Συγκλονίζει ο Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής: «Ευτυχώς τους προλάβαμε» – Νεκρούς ήθελε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

 

Συγκλονίζει η ποσότητα και η δύναμη των όπλων και των εκρηκτικών υλών που βρέθηκαν στη γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», η
οποία ετοίμαζε θανατηφόρο νυκτερινό τρομοκρατικό χτύπημα, πιθανώς με αστυνομικό στόχο, τον Δεκέμβρη.

«Τα όπλα που βρήκαμε στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σκοτώνουν. Ένα από αυτά είχε τραυματίσει αστυνομικούς. Εκείνο που τρομάζει είναι η ποσότητα και η δύναμη των εκρηκτικών υλών που βρέθηκαν. Ευτυχώς, προλάβαμε».
Η δήλωση ανήκει στον διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Λευτέρη Χαρδαλιά και ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης για την επιχείρηση που έκανε η Αντιτρομοκρατική το Σάββατο για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.
Ο διοικητής άφησε ευθέως να εννοηθεί ότι η Αστυνομία πρόλαβε εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο φέρονται να ετοίμαζαν οι συλληφθέντες και ο καταζητούμενος συνεργός τους. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από τα Καλάσνικοφ και τα εκρηκτικά είχαν στην κατοχή τους διόπτρα νυχτερινής σκόπευσης, φάρο ασθενοφορου και λέιζερ.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα κατασχεθέντα αποτελούν ένδειξη για προπαρασκευαστικές ενέργειες τρομοκρατικού χτυπήματος.

















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις