώνει περίπου 420 $ για κάθε φιαλίδιο εμβολίου 6 δόσεων - για να είμαι ειλικρινής, θα χρειαστείτε απεριόριστα εμβόλια . Λατρεύω την ιδέα και εύχομαι να ξεκινήσουμε αυτό το έργο μαζί, αλλά είναι τελικά δύσκολο, Αντιπρόεδρε Χάρις», έγραψε.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall εξέτασε τα έγγραφα για να αποφασίσει εάν πληρούσαν τον ορισμό της συνωμοσίας για τη διάπραξη προδοσίας. Ο ναύαρχος μελετησε τα χαρτιά για μια εβδομάδα προτού απαγγελθεί κατηγορία στην Πραμπχακάρ και εκδώσει στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης. Έστειλε το κατηγορητήριο στα γραφεία του Στρατηγού Σμιθ στο Camp Pendleton.

Ο στρατηγός, είπε η πηγή μας, ανέθεσε σε μια διμοιρία αναγνώρισης Πεζοναυτών να επισκεφθεί το σπίτι της Prabhakar στη Βιρτζίνια για να «της ευχηθεί καλή χρονιά»...!!!

Οι πεζοναύτες έφτασαν στη γειτονιά της Prabhakar νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ήταν προετοιμασμένοι να «περιμένουν όσο χρειαστεί» για να την απομονώσουν από τους διαπλεκόμενους φίλους και την οικογένειά της που, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να ήταν γύρω της εκείνη την ημέρα. Αλλά οι Πεζοναύτες, έχοντας επιτήρηση του σπιτιού της, καποι στιγμη ειδαν πως ηταν μονη της. Η Prabhakar καθοταν μόνη της στον καναπέ της, έπινε σαμπάνια και παρακολουθούσε τον εορτασμό «Rocking New Year's Eve» του Dick Clark στην τηλεόραση. Το γλέντι της σταμάτησε ξαφνικά καθώς μια ντουζίνα πεζοναύτων με τραβηγμένα όπλα περικύκλωσαν τον καναπέ της.

«Ω, όχι, το ήξερα ότι θα με έβαζε σε μπελάδες», ψέλλισε μια φοβισμενη Prabhakar.

«Τώρα είναι υπό κράτηση για ανάκριση», είπε η πηγή μας. «Είπε ότι η εργασία της ήταν απλώς θεωρητική και δεν προοριζόταν ως άσκηση στον πραγματικό κόσμο. Αυτη ήταν ένας δημόσιος υπάλληλος που σχεδίαζε σχέδια για να δηλητηριάσει έναν πληθυσμό - θα δικαστεί».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν με διασκεδάζουν απλά.. Τα ευχαριστιέμαι κιόλας.
    Ε ρε από 15 Γενάρ' και μετά από 20 Γενάρ' πανηγύρ' που ξεκινάει.....
    Και το τί μπλογκς gaslighting θα αρχίσουν να κλείνουν.. δεν λέγεται! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις