Ο κόσμος πλέον στα όρια του με τους ξεπουλημενους δημοσιοκαφρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 


Οργή παντού για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Πορτοσάλτε ο οποίος προκαλούσε το κοινό αίσθημα σε όλη την τετραετία διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρώτα με τον κορ#νοϊό και τα μέτρα περιορισμού καθώς και τους υποχρεωτικούς εμβολι@σμούς και ύστερα με τα επόμενα που έφερε η Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κλιμ@τική αλλαγή και τα άλλα διάφορα παραμύθια που έχουν σκοπό να εξαθλιώσουν τον κόσμο!

Αυτή τη φορά υπερέβη τα εσκαμμένα και μίλησε για θυσίες που γίνονται με ανθρώπινες ζωές για να μπορέσει το κράτος να κάνει έργα φέρνοντας στα όριά τους όλους τους Έλληνες.

Όταν μίλησε ο Πολάκης ότι πρέπει να “καθαρίσουμε” από αυτούς για να είναι διαφορετικά την επόμενη φορά διακυβέρνησής του ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι έπεσαν να τον φάνε.

Ο αψύς Κρητικός είχε σε όλα δίκιο απλά το σύστημα που ανήκει φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους.

Δεν θέλει ο κόσμος να έχει φωνή και να αντιδράει.

Το ζήτημα είναι ότι πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει και φωνάζουν για όλα αυτά που έχουν γίνει την τετραετία που πέρασε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΤΡΕΝΟ!” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%91-%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%a4/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ08 Μαρτίου, 2023 16:47

    Φίλος μου είχε πάει πριν κάποιους μήνες στην στοά Αχαρνών για κάποια δουλειά. Το μεσημέρι έφαγε στο εστιατόριο της στοάς. Και στο διπλανό του τραπέζι ποιός έτρωγε; Ο Πορτοσάλτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΆΜΑ ,ΟΝ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΣΑΥΡΑ , ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.
    ΜΕΣ' ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΗ ΓΉΙΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΚΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΕΝ ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΖΕΙ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΕΙΚΟΝΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΊΑ.

    Ο ΧΛΩΜΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΞ ΕΚΑΝΕ ΜΟΙΡΑΊΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΦΕΝΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ "ΒΛΕΠΩ" ΣΤΟ ΑΠΏΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΊ ΔΙΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ ΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

    ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΡΗ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ09 Μαρτίου, 2023 09:32

    Ένα πολύ ωραίο βίντεο αφιέρωμα στον Πορτοσάλτε από τον Π. Κλεομένη..... https://rumble.com/v2c2xvy-141224974.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις