Εκατοντάδες άνθρωποι βλέπουν ένα τεράστιο UFO πάνω από την Καλιφόρνια



Περισσότεροι από 100 μάρτυρες είδαν αυτό το γιγαντιαίο αντικείμενο που πετούσε πάνω από το Menifee της Καλιφόρνιας και δεν έκανε καθόλου θόρυβο.
Στις 3 Δεκεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε
ένα βίντεο που δείχνει ένα τεράστιο UFO που επιπλέει στον νυχτερινό ουρανό. Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, η καταγραφή του οποίου πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια στις 19 Οκτωβρίου.
Περιέργως, το τεράστιο αντικείμενο παρέμεινε εντελώς αθόρυβο καθ ‘όλη τη διάρκεια του βίντεο το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο και αρκετοί υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα καταπληκτικό σκάφος που θα μπορούσε πιθανώς να είναι ένα εξωγήινο ιπτάμενο όχημα που επισκέπτεται τον πλανήτη μας.
Επιπλέον, το αντικείμενο φάνηκε να είναι σιωπηλό, ακίνητο στον ορίζοντα χωρίς να αλλάζει τη θέση του, οπότε αποκλείεται επίσης ότι ήταν αλεξιπτωτιστής ή κάποιο drone.
Άλλοι, υποστήριξαν ότι πρόκειται για μία φωτογραφία σε βίντεο, ή μία εικόνα που έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή.
Στην περίπτωση που είναι ένα αληθινό περιστατικό δημιουργούνται μια σειρά από ερωτήσεις, όπως: Όλα τα φώτα αντιστοιχούν στο ίδιο αντικείμενο; Ή θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά “σκάφη” σε σχηματισμό;
Ορισμένοι συνωμοσιογράφοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα είδος στρατιωτικού πειραματικού αεροσκάφους, τύπου TR-3B, το οποίο βρισκόταν στην τελική φάση δοκιμών.
Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Joseph Gradisher, ο εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Διευθυντή Ναυτικών Επιχειρήσεων για τον Πόλεμο Πληροφοριών, επιβεβαίωσε την ύπαρξη αδιάγνωστων εναέριων φαινομένων.
Σε μια δήλωση στην πύλη Black Vault, ο Gradisher αποκάλυψε ότι τα δημοφιλή βίντεο UFO που δημοσιεύονται από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών To The Stars, η οργάνωση που ίδρυσε ο Tom DeLonge, ήταν αυθεντικά.
Πρόσθεσε επίσης ότι τα βίντεο είναι μόνο μέρος των παρατηρήσεων των εναέριων φαινομένων που συμβαίνουν πραγματικά στον ουρανό των ΗΠΑ, πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης του Ναυτικού των ΗΠΑ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι να σκεφτούμε. Εκατοντάδες άνθρωποι βλέπουν παράξενα αντικείμενα στον ουρανό που δεν αντιστοιχούν σε καμία γνωστή τεχνολογία, ενώ παράλληλα η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται επιβεβαιώνει την παρουσία των UFOs στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.
Τι πραγματικά συμβαίνει; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο, οπότε ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:


















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις