O AΓΝΩΣΤΟΣ Χ...



Κοιταξα σε πιο παλιες αναρτησεις για να μπορεσω να ειμαι ακριβης και ειδα οτι ειχα δημοσιευσει 3 Ιανουαριου 2020 ημερα παρασκευη αυτην την εικονα.
Την ανωτερω εικονα κοινοποιησα και στο facebook και τοτε
ελαβα δεκαδες ερωτησεις απο φιλους, γνωστους και αγνωστους που με ρωτουσαν τι συμβαινει.

Η αληθεια ειναι οτι απο το καλοκαιρι του 2019 ειχα μια πληροφορια απο καποιον που ειχα "γνωρισει" σε ενα ιντερνετικο ξενο φορουμ.Ο τυπος ελεγε και ξαναλεγε πως κατι μεγαλο και παγκοσμιο θα ξεκινησει στο τελος του 2019.Οταν διαφοροι τον ρωταγαν τι ειναι αυτο ελεγε πως δεν μπορει να πει.Ελεγε επισης πως η ΝΤΠ φοβαται πως θα χασει την κυριαρχια του πλανητη απο την Παλαια Ταξη Πραγματων που αρχιζει να κερδιζει εδαφος παντου.Οτι σχεδιαζει ενα παγκοσμιο οικονομικο ΚΡΑΧ για να τους ανακοψει και να επιβαλλει μια αριστεροστροφη χουντα ωστε να μπορει να διασπειρει το φοβο και κατα συνεπεια να μπορει να ελεγχει ολους τους ανθρωπους.
Συντομα αυτος ο τυπος(οπως καταλαβαινετε κανεις δεν ξερει τα στοιχεια του ουτε καν αν ειναι αντρας η γυναικα) δηλωσε πως δεν μπορει ν αποκαλυψει αλλα και θα φυγει οπως και τελικα εκανε.
Ευχηθηκε να κανει λαθος κι ετσι ξαφνικα οπως εμφανιστηκε...ετσι κι εξαφανιστηκε.

Βεβαια το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι...Ακομα ενας παραμυθας που διεδωσε μια μ@λακια για να δωσει ενδιαφερον στην αδεια ζωη του.

Οταν λοιπον δημοσιευσα αυτη τη φωτο...αυτον ειχα στο μυαλο μου που ενστικτωδως  με εκανε να θελω να το μοιραστω.

Δεν ξερω αν αυτο που ζουμε αυτη τη στιγμη ειναι η αφορμη γι αυτο που ανεφερε εκεινος ο περιεργος αγνωστος Χ....κι αν ειναι ....ειναι αυτο που ζουμε μια προβα τζενεραλε αυτου που ερχεται ωστε να ειναι σιγουροι οτι θα πετυχει....?...η ειναι το κανονικο σεναριο γιατι τους πιεζει ο χρονος...?

Δεν ξερω τι να σκεφτω για ολα αυτα που συμβαινουν στις πλατες των "καταναλωσιμων" ανθρωπων.Υπαρχουν πολλες αποριες μεσα μου....Ειναι πραγματι αυτος ο ιος τοσο θανατηφορος οσο λενε?...Απο που ξεκινησε αυτος ο ιος...?...Γιατι δεν εκλεισαν τα συνορα των χωρων νωριτερα αφου εβλεπαν τι γινεται...?...Γιατι η μεγαλυτερη εξαρση εγινε σε χωρες οπου κυβερνουν Νεοταξιτες...?...Πως ετοιμαζουν ενα εμβολιο τοσο γρηγορα η μηπως το εχουν απο καιρο ετοιμο?...Τι θα περιεχει αυτο το εμβολιο...?...Πως με 2-3 μηνες υποτιθεμενων δοκιμων θα ξερουμε τι παρενεργειες σε 3 η 5 χρονια απο τωρα...?

Σιγουρα θ αναρωτιεστε τι πιστευω εγω και γιατι δε λεω τι γνωμη μου...Θα την πω...

Αυτο που πιστευω λοιπον εγω ειναι πως σε καθετι κακο υπαρχει και κατι καλο...αλλα το βασικο που πιστευω ειναι πως...Ειναι η τελευταια ευκαιρια της ανθρωποτητας να γινουμε λιγο καλυτεροι ανθρωποι και να ανακαλυψουμε το πραγματικο νοημα της ζωης που σιγουρα δεν ειναι τα χρηματα...!!!

Καλη δυναμη και καλο κουραγιο σε ολους....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις