ΤΡΑΓΙΚΟ! Η Marvel αποκαλύπτει τον νέο υπερήρωα της μια 12χρονη Transgender

ΤΡΑΓΙΚΟ! Η Marvel αποκαλύπτει τον νέο υπερήρωα της μια 12χρονη Transgender

Η νέα σειρά της Marvel’s με τίτλο Hero Project χρησιμοποιείται για LGBT προπαγάνδα. Μια τέτοια νεολαία είναι η Rebekah, μια τρανσέξουαλ 12 ετών που σκοπεύει να
κάνει τη διαφορά. Όπως έλεγε, «μπορώ να αλλάξω τον κόσμο», δήλωσε ο Rebekah σε ένα επεισόδιο του Hero Project της Marvel όταν μιλούσε για το κόμικ του Mighty Rebekah, μεταξύ άλλων.
Αποδεικνύεται ότι η Rebekah και η οικογένειά της έχουν συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα, όπως ο οργανισμός Garden State Equality, για να βοηθήσουν στην προώθηση του τρανσεξουαλισμού.
Στην πραγματικότητα, η Ρεμπέκα εμφανίστηκε μπροστά στο νομοθετικό σώμα του Νιου Τζέρσεϋ, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις για το νομοσχέδιο 1335 της Συνέλευσης, μια νομοθεσία η οποία θα καθόριζε το πρόγραμμα σπουδών της ιστορίας LGBTQ στα σχολικά εκπαιδευτικά συστήματα.
Όπως αποδείχθηκε, έκανε αντίκτυπο. Ο κυβερνήτης του New Jersey Phil Murphy απάντησε και υπέγραψε το νομοσχέδιο. Τα μαθήματα LGBTQ θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος.
Σε μια νέα συνέντευξη η Rebekah είπε :
“Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι πραγματικά σημαντικό να έχουμε ένα τρανσέξουαλ παιδί ως υπερήρωα στο νέο κόμικ της μάρβελ, επειδή η αναπαράσταση είναι πραγματικά χρήσιμη για τα παιδιά που περνούν από αυτή μετάβατική φάση για να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται γι ‘αυτούς .
Αισθάνομαι πολύ cool να είμαι κάποια που μπορεί να βοηθήσει άλλα παιδιά να περάσουν από τις δικές τους μεταβάσεις και επίσης απλά εκπληκτικό να είμαιι αυτό το είδος του ατόμου για να υποστηρίξει τους άλλους και να δείξει ότι τα τρανς παιδιά είναι ακριβώς όπως όλα τα άλλα παιδιά”.


















ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις