Οι Εβραίοι θα ξαναχτίσουν τον ναό μετά την ήττα των Σατανιστών


Η ανθρωπότητα πρόκειται να ξυπνήσει από έναν μακρύ και τρομερό εφιάλτη. Μια αρχαία σατανική λατρεία που μας τρομοκρατούσε εδώ και χιλιετίες βρίσκεται αντιμέτωπη με την τελική ήττα. Ο εβραϊκός λαός σχεδιάζει να γιορτάσει την απελευθέρωσή του από τη βαβυλωνιακή σκλαβιά χτίζοντας έναν νέο ναό. Αυτή τη φορά αναμένεται να κρατήσει για πάντα. Μια νέα Χρυσή Εποχή πρόκειται να ανατείλει για την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα πίσω από τα πρόσφατα γεγονότα.

Τώρα που οι σατανιστές ηττήθηκαν στην Ουκρανία, πρόκειται να διεξαχθεί μια τελική μάχη για να καθαρίσουν τα τελευταία μεγάλα προπύργια των Σατανιστών στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία, συμφωνούν πολλές πηγές.

Το μεγαλύτερο γεγονός στον πόλεμο για την απελευθέρωση του πλανήτη την περασμένη εβδομάδα ήταν οι Γάλλοι και οι Βρετανοί Ρότσιλντ που πέταξαν τους Ροκφέλερ και τον ψεύτικο πρόεδρό τους Μπάιντεν "κάτω από το λεωφορείο". Αυτή ήταν η ιστορία πίσω από την επίσκεψη στην Κίνα του Γάλλου σκλάβου προέδρου Emmanuelle Macron και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Στη διπλωματία τα φαινόμενα δείχνουν ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μακρόν πέταξε με το δικό του Airbus A330 με μια ομάδα μέσων ενημέρωσης, επιχειρήσεων και πολιτιστικών στελεχών, ενώ η φον ντερ Λάιεν αναγκάστηκε να κάνει μια εμπορική πτήση 14 ωρών προς την πρωτεύουσα, με τετράωρη ενδιάμεση στάση στη Μέση Ανατολή. Ενώ βρισκόταν στην Κίνα ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ «μεταχειρίστηκε τη φον ντερ Λάιεν με τρόπο που το έκανε λίγο ταπεινωτικό», είπε ένας Γάλλος αξιωματούχος. 


https://www.msn.com/en-xl/news/other/france-s-macron-ends-trip-to-china-with-pact-to-bolster-business-military-ties/ar-AA19Bci6

«Ο Σι απέβαλε την Ούρσουλα από σημαντικές συνομιλίες επειδή ήθελε να βάλει τον Μακρόν επί τόπου και η "μπέιμπι σίτερ Ούρσουλα" έλαβε εντολή από τους δασκάλους της στο WEF να τον εμποδίσει να το κάνει», εξηγεί μια πηγή της CIA. «Ο Μακρόν είναι έξυπνος, θα επιλέξει την πλευρά των νικητών όπως κάθε καλός καιροσκόπος που σέβεται τον εαυτό του», προσθέτει.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Μακρόν υποσχέθηκε να συμμετάσχει στο Φόρουμ της Κίνας Belt and Road. Συμφώνησε επίσης με την Κίνα ότι είναι καιρός να διευθετηθεί η ουκρανική κρίση «με διπλωματικά μέσα για να επιτευχθεί διαρκής ειρήνη στην Ευρώπη».

Ο Μακρόν έφτασε στο σημείο να συμφωνήσει ουσιαστικά να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και να ενταχθεί στη συμμαχία BRICS και στην πρότασή τους για αμοιβαία ασφάλεια. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σι και ο Μακρόν αποφάσισαν να «εμβαθύνουν τις ανταλλαγές» μεταξύ του κινεζικού στρατού και των γαλλικών μονάδων στην Ασία-Ειρηνικό. Ο Μακρόν υποσχέθηκε επίσης να μην υποστηρίξει την Ταϊβάν σε οποιαδήποτε κρίση που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ εκεί.

Το άλλο σημαντικό σημείο για την επίσκεψη Μακρόν είναι ότι τόσο οι Υπουργοί Εξωτερικών του Ιράν όσο και της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονταν στην Κίνα την ίδια στιγμή όπου είχαν συναντήσεις με τους Γάλλους ομολόγους τους. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι οι Γάλλοι κλήθηκαν είτε να ενταχθούν στους BRICS είτε να αποκοπούν από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής.

Για να γλυκάνει τη συμφωνία, η Κίνα είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι «ένας ανεξάρτητος πόλος σε έναν πολυπολικό κόσμο». Αυτό παίζει ρόλο στη μακροχρόνια υποστήριξη της Γαλλίας στην ευρωπαϊκή ανεξαρτησία.

https://tass.com/pressreview/1600969

Το επικείμενο διαζύγιο μεταξύ της Ευρώπης και των ΗΠΑ που ελέγχονται από τον Ροκφέλερ είναι ένας λόγος για τον οποίο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ουκρανία πρέπει να επικεντρωθούν στη δημιουργία μιας «νέας παγκόσμιας τάξης».

https://www.themoscowtimes.com/2023/04/07/any-ukraine-peace-talks-should-be-about-new-world-order-lavrov-a80750

Φυσικά, ο Μακρόν που πλευριζει τους Κινέζους και τους Ρώσους μπορεί να μην τον σώσει από τους δικούς του ανθρώπους. Οι Γάλλοι διαδηλωτές κατέστησαν σαφές ότι γνωρίζουν ποιος είναι ο εχθρός τους πυρπολώντας τόσο την Τράπεζα της Γαλλίας όσο και τα κεντρικά γραφεία της BlackRock στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.




Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του γαλλικού λαού είναι αηδιασμένος με τον Μακρόν σε πολλά μέτωπα.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται επίσης ότι η Γερμανία θα ενωθεί με τη Γαλλία στην απόρριψη των ΗΠΑ που ελέγχονται από τον Ροκφέλερ. Ο εθνικά Γερμανός βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας πήγε στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα «για να εδραιώσει τις αγγλο-γερμανικές σχέσεις εν καιρώ ειρήνης, εκπληρώνοντας μια από τις αποστολές της αείμνηστης βασίλισσας», λέει η MI6.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ο γερμανός σκλάβος καγκελάριος Όλαφ Σολτς πρόκειται να απομακρυνθεί σύντομα μέσω κοινοβουλευτικής έρευνας για ένα σκάνδαλο διαφθοράς του. Δεδομένου ότι σχεδόν όλοι οι δυτικοί πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, «οι έρευνες για τη διαφθορά» σημαίνει απλώς ότι πρόκειται να απολυθούν. Θα αντικατασταθεί από κάποιον που δεν είναι "σκύλος" του Ροκφέλερ, λέει η MI6.






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Έδωσε πήρε ο Βενιαμίν, τελικά δεν κρατήθηκε για να μας κάνει τις αποκαλύψεις του.
    Πως λένε,... η π-----α θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
    Εκτός και εννοεί την νίκη των σατανιστών, αντί της ήττας των, στον τίτλο του άρθρου, και λόγω θολούρας έκανε κάποιο λάθος, οπότε συνεχίζεις να διαβάζεις και αμμέσως διαπιστώνεις ότι το στερνοπούλι αρχίζει και παραμιλά.
    "Μια νέα Χρυσή Εποχή πρόκειται να ανατείλει για την ανθρωπότητα (μετά το χτίσιμο του ναού βέβαια).......οι Γάλλοι και οι Βρετανοί Ρότσιλντ που πέταξαν τους Ροκφέλερ και τον ψεύτικο πρόεδρό τους Μπάιντεν "κάτω από το λεωφορείο",.....για να καταλήξει και να πεί για τον Ιό της αειμνήστου που έχει σκοπό να εκτελέσει την αποστολή της,....αντικαθιστώντας τον διεφθαρμένο καγκελάριο με κάποιον που δεν θα είναι "σκύλος" του Ροκφελερ"... αλλά έντιμος, μιας και οι Ιοί γνωρίζουν τα κωλοβακτηρίδια της αρεσκείας τους που επιλέγουν να τοποθετούν στους ξενιστές που τους φιλοξενούν, κάτι που βλέπουμε ήδη, με το φιλαράκι του Ζελένσκι και γιουσουφάκι του Σουάμπ, το ομορφόπαιδο Σουνάκ.
    Ας δούμε κι αυτό όμως (ένα απο τα χιλιάδες που κυκλοφορούν),να πάρομε μια γεύση της "νέας χρυσής εποχής" που μας ετοιμάζουν οι ομοφυλοί του και βλέπουμε.
    Τρομάρα τους!

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/PEOPLE-DONT-UNDERSTAND-WHAT-WE-ARE-UP-AGAINST:f

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιό καθαρά να μας το πούν τα λερά σκουλήκια που ο δυτικός κόσμος τα ευλογεί κι επίσημα μέσα στις εκκλησίες!
    Εξολοθρεμό, σκούζει το λεπρό, χωρίς εκρήξεις, χωρίς πολέμους, χωρίς ηφαίστεια, ούτε ακόμη με ανεμοστροβίλους,....απλά μόνο με βακτήρια....
    Δείτε και φρίξτε με την "Νέα χρυσή εποχή που πρόκειται να ανατείλει" του μαστούρη.

    https://odysee.com/@Commando:7/To-Exterminate-Brought-To-You-By-Jew-NWO:f

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ11 Απριλίου, 2023 11:59

    Δεν μας τα λέει καλά ο Βενιαμίνος. "Οι Γάλλοι και οι Βρετανοί Ρότσιλντ πέταξαν τους Ροκφέλερ κάτω από το λεωφορείο". Θα μας πει δηλαδή ότι οι Ρότσιλντ ξαφνικά πήραν το μέρος της αντίθετης πλευράς και τώρα εργάζονται για την απελευθέρωση του πλανήτη !!!!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩΚΑΙ ΕΕΓΩ .
    " ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΚ ,ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ...." .ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ; ΤΩΡΑ ;;;;;
    ΤΩΡΑ ,ΜΑΝΑ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΤΙΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΕΣ ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ .
    " ΦΑΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑΑΑΑΑΝΑΙΙΙΙΙ ....ΜΑΚΒΕΛ !!!!!!!!!!!""
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! .
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΖΙ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ ΠΟΤΕ .
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .
    ΕΚΕΙ ,ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ,ΔΕΝ ΤΟΝ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις