Η απελπισμένη Σιωνιστική κίνηση για να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο αποτυγχάνει θεαματικά.

 
 Η δολοφονία του κορυφαίου Ιρανού στρατηγού Qasem Soleimani από τις ΗΠΑ, ήταν είτε μια "λαμπρή σκακιστική κίνηση", είτε ένα πολύ ηλίθιο λάθος, αλλά σε κάθε περίπτωση, έβλαψε σοβαρά τους Σιωνιστές.
"Η δολοφονία του Soleimani μπορεί να ήταν μια λαμπρή σκακιστική κίνηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να εξαπολύσει τον παγκόσμιο αντισημιτισμό και να τερματίσει το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, τον Σιωνισμό, την Exxon και το βαθύ κράτος, χρησιμοποιώντας το Ιράν, την Ρωσία, την Κίνα, την Τουρκία την ΕΕ και τους συμμάχους της", ήταν το πώς μια πηγή του Πενταγώνου συνόψισε την κατάσταση.
Ωστόσο, η Βρετανική Υπ. Πληροφοριών, δίνει μια πολύ διαφορετική ιστορία από τους Αμερικανούς ομολόγους της, οι οποία μετέδωσε ότι ο Soleimani σκοτώθηκε επειδή «επρόκειτο να εκτοξεύσει πυρηνικά όπλα σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και να φέρει τον Μαχντί ή τον Μεσσία». Οι Βρετανοί δεν πιστεύουν αυτήν την δικαιολογία και σημειώνουν ότι "Ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο, το ότι το Πεντάγωνο δεν προειδοποίησε την Μεγάλη Βρετανία", σύμφωνα με τις πηγές της MI6.
Ανεξάρτητα και παρά τις απίστευτες σιωνιστικές τυμπανοκρουσίες πολέμου, το Πεντάγωνο, οι Ρωσικές και οι Κινεζικές πηγές συμφωνούν, ότι το περιστατικό αυτό δεν θα επιτραπεί να κλιμακωθεί σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
"Όπως είχε πει ο Αϊνστάιν, «δεν ξέρω με τι όπλα θα διεξαχθεί ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ο 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα διεξαχθεί με ξύλα και πέτρες». Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η κατάσταση στο Ιράν δεν θα απειλήσει τον σύγχρονο πολιτισμό. Αυτό ήταν το πώς μια πηγή της ασιατικής μυστικής εταιρείας περιέγραψε την άποψη της Κίνας σχετικά με αυτήν την σκηνοθετημένη κρίση.
"... Η εξάλειψη αξιωματούχων άλλου κράτους μέλους του ΟΗΕ ... παραβιάζει κατάφωρα τις αρχές του διεθνούς δικαίου και πρέπει να καταδικαστεί", ήταν η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ για το περιστατικό. Η παγκόσμια κοινότητα θα υποστηρίξει τις κατηγορίες των Ιρανών για εγκλήματα πολέμου εναντίον του Τραμπ ο οποίος και τελικά θα καταλήξει στη φυλακή για τα εγκλήματα αυτά, υποσχέθηκαν οι ρωσικές πηγές FSB. (σημ.ΙΒ: Αυτό μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά)
«Ο Βετεράνος Σήμερα» αναφέρει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέπραξε έγκλημα πολέμου προσκαλώντας επίσημα τον Soleimani, με την υπόσχεση της διπλωματικής ασυλίας και την άρση των κυρώσεων στο Ιράν, μόνο και μόνο για να τον δολοφονήσει.
Οι πηγές του Πενταγώνου λένε ότι επειδή ο Τράμπ, εξαπατήθηκε για να επιτρέψει το χτύπημα κατά του Soleimani από ψεύτικες Ισραηλινές πληροφορίες, έχει τώρα αιτία και μπορεί να διώξει (από την κυβέρνηση του), τους Σιωνιστές πράκτορες: τον Υπουργό Εξωτερικών Mike Pompeo, τον Γραμματέα Άμυνας Mark Esper, την επικεφαλής της CIA Gina Haspel, ακόμη και τον Jared Kushner και την Ivanka Trump.
Η κόκκινη σημαία τζιχάντ στο Ιράν, έχει αναρτηθεί για το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία, καθώς στο Ιράν έχει δοθεί casus belli και παγκόσμια έγκριση, ενώ ο Trump έχει πολιτική κάλυψη για να αποσύρει τα στρατεύματα των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς πολίτες από τις επικίνδυνες περιοχές, λένε οι πηγές.
Επίσης, "Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις, μπορεί ακόμη και να κυνηγήσουν Ισραηλινούς στο Κουρδικό Ιράκ, στη Συρία ή αλλού και πριν εγκαταλείψουν την περιοχή να εκτελέσουν τα εντάλματα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που αφορούν σε ισραηλινούς εγκληματίες πολέμου, προβλέπουν οι πηγές.
"Καθώς τα σφραγισμένα κατηγορητήρια προσεγγίζουν τον βιβλικό αριθμό των 144.000, ο κινητικός πόλεμος μπορεί να συνδυαστεί με το νόμο μέσω του ICC και των στρατιωτικών δικαστηρίων για να διεξαχθεί ο συνολικός πόλεμος εναντίον των σιωνιστών", συνεχίζουν. "Το ICC μπορεί επίσης να ασκήσει δίωξη κατά του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας για εγκλήματα πολέμου στην Υεμένη, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία, το Ιράκ και τηn Λιβύη, καθώς και όλους τους Σιωνιστές ή πράκτορες του Βαθέως Κράτους, που βοηθούν ή υποκινούν τον ISIS (Daesh)"
Οι Σιωνιστές μπορεί να έχουν κάνει αυτήν την απελπισμένη προσπάθεια να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράν, εξαιτίας της μέγγενης που σφίγγει πάνω τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν ενδείξεις στον κύριο Τύπο ότι οι επιθέσεις με χημικά όπλα στην Συρία παραποιήθηκαν από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων που ελέγχεται από Σιωνιστές. Αυτό σημαίνει ότι το πλέγμα ελέγχου των πληροφοριών τους καταρρέει.
Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια να ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος με το Ιράν, συνδέεται σίγουρα με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις πτώχευσης των Εταιρικών ΗΠΑ, συμφωνούν διάφορες πηγές των μυστικών κοινωνιών. Μέχρι στιγμής, οι Εταιρικές ΗΠΑ, δεν έχουν βρει χρηματοδότηση για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους μετά τις 31 Ιανουαρίου και αυτός είναι ίσως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έπαιξαν και πάλι το χαρτί του πολέμου, σημείωσε μια πηγή μυστικής κοινωνίας της Ασίας.
Βεβαίως, η υστερία των μέσων ενημέρωσης για το Ιράν έχει αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων από το γεγονός ότι η οικονομία των Η.Π.Α. βρίσκεται σε μια ελεύθερη πτώση χειρότερη από την κρίση Lehman του 2008. Εδώ είναι μερικές πρόσφατες ενδείξεις.
Ο δείκτης Baltic Dry έχει βυθιστεί κατά 64% τους τελευταίους τρεις μήνες καθώς ο κόσμος σταματά να εμπορεύεται με τις ΗΠΑ
Οι τιμές των φορτηγών των Η.Π.Α. μειώνονται κατά 50% χρόνο με τον χρόνο, ενώ οι σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές μειώθηκαν κατά 11,5%
Η παραγωγή των εργοστασίων στις ΗΠΑ μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009 αμέσως μετά τη Lehman.
Μια άλλη ένδειξη ότι οι Εταιρικές ΗΠΑ είναι απογοητευτικές για τα κεφάλαια είναι το γεγονός ότι η NASA επιδιώκει να κερδίσει χρήματα από την Ιαπωνία.
Η Αμερικανική κυβέρνηση μπόρεσε να ξεγελάσει την Κίνα και να πάρει χρηματοδότηση για να διατηρήσει τις δραστηριότητές της μετά την κρίση Lehman υποσχόμενη έναν μαύρο κομμουνιστή πρόεδρο – τον Μπαράκ Ομπάμα.
Αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικά, επειδή μέχρι στιγμής μόνο το Federal Reserve Board αγοράζει τις μετοχές των ΗΠΑ και τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα και κανένας άλλος.

Ωστόσο, τα αστεία χρήματα της FRB δεν είναι αποδεκτά για τις διεθνείς πληρωμές των Εταιρικών ΗΠΑ που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την 31η Ιανουαρίου.
Το γεγονός είναι ότι το χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται, ενώ οι πληθυσμιακές βόμβες και η άρνηση της πραγματικότητας με αστεία χρήματα δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Αμερικανός λαός, είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί να τον απελευθερώσει από τη δουλεία της Βαβυλωνίας και να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα τεράστιο άλμα στο βιοτικό επίπεδο των ΗΠΑ, παρόμοιο με το σχεδόν διπλασιασμό των Ρωσικών συνθηκών διαβίωσης που παρατηρήθηκε όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδιωξε με τις κλωτσιές την συμμορία των Χαζάρων από τη χώρα του.
Ακόμη και αν οι Εταιρικές ΗΠΑ χρηματοδοτούνταν μετά τις 31 Ιανουαρίου, ο κόσμος κατευθύνεται σε ακραίες αναταράξεις και σε καθαρισμό του Σιωνιστικού βόθρου σε μεγάλο βαθμό, καθώς το σιωνιστικό θηρίο γονατίζει, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Η κατάσταση στο Ιράν έχει αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από πολλά σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλα μέρη του κόσμου. Για παράδειγμα, ο Σιωνιστικός Τύπος αγνοεί την είδηση ​​ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και ο αυτοανακηρυγμένος "πρόεδρος" Χουάν Γκουάιντο έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ως αρχηγός της Εθνοσυνέλευσης, όπως ανέφεραν πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βενεζουέλας. Αυτό σημαίνει ότι οι Χαζάροι μαφιόζοι δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Εν τω μεταξύ, οι τεράστιες πυρκαγιές που απειλούν την Αυστραλία χαρακτηρίζονται τώρα από την Αυστραλιανή αστυνομία και τις στρατιωτικές πηγές ως σκόπιμη επίθεση στη χώρα αυτή. Αυτόν τον εμπρησμό συνοδεύει μια τεράστια εταιρική εκστρατεία ενημέρωσης που στοχεύει στην προσπάθεια να αναγκάσει την Αυστραλιανή κυβέρνηση να πληρώσει έναν φόρο άνθρακα στην καμπάλ, λένε οι αυστραλιανές πηγές πληροφοριών μυστικών υπηρεσιών. Η αστυνομία λέει ότι οι περισσότερες από τις πυρκαγιές προκλήθηκαν από εμπρηστές και όχι από την "υπερθέρμανση του πλανήτη".
Επίσης, όπως και στην Καλιφόρνια, ορισμένες από τις πυρκαγιές της Αυστραλίας φαίνονται αφύσικες. Γιατί μόνο τα αυτοκίνητα καίγονται, όπως φαίνεται στην εικόνα στον παρακάτω σύνδεσμο;
Η Γαλλία, από την πλευρά της, αντιμετωπίζει μια επανάσταση, καθώς οι Σιωνιστές προσπαθούν να παραμείνουν στη ζωή, κλέβοντας γαλλικά συνταξιοδοτικά χρήματα όπως ακριβώς έκλεψαν τα συνταξιοδοτικά ταμεία της Ιαπωνίας. Οι τεράστιες απεργίες και το έτος των διαδηλώσεων εντείνονται, καθώς τα γαλλικά πρότυπα διαβίωσης συνεχίζουν να βυθίζονται κάτω από το καθεστώς του πρόεδρου σκλάβου του Rothschild Εμμανουήλ Μακρόν.
P3 πηγές του Freemason λένε ότι η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την αλλαγή του καθεστώτος το 2020. “Είναι μια καλή στιγμή να επενδύσουμε σε γκιλοτίνες, ανέφερε μια πηγή από υπ. πληροφοριών”.
Η P3 έχει επίσης αποκαλύψει λίγα περισσότερα για τον εαυτό της. Λένε ότι η P1 δημιουργήθηκε πριν από δύο αιώνες και αντικαταστάθηκε από την P2 πριν από εξήντα χρόνια. Η P2 έχει αντικατασταθεί από την P3 το 2020. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των P3 και P2 είναι ότι η P3 δεν έχει μαφιόζους στα μέλη της.
Η P3 λέει ότι οι Γερμανοί υπό την Angela Merkel αποτελούν σήμερα το κύριο εμπόδιο για την παγκόσμια ειρήνη και τη δημιουργία ενός μελλοντικού οργανισμού σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι η Μέρκελ θα υποστεί μεγάλη πίεση να παραιτηθεί μέσα στο 2020, λέει μία από τις πηγές. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή μιας αυξανόμενα αποσταθεροποιημένης ΕΕ.
Το άλλο, που δεν έχει αναφερθεί αλλά είναι σημαντικό γεγονός, είναι ο μυστικός πόλεμος μεταξύ των Κινέζων και των Χαζάρων Σατανιστών. Η προσφορά τροφίμων της Κίνας πλήττεται από "έμπολα των χοίρων" και "σκουλήκια στρατού" και τώρα κινδυνεύουν οι Κινέζοι με μια ασθένεια τύπου SARS.
Επίσης, ο κορυφαίος στρατιωτικός στρατηγός της Ταϊβάν σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου που ήταν σχεδόν σίγουρα δολοφονία.
Οι Κινέζοι αντιδρούν στις επιθέσεις αυτές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των βαθμωτών όπλων για να χτυπήσουν ορισμένους Αμερικανούς, σύμφωνα με τις εκθέσεις της British Intelligence.
Οι Σιωνιστές κραδαίνουν τώρα το πυρηνικό τους σπαθί, καθώς ο σατανιστής πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά λάθος αλλά σκοπίμως δηλώνει ότι το Ισραήλ είναι "πυρηνική δύναμη".
Έχουν επίσης κάνει πολλαπλές απειλές κατά της Ιαπωνίας πρόσφατα, σύμφωνα με ισχυρισμούς της Ιαπωνικής δεξιάς και άλλες πηγές. Η πιο πρόσφατη είναι μια ανανεωμένη απειλή για τη χρήση κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων για να προκαλέσουν το όρος Φούτζι να εκραγεί.
Οι Γνωστικοί Illuminati και άλλοι απειλούν να αντιδράσουν εναντίον οποιασδήποτε νέας επίθεσης στην Ιαπωνία, ανατινάζοντας την Ουάσιγκτον DC, την Ρώμη και την Ιερουσαλήμ με πυρηνικές βόμβες των 500 μεγατόνων. Επίσης, θύμισαν στον όχλο των Χαζάρων, ότι εκατοντάδες σεισμοί αναφέρθηκαν στο νησί της La Palma αμέσως μετά την επίθεση της 11ης Μαρτίου 2011 στη Φουκουσίμα. Εάν ο επισφαλής σχηματισμός πετρωμάτων της La Palma πέσει στη θάλασσα, η Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και της Νότιας Ευρώπης θα πληγεί με ένα τσουνάμι ύψους 100 μέτρων.
Παρ’ όλες αυτές τις απειλές, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πραγματικότητα ότι η παγκόσμια ειρήνη είναι πολύ πιο πιθανή από τον παγκόσμιο πόλεμο. Οι άνθρωποι του κόσμου απορρίπτουν συντριπτικά την προσπάθεια των Σιωνιστών και των ομολόγων τους στο Ιράν να προκαλέσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους, απορρίπτουν τις προκλήσεις για πόλεμο με το Ιράν. Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι λένε επίσης στους Ιρανούς σκληροπυρηνικούς ότι δεν θα παρασυρθούν σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η κυβέρνηση του Ιράν διεξήγαγε ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ. Γι 'αυτό ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι επισκέφθηκε πρόσφατα την Ιαπωνία. Μετά την επίθεση στον Soleimani, τα κράτη του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησαν ειρήνη.
Είναι βέβαιο ότι ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες προκλήσεις από τους Σιωνιστές καθώς το σατανικό έργο τους καταρρέει γύρω τους. Ωστόσο, έχουν χάσει την ικανότητα να ξεγελούν και να χειραγωγούν τις παγκόσμιες στρατιωτικές δυνάμεις προς έναν παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό σημαίνει ότι “η γραφή” είναι στον τοίχο για τους Σιωνιστές και αναφέρει:
«Ειρήνη στη Γη και καλή θέληση για τους ανθρώπους».
 
 
 
 
 B. Fulford – 2020-01-06
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις