BENJAMIN FULFORD: ΕΧΕΤΕ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΚΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ

 

Γίνεται βιβλική όταν ο Πάπας εξαφανίζεται και η Μέκκα είναι κλειστή για πρώτη φορά στην ιστορία.
Τα γεγονότα που ξετυλίγονται
τώρα έχουν ξεπεράσει τον μαύρο κύκνο και έχουν γίνει βιβλικές στις αναλογίες τους.
Η Μέκκα έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία στον ισλαμικό κόσμο.
Ο Πάπας έχει εξαφανιστεί ανάμεσα στους χριστιανούς και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κρυφτεί (δείτε την πολύ αποκαλυπτική επιστολή προς τον συντάκτη μετά από αυτή την έκθεση, η οποία μπορεί να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κρύβεται)


Unprecedented World Chaos — The New Economic Order Has Begun!!



Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι απελευθερώνονται για πρώτη φορά σε 5.780 χρόνια όταν οδηγούν τον Σατανά, ο οποίος λατρεύει τον Βενιαμίν Νετανιάχου, από την εξουσία.
https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charged-with-forming-government/
Η αιτία για αυτά τα γεγονότα ήταν η άρνηση του κινεζικού λαού να αποδώσει ένα άλλο αφιέρωμα στις αρχαίες οικογένειες σατανικής οικογένειας στις 16 Φεβρουαρίου του 2020. Αυτό συνέβη όταν οι Κινέζοι ηγέτες από την Αμερικανική Εταιρεία είπαν ότι δεν θα έδιναν πλέον φυσικά αντικείμενα εκτός αν πληρώνονταν με πράγματα που πραγματικά υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Με άλλα λόγια, έσπασαν την παλιά μαγική ψευδαίσθηση των χρημάτων του σατανικού χρήματος.
Η λεγόμενη πανδημία ήταν ένας συνδυασμός μιας βιολογικής και μιας ηλεκτρομαγνητικής αντίθεσης στην Κίνα. Αν και η επίθεση προφανώς ισχυρίστηκε μαζικές απώλειες στο Wuhan, δεν θα μπορούσε να εκφοβίσει ή να υποκύψει στον κινεζικό λαό.
Σας προειδοποιούν και λένε την αλήθεια στις ταινίες και λένε ψέματα στις ειδήσεις. Πρέπει να ξεσηκωθείτε μην τρώτε το κουτόχορτο θέλουν σκλάβους θα σας πάρουν τα πάντα . επανάσταση τώρα!!!!!!!!!!! Πρέπει να ενωθούμε όλοι μια γροθιά θέλουν να μας χωρίσουν για να μπορούν να μας χειραγωγούν πιο εύκολα για αυτόν τον λόγο γίνονται όλα και πήραν την αφορμή με τον ψεδοκοροναϊό.
Benjamin Fulford: Wochenbericht vom 16.03.2020



BENJAMIN FULFORD = It becomes biblical when the Pope disappears and Mecca is closed for the first



Zero Interest Rates – Stock Market Crashes – QE Goes Ballistic – Bank Runs Start





















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις