Η Νεα Ταξη δινει τα ρεστα της...Η νεα Φιλανδη Πρωθυπουργος ειναι 34 ετων με δυο μαμαδες...!!!



Είναι 34 ετών, μητέρα ενός παιδιού και έχει δύο… μαμάδες. Πρόκειται για τη νεότερη πρωθυπουργό όλων των εποχών, αναλαμβάνοντας τις τύχες
των Φινλανδών.

Η Σάνα Μαρίν αναμένεται να καταστεί ως η νεότερη πρωθυπουργός όλων των εποχών, αναλαμβάνοντας τις τύχες της Φινλανδίας και δίνοντας τέλος στο κυβερνητικό αδιέξοδο της σκανδιναβικής χώρας.
Η Μαρίν, το βράδυ της Κυριακής, εξελέγη ως υποψήφια πρωθυπουργός του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), με στόχο να καλύψει το κενό του παραιτηθέντος Άντι Ρίνε.
Ο τελευταίος παραιτήθηκε από τον πρωθυπουργικό θώκο εν μέσω της οξύτατης πολιτικής κρίσης που προκλήθηκε, με αφορμή το ζήτημα της απεργίας των εργαζομένων στην εθνική ταχυδρομική υπηρεσία.
Η Σάνα Μάριν είναι μόλις 34 ετών και εφόσον λάβει τη στήριξη της Βουλής – κάτι το οποίο φαντάζει και το πιθανότερο σενάριο – θα καταστεί η νεότερη πρωθυπουργός όλων των εποχών.


Θα σπάσει, μάλιστα, και το ρεκόρ της Έσο Άχο, η οποία ανέλαβε την πρωθυπουργία της Φινλανδίας το 1991, σε ηλικία 36 ετών.
Η Μάριν είναι βουλευτής του Τάμπερε (σ.σ. φινλανδική πόλη), ενώ από τον Ιούνιο διατελεί υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού, ενώ έχει… δύο μαμάδες, καθώς η μητέρα της ήταν ομοφυλόφιλη, έχοντας σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.
Μάλιστα, εφόσον η φινλανδική Βουλή εγκρίνει την τοποθέτησή της, θα γίνει η νεότερη ηγέτης όχι μόνο της Φινλανδίας, αλλά όλου του κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το SPD είναι το μεγαλύτερο κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος απαρτίζεται – επίσης – από το Κεντρώο Κόμμα, τους Πράσινους, την Αριστερή Συμμαχία και το Σουηδικό Λαϊκό Κόμμα.



















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις