ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....!!!

Λογότυπα των τοπ διάσημων καναλιών ειδήσεων και των δικτύων TV Εκδοτική  εικόνα - εικόνα από τοπ, ειδήσεων: 65635625 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!!!!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "an EAS Participant. THIS IS EMERGENCY ALERT SYSTEM TEST THERE IS S NO ACTUAL EMERGENCY ABC INC PELADELPHA ELLHNASGIANNHS 1020" TRUMP MLR KEEPING 20/20 AMERICA"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Περισσεψε η βρωμιά και η υποκρισια!!!! Να κλείσουν όλα τα ΜΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στα δικά μας και στα δικά μας!! Άντε να δω μετά τον Εισαγγελατο, την Κοθωνη, τον Πορδοψαλτε, τον Βερίκοκο και τα άλλα φιδουλια για κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος09 Ιανουαρίου, 2021 20:11

      Όχι αγαπητέ, τους ανέργους τους πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να φορολογηθών για να πληρώνω το ταμείο ανεργίας ενός Έλληνα συμπολίτη μου αλλά όχι αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια.

      Κρέμασμα όλοι τους και μετά άλεσμα για να γίνουν γατοτροφή ή σκυλοτροφή. Ακόμα και στα λιοντάρια και τις τίγρεις του Αττικού Πάρκου να τους πετάξουν θα είναι πιο χρήσιμοι απ'ότι τώρα. Όπως έλεγε και πορδοσάλτε στην σειρά και στον λάκο.

      Διαγραφή
    2. το ταμειο ανεργιας πληρωνεται απο τις εισφορες μας . για να παρεις επιδομα πρεπει να εχεις δουλεψει . δε δινει φιλοδωρημα κανεις στους ανεργους , ουτε υποχρεωση εχουν στον οποιοδηποτε. λεφτα τους ειναι. εχουν παρεξηγηθει λιγο τα πραγματα, οχι εδω στην ιστοσελιδα , μιλαω για το επιδομα των 400 που ελεγαν οτι κανουν χαρη στους ανεργους.

      Διαγραφή
    3. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος09 Ιανουαρίου, 2021 21:44

      Ανώνυμε 20:36 αυτά να τα πεις στις στρατιές των λαθροεισβολέων που κατακλύζουν τα γραφεία του ΟΑΕΔ. Έχω βρεθεί άνεργος και πάνω από τους μισούς είναι αλλοδαποί. Επίσης θα σε συμβούλευα να ενημερωθείς περισσότερο για το ποσοστό που συνεισφέρει το δημόσιο ταμείο στον ΟΑΕΔ για να καλύψει τις ανάγκες του τελευταίου αφού στα 10+ χρόνια μνημονίων το σύστημα γονάτισε. Άρα μπορεί να μην επιδοτούμε ΠΛΗΡΩΣ το ταμείο ανεργίας αλλά σίγουρα επιδοτούμε ένα μεγάλο μέρος.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις