Δρ. David Martin: «Ψευδή τα PCR τεστ - Τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογούν τους εμβολιασμούς»

Future Of.. Dr David Martin - YouTube 

Mια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καθηγητή Δρ. David Martin ο οποίος αναφέρει πως βλέπει ο ίδιος την

πανδημία του COVID-19 και ποιες είναι οι πραγματικές ενέργειες που βρίσκονται από πίσω από αυτή και που αποσκοπούν.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων οι «εστίες» των κρουσμάτων  προέρχονται από ψευδή τεστ  PCR μέσω των οποίων δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για την επιβολή νέων εμβολιασμών. Όπως επίσης λέει η πραγματική «πανδημία» είναι τα εμβόλια τα ίδια.

Αφού διασταύρωσε και έλεγξε  χιλιάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 για τις ενέσεις πρωτεϊνών-ακίδων  στη συνέχεια κατονομάζει  όλες τις εταιρείες, τα πανεπιστήμια και τους σημαντικότερους «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

«Δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάτι που βρίσκεται ήδη στη φύση, οπότε δημιούργησαν σειρές γονιδιώματος που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή και  που ισχυρίζονται ότι είναι κορωνοϊός.

Κατοχυρώνοντας αυτές   τις ακολουθίες, επειδή είναι τεχνητές και  όχι φυσικές, τους επιτρέπει να κατοχυρώσουν τη δοκιμή PCR για την ανίχνευση της κατασκευασμένης τους ακολουθίας.

Αυτή τους επιτρέπει τη δημιουργία των εμβολίων, με τις συνθετικές  πρωτεΐνες για “θεραπεία» του COVID-19»

Με  άλλα λόγια ο Δρ David Martin ισχυρίζεται ότι πρώτα δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός στο εργαστήριο στη συνέχεια προσάρμοσαν τα τεστ PCR για να ανιχνεύουν αυτή τη σειρά γονιδιώματος  που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και στη συνέχεια δημιούργησαν τα εμβόλια για να εισάγουν τον πραγματικό ιό στον οργανισμό.

Είναι κάτι που ισχυρίζονται πολλοί οι οποίοι λένε πως οι μεταλλάξεις άρχισαν από τότε που τα ξεκίνησαν να εμβολιάζουν μαζικά τους πληθυσμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Διαβάζουμε κάπου στο άρθρο :
    "συμπεριλαμβανημένης και της DARPA".

    Ποια είναι η DARPA ;
    Υπηρεσία του αμερικάνικού στρατού.

    The Defense Advanced Research Projects Agency is a research and development agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπλέκεται δηλαδή και ο αμερικανικός στρατός σ' αυτή την ιστορία της "πανδημίας" και των "εμβολίων".

      Μη ξεχνάμε ότι και ο Τραμπ ενόσω ακόμα ήταν πρόεδρος είχε υποδεχτεί με ενθουσιασμό την ολοκλήρωση των δοκιμών των εμβολίων από τις εταιρείες.

      Ίσως λοιπόν το σχέδιο τού αποπληθυσμού το υποστηρίζουν πολλοί.

      Διαγραφή
  2. Αλλη μία απο τις πιό καθαρές και αδαμάντνες φωνές πού απο την αρχή που τεθηκε σε εφαρμογή αυτό το σατανικό τους πλάνο/τερατούργημα και μετέτρεψαν ολόκληρο τον Πλανήτη σε ένα απέραντο κέντρο/φρενοκομείον τρόμου, ανοιχτά, αφοβα και θαρραλέα βγήκε και το αποκαλούσε DOMESTIC and GLOBAL TERRORISM (Ενχώρια και Παγκόσμια Τρομοκρατία).
    Τα αποδεικτικά στοιχεία που εξέθεσε δεν άφηναν την παραμικρή αμφιβολία για τις γενοκτονικές προθέσεις των σιφιλιτικών εγκεφάλων.
    Σίγουρος για το ότι θα πρέπει να καταδικαστούν για εγκλήματα κατα της Ανθρωπότητας και να χρεωθούν την οποιαδήποτε βλάβη και ζημιά που προκάλεσαν σε όλα τα επίπεδα σε ατομική η συλλογική βάση, είχε ετοιμάσει εντελώς δωρεάν μηνύσεις (Form 95) για όποια/ον ενδιαφερόταν για την διεκδίκηση αποζημειώσεων είτε γιά ψυχολολογική κακοποίηση, είτε για επαγγελματικη η οικονομική βλάβη/ζημιά,
    Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα για το ξεσκέπασμα της απάτης και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα κτήνη
    Όσο για την DARPA,-για τον φίλο Kapa Mi-είναι ένα από τα πολλά μυστικά προγράμμματα του Πενταγώνου πλήρες ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο από την Καμπαλ μέσω διαφόρων μυστικών υπηρεσιών και φυσικά και της Μοσαντ για τον έλεγχο του νου των ανθρώπων με την χρήση βιολογικών και τεχνολογικών μεθόδων/όπλων που θα οδηγούν τις μάζες στον εκφυλισμό, αποανθρωπισμό και φυσικά στην γενοκτονία του.
    Συνεργάζεται στενά με το TAVISTOCK της μαμάς του στο Λονδίνο με κοινό στόχο την Νέα Ταξη με μία Κυβέρνηση και με πληθυσμό της τάξεως του ενός Δις και μάλλον πολυ λιγότερο.
    Το Tavistock λειτουργεί για 100 χρόνια και αυτά που ζούμε σήμερα είχαν προγραμματιστεί από την ίδρυσή του.
    Για μια γεύση μόνο, για τα ερπετά που το άρχισαν και με τι ακρίβεια τέθησαν σε εφαρμογή τα όσα συνέβησαν τον εικοστό αιώνα και τα όσα ζούμε σήμερα κοιτάξτε το βίντεο-ένα από τα πολλά-στο παρακάτω link και φρίξτε.
    Και μην ξεχνάμε επίσης ότι πίσω από όλα αυτά, βρίσκονται οι σεληνιακοί κινέζοι. Κινα = Καιν.

    Proudly Serving A One-World Government- The Tavistock Institute of Human Relations in England

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις