Ο Πούτιν επιπλήττει και γελαει με τις κατασκευασμενες διαρροές που ισχυριζονται ότι οι ειδικές δυνάμεις των Ρωσων αποδεκατίστηκαν


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέπληξε μια έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε, η οποία ισχυριζόταν ότι η «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή» του κατέστρεψε τη Σπέτζνας και ότι η Μόσχα θα πρέπει να αφιερώσει δεκαετίες για την ανοικοδόμηση της κοινότητάς της Ειδικών Επιχειρήσεων, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Την Πέμπτη, το FBI συνέλαβε έναν Εθνοφρουρο της Μασαχουσέτης της Αεροπορίας, ο οποίος φέρεται να είχε πρόσβαση και διέρρευσε ένα θησαυροφυλάκιο πληροφοριών εθνικής άμυνας σε ενα forum συνομιλίας του Discord. Μεταξύ της κρυφής μνήμης ήταν μια αξιολόγηση της CIA, η οποία, εάν είναι ακριβής, δείχνει προπολεμικές και τρέχουσες δορυφορικές εικόνες των ταξιαρχιών των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας. Οι φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι τέσσερις από τις πέντε ταξιαρχίες έχουν υποστεί εκπληκτικές απώλειες και η σύγκρουση έχει υποβαθμίσει το ηθικό των επιζώντων καταδρομών. Αν πιστέψει κανείς τη διαρροή, οι μονάδες Spetznas έχουν εξαντληθεί και εγιναν αναποτελεσματικές.

Σύμφωνα με στρατιωτικά αρχεία, ο φερόμενος ως "διαρρήκτης", ο Jack Teixeira, 21 ετών, είναι ειδικός επικοινωνίας Airmen First Class. Ανακοινώνοντας τη σύλληψη την Πέμπτη, ο εγκληματίας Merrick Garland δεν εξηγούσε πώς ένας κατώτερος αεροπόρος είχε πρόσβαση σε ορισμένα από τα πιο αυστηρά φυλασσόμενα έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η FSB και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πεπεισμένοι ότι τα δεδομένα που διέρρευσαν είναι τεχνάσματα της CIA για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερη προπαγάνδα κατά του Πούτιν. Ο Πούτιν, είπε ο Ζαχάροφ, πιστεύει ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες κατασκεύασαν τις δορυφορικές εικόνες και χρησιμοποίησαν κάποιον για να τις διαρρεύσει σκόπιμα, έτσι ο υπόλοιπος κόσμος θα συμπεράνει εσφαλμένα ότι βρίσκεται στα πρόθυρα μιας συντριπτικής ήττας. Η Δύση, υπό την ηγεσία του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να απεικονίσει τον Πούτιν ως το πιο κακόβουλο άτομο στον πλανήτη.

«Όπως καταλαβαίνουμε τη στρατιωτική σας ιεραρχία, αυτό το αγόρι δεν θα είχε άδεια να δει το απόρρητο υλικό που υποτίθεται ότι έβαλε στο Διαδίκτυο. Είναι σαν πιόνι σε σκακιέρα. Ας πούμε, για παράδειγμα, αν η Αμερική απελευθέρωσε τον Καναδά και η Ρωσία είχε δορυφορικές φωτογραφίες από τη διάθεση των καναδικών ειδικών δυνάμεων. Μόνο λίγοι εμπειρογνώμονες πληροφοριών και οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι θα είχαν άδεια για να το δουν.Η λογική απάντηση είναι ότι κάποιος έδωσε στον Teixeira τις πληροφορίες και του είπε να τις διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Ίσως η CIA τον στρατολόγησε. Ίσως η σύλληψή του είναι ψεύτικη, και του έδωσαν χρήματα και νέα ταυτότητα. Ή μήπως είναι, όπως λέτε, αφελης. Ναι, κάποιες διαρροές μπορεί να είναι αληθινές, αλλά όχι για τις Ειδικές Δυνάμεις μας», είπε ο Ζαχάροφ.

Είπε ότι η διαρροή Spetznas ήταν αναμφισβήτητα κατασκευασμένη επειδή βασιζόταν στον ψευδή ισχυρισμό ότι οι περισσότερες Ειδικές Δυνάμεις είχαν δεσμεύσει Ουκρανούς επαναστάτες στην πρώτη γραμμή. Λιγότερο από το είκοσι τοις εκατό των Spetznas έχουν πολεμήσει σε ανοιχτές συγκρούσεις. Ταυτόχρονα, το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας Ειδικών Επιχειρήσεων της Ρωσίας έχει διεξαγάγει έναν λιγότερο εμφανή πόλεμο εναντίον επιχειρήσεων που χρηματοδοτούνται από τη Δύση στο ουκρανικό έδαφος - εργαστήρια βιοόπλων, θηρευτές παιδιών και διακινητές και, πιο πρόσφατα, τοποθεσίες παραγωγής και αποθήκευσης εμβολίων Covid-19.

«Χάσαμε άντρες; Φυσικά, έχουμε χασει. Καλοί άνδρες. Γενναίοι άνδρες. Άνδρες που πέθαναν παλεύοντας για έναν καλύτερο κόσμο. Αλλά όχι όπως θέλει η κυβέρνησή σας να σκεφτείτε. Δεν μπορώ να πω πόσες Ειδικές Δυνάμεις έχουμε, αλλά η εκτίμηση της CIA για μόνο 5 ταξιαρχίες των 950 ανδρών η καθεμία είναι λάθος. Είμαστε πολυ καλύτεροι από τη δύναμη μάχης που νομιζετε οτι εχουμε και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε τον σκύλο Zelenskyy. Ο πρόεδρος Πούτιν γελάει με την προπαγάνδα και την επιπλήττει», είπε ο Ζαχάροφ.

Κλείνοντας, πρόσθεσε ότι η FSB και άλλες ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών θα αποκτήσουν στοιχεία για να καταστρέψουν την αξιοπιστία των πληροφοριών που διέρρευσαν. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝΑΨΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΎΣ +ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΗ ΓΑΡ...

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ,ΤΟΥΣ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΚΙ ΑΝΑΨΑ "ΦΩΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΝΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΡΩΣΣΟΙ ΣΏΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η "ΑΣΠΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ....
    ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΕΤΣΝΑΖ,ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις