Γερμανος γιατρος βουλευτης....Είναι ένα εμβόλιο φονιάς.Είναι φαρμακευτικό προϊόν που δεν έχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Καταστρέφετε τη χώρα!!

 

Συγκλονιστικός ο Γερμανός Βουλευτής Γιατρός (ΑΜΕΑ με αναπηρία) έχει ακρωτηριασμένο το ένα χέρι. Πονεμένος γι αυτό συμπάσχει

πονά την αθρωπότητα.Κραυγή ανθρωπισμού από τη Γερμανία….Πολιτικός και γιατρός….Το μέλος του κρατικού κοινοβουλίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης ο Δρ Heinrich Fiechtner επέκρινε τη γερμανική κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης για ατελείωτη προπαγάνδα, παραπληροφόρηση και ψεύτικες ειδήσεις για τον κορονοϊό. Σε μια παθιασμένη ομιλία προς το γερμανικό κοινοβούλιο, ο Δρ Fiechtner προειδοποίησε επίσης το κοινό για τις τρομερές συνέπειες του νέου «θανατηφόρου εμβολιασμού» και προέτρεψε το κοινό να αντισταθεί στις παράνομες κυβερνητικές επιβολές.

Ο Δρ Fiechtner, αιματολόγος και ογκολόγος, εξήγησε ότι λίγα λεπτά μετά την παρακολούθηση μιας εθνικής τηλεοπτικής εκπομπής που περιγράφει την ικανότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας (ICU) υπό πίεση από κορωνοϊό, τηλεφώνησε στους πρώην συναδέλφους του από το νοσοκομείο και έμαθε ότι το νοσοκομείο δεν είχε τον μοναδικό ασθενή με κορωνοϊό στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Εξοργισμένος από αυτά τα ανεύθυνα και πολιτικά κίνητρα, ψέματα και υπερβολές, ο Fiechnter επιτέθηκε στους πολιτικούς που φοβούνται το φόβο και τους συμμάχους τους τα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, ο Δρ Fiechtner κατηγόρησε τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης για τη σύγχυση του αριθμού των μολυσμένων ατόμων….

Επιπλέον, ο Δρ Fiechtner ανησυχεί για την πρακτική του συνδυασμού θετικών αποτελεσμάτων από ανενεργούς και ενεργούς κορονοιούς σε έναν κάδο για την αύξηση του φόβου μόλυνσης. Στην πραγματικότητα, τα θετικά αποτελέσματα των τεστ θα πρέπει να ταξινομηθούν ως τα αποτελέσματα των τεστ εκείνων που είναι ενεργά φορείς μεταδοτικής μορφής του ιού και ανενεργών φορέων που έχουν αναρρώσει από τον ιό.

Ο Δρ Fiechtner πιστεύει ότι ο αντίκτυπος του κορονοϊού υπερεκτιμάται για να δικαιολογήσει πολλά δρακόντεια μέτρα για τον περιορισμό των πολιτών και την επιτάχυνση των κυβερνητικών προσπαθειών για ανοσοποίηση του πληθυσμού.

 

‘Καταστρέφετε μια ολόκληρη χώρα. Οδηγείτε τους ανθρώπους σε πόνο, πανικό, καταστροφή και θάνατο! Σε αυτό το σημείο, σε αυτό το σημείο, όχι, δεν μπορείτε καν να δικαιολογήσετε αυτά τα μέτρα, τις μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις, την καραντίνα και τα lockdown” είπε σε υψηλούς τόνους.

Ο Γιατρός πολιτικός επισημαίνει πολλούς από τους κινδύνους αυτών των νέων εμβολίων που κυμαίνονται από τη στειρότητα στις γυναίκες έως τις απειλητικές για τη ζωή αλλεργικές αντιδράσεις. Όσο περισσότερο ενσταλάσσεται ο φόβος στον πληθυσμό, τόσο πιθανότερο είναι να εξωθηθούν να εμβολιαστούν με ένα μη αποδεδειγμένο και επικίνδυνο εμβόλιο.

”Το έχω πει ήδη: είναι ένα δολοφονικό εμβόλιο. Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Απλώς θα δοθεί στους ανθρώπους. Είναι πιθανό αυτό να προκαλέσει υπογονιμότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και θέλετε να επιβάλλετε αυτήν την παράλογη επιβολή στους πολίτες. Αυτό είναι αλήθεια και θα το κάνετε, γιατί τους φοβήσατε εκ των προτέρων. Βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Βάζετε ζωές σε κίνδυνο.” τόνισε.

Καθώς η γερμανική κυβέρνηση άσκησε παράνομα την εξουσία, ο Δρ Fiechtner ζήτησε από τους πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους και να αντισταθούν σε αυτές τις παράνομες επιβολές από την κυβέρνηση. «Το πολιτικό καθήκον των πολιτών να υπακούουν στο κράτος δικαίου παραβιάζεται τώρα».Ζήτησε πολιτική ανυπακοή…..

H ομιλία του Δρ Heinrich Fiechtner:

Κυρία Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι: Χθες το βράδυ στις 10 μ.μ. στην τηλεοπτική εκπομπή, στην ομιλία της Anne Will, υπήρχε ένα περίφημο πάνελ για το επερχόμενο lockdown, το οποίο περιελάμβανε τον καθηγητή Δρ Uwe Janssens, Πρόεδρο της Γερμανικής Διεπιστημονικής Ένωσης για Εντατική Φροντίδα και Ιατρική Έκτακτης Ανάγκης. Έκανε έναν μακρύ και συγκινητικό λόγο για τη σημασία αυτών των σοβαρών και δραστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν για τον γερμανικό πληθυσμό. Εξήγησε πώς οι μονάδες εντατικής θεραπείας ήταν πλήρεις με ασθενείς, προκαλώντας μια κατάσταση που μόλις ήταν βιώσιμη. Περίπου στις 10:13 μ.μ., τηλεφώνησα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του και ζήτησα να μιλήσω με τον γιατρό, με τον οποίο μίλησα. Τον ρώτησα, “Πόσοι ασθενείς με COVID έχουν εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας;” Αυτή η μονάδα εντατικής θεραπείας διαθέτει 19 κρεβάτια και χθες δεν υπήρχε ούτε ένας ασθενής! Με τέτοιες μισές αλήθειες και πλήρη ψέματα, ..Αυτοί οι προπαγανδιστές που καλούνται σε αυτά τα προγράμματα με μοναδικό σκοπό να σπείρουν πανικό και φόβο μεταξύ του πληθυσμού.

Και μετά υπάρχει όλη η ιστορία της «μόλυνσης» και του τεστυτό το τεστ δεν μπορεί καν να διακρίνει μεταξύ ενός ενεργού ιού και ενός ανενεργού ιού. Όπως έπρεπε να παραδεχτεί η Γερουσία του Βερολίνου. Σε κάθε περίπτωση, καταχωρείται ως λοίμωξη. Έτσι, εάν ένας ασθενής κάνει θετικά τεστ τρεις φορές την εβδομάδα, αυτό αυξάνει το στατιστικό στοιχείο της λοίμωξης κατά ακριβώς τρεις. Αυτό το τεστ, απολύτως ανίκανο για διάγνωση, χρησιμοποιείται για την εφαρμογή δραστικών μέτρων.

Και τώρα έρχεται το εμβόλιο. Τι τρέλα. Το έχω πει ήδη: είναι ένα εμβόλιο δολοφόνος. Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Απλώς θα δοθεί στους ανθρώπους. Είναι πιθανό αυτό να προκαλέσει υπογονιμότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και θέλετε να επιβάλλετε αυτήν την παράλογη επιβολή στους πολίτες. Αυτό είναι αλήθεια και θα το κάνετε, γιατί τους φοβήσατε εκ των προτέρων. Βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Βάζετε ζωές σε κίνδυνο. Καταστρέφετε μια ολόκληρη χώρα. Οδηγείτε τους ανθρώπους σε πόνο, πανικό, καταστροφή και θάνατο! Σε αυτό το σημείο, σε αυτό το σημείο, όχι, δεν μπορείτε καν να δικαιολογήσετε αυτά τα μέτρα, τις μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις, την καραντίνα και τα lockdown. Μετά από μια έρευνα, η απάντηση που έλαβα ήταν: “Δεν έχει τεκμηριωθεί μια ανασκόπηση των μη φαρμακολογικών μέτρων. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν διαδικασίες ή αρχεία διαχείρισης σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα. Απόλυτη παράδοση! Τι νεύρο! Απαιτείτε την απομόνωση των ανθρώπων, αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε ακόμη και γιατί πρέπει! Οδηγείτε τη χώρα μας σε καταστροφή!

Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός …

Ναι, παρακαλώ. – [;]

-Εχετε μια ερώτηση; Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός… Δρ. Fiechtner, είναι καιρός.

-Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον δυνατό για τους πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, παραβιάζεται πλέον το πολιτικό καθήκον των πολιτών να υπακούουν στο κράτος δικαίου. Στο άρθρο 20, παράγραφος 4 [του γερμανικού Συντάγματος], οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να αντισταθούν στην υπεράσπιση της παράνομης ασκήσεως της κρατικής εξουσίας…

-Δρ Fiechtner, είναι καιρός να σταματήσετε επειδή ο χρόνος ομιλίας σας έληξε πριν από πολύ καιρό. Η νομοθετική εξουσία να ενεργεί ανάλογα.Μεταφέρθηκε η ομιλία του στις 16/12/20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΜΒΟΛΙΟ σημαινει: ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ για τους βρυκολακες - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ για τους σκλαβους // Ο βλαΚουλης ενδιαφερετε για την υγια μας? Ινε μια τεραστια εφκερια για ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ // κε μη μου πητε γιατι γραφω το σαβατο με ενα βητα - γραματεις κε φαρισεοι υποκριτες, οτι διυλιζετε τον κωνοπα κε καταπινετε την καμηλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ!!! διμοιΟΥΟΥΟΥργικαι αιππανιαστιατη , αισε τοΟΥΣΟ ιπαιρωπτεις πΟΥΟΥΟΥ μαςς χαριακτιροιζοις μαι αυτουν των τρωπωω. ΑΙΝΤΑΙ ΡΡΑΙ ΜΑΖΑΙΨΟΥΟΥΟΥ κε νια σαιβαισαι του βιμα πΟΥΟΥΟΥ σΟΥΟΥΟΥ δυνΟΥΟΥΟΥΝ. ΒΛΗΜΑ Ε ΒΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις