ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΤΟΥ DR. FRANCIS COLLINS

 

Μόλις ο πρώην διευθυντής του NIH, Δρ. Φράνσις Κόλινς, έφτασε

στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, άρχισε να ομολογεί την αθωότητά του και να κατηγορεί τον πρώην συνάδελφό του Δρ. Άντονι Φάουτσι — AKA Dr. Death — για τη διάπραξη της απάτης Covid-19 στο αμερικανικό κοινό.

Σε μια πρώτη «συνέντευξη» με ανακριτές από το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών, ένας φοβισμενος αλλα μοχθηρός Κόλινς είπε: «Δεν ήμουν ποτέ εγώ. Δεν ήμουν υπεύθυνος, εγω ημουν μόνο στα χαρτιά. Ήταν ο Tony-Dr. Fauci. Ήταν αυτος ο υπεύθυνος και αναγκάστηκα να συμφωνήσω με αυτό που είπε», σύμφωνα με μια μερική απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας που εξετάστηκε απο την ιστοσελιδα.

Το ποιος έλεγχε την αφήγηση του NIH για τον Covid είναι ένα επιχείρημα που αμφισβητείται έντονα. Τεχνικά, ο Κόλινς ήταν το αφεντικό του Φάουτσι, αλλά ήταν ο Δρ Φάουτσι που απολάμβανε τα φώτα της δημοσιότητας και εμφανιζόταν -και εξακολουθεί να εμφανίζεται- καθημερινά στα αριστερά μέσα ενημέρωσης για να προωθήσει αντισυνταγματικές εντολές μάσκας και εμβολίων.

Μια πηγή της JAG είπε ότι ο Κόλινς μουρμούρισε, «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα», ως απάντηση στην κατηγορία της δολοφονίας, απάτης και μαζικής ιατρικής αμέλειας.

Όταν του είπαν ότι θα απαντούσε σύντομα σε στρατιωτικό δικαστήριο, ο Κόλινς επέμενε ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό και απαίτησε να μιλήσει με τον Τζόζεφ Μπάιντεν.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές της JAG παρήγαγαν τυπωμένα αντίγραφα μακροχρόνιων ανταλλαγών email μεταξύ Collins και Fauci. Σε αυτά, οι προδοτες αυτοι γιατροί σχεδίαζαν να δυσφημήσουν και να κακολογήσουν κακόβουλα,αξιόπιστους επιστήμονες και γιατρούς που αμφισβήτησαν την ανάγκη για lockdown και εντολές για μάσκα και εμβόλια. Η αλληλογραφία τους έδειξε ξεκάθαρα ότι ο Κόλινς συμμετείχε πρόθυμα στο σχέδιο του Deep State να δυσφημήσει τους επικριτές της αφήγησής του. Σε ένα email ο Collins έγραψε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε επιστήμονες με αξιοπιστία. Θα πρέπει να τους καταστρέψουμε, σκαλίζοντας το παρελθόν τους και το παρελθόν της οικογένειας και των φίλων τους, να αναζητήσουμε οτιδήποτε μπορούμε να βρούμε για να τους αμφισβητήσουμε», στην οποία ο Φάουτσι απάντησε: «Αυτό κάνουμε. Όποιος αμφισβητεί την αναγκαιότητα των εντολών για μάσκα και εμβόλια θα ακυρωθεί, θα αποσυρθεί ή θα περιθωριοποιηθεί εκεί όπου κανείς δεν θα τον ακούσει».

Ο Κόλινς σε άλλο email έγραψε ότι «οι άνθρωποι του» συνεργάζονταν με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter για να καθαρίσουν τα βίντεο και τα νήματα σχολίων που υποτιμούσαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

«Είμαι αθώος και με κρατάτε παράνομα παρά τη θέλησή μου. Πρέπει να γυρίσω σπίτι για τα Χριστούγεννα για να είμαι με την οικογένειά μου», φέρεται να είπε ο Κόλινς στους ερευνητές της JAG.

«Εμεις λεμε οτι πρεπει να ακυρώσετε τα δικα σας Χριστούγεννα, γιατί αυτό θέλατε να κάνετε για όλους τους καλούς ανθρώπους σε αυτή τη χώρα», απάντησαν οι ερευνητές.

Το στρατοδικείο του Κόλινς έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ












Σχόλια

  1. Ποσο θα ηθελα να του δωσω μια στην κεφαλα του με την κιθαρα και μετα μια στα μουτρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις