Μα τι περίεργες συμπτώσεις.. Αυτοκτόνησε ο αντιεισαγγελέας του Α.Π. Οι υποθέσεις...

 
 
Νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες του ΕΚΑΒ το βράδυ της Τρίτης ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αντώνης Λιόγας. Ο Λιόγας είχε αντικαταστήσει στα καθήκοντά του, τον προκάτοχό του, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Κάποιες από τις υποθέσεις που είχε χειριστεί ο Λιόγας ήταν : 
  1. η υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ όπου, ο Λιόγας πρότεινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο χειρισμού της υπόθεσης, την απαλλαγή από του εγκληματία Γεωργίου (σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ). Του εγκληματία Γεωργίου που με την "δημιουργική του λογιστική" έστειλε την χώρα μας στα νύχια του ΔΝΤ.
  2. η υπόθεση της Μαρίας Εφίμοβα που ήταν whistleblower και μετά τις καταγγελίες της κοπέλας αυτής, ξετινάχτηκε ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης μαύρου χρήματος. Της Εφίμοβα που ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα (σύμφωνα και με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών), ΟΜΩΣ ο Λιόγας άσκησε έφεση κατά της απόφασης των Εφετών, παραπέμποντας την Εφήμοβα στον Άρειο Πάγο.


Επί τη ευκαιρία της παρούσης αναφοράς στα μέλη της Δικαιοσύνης, ο κάποτε Εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης (ο γνωστός με το stick της Λίστας Λαγκάρντ - Φαλτσιανί) που ο γιος του επιχείρησε ως σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη να αυτοκτονήσει τον 12/2009 και που η κόρη του διορίστηκε προ μερικών ημερών ως σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη, δικάζεται την 24/10/2019 για απιστία προς την υπηρεσία, σε βαθμό κακουργήματος, έχοντας ως πρωτόδικη απόφαση σε βάρος του κάθειρξη 10 ετών.

Ψαχτήρι

Υ.γ. Την ίδια μέρα με τον διορισμό της θυγατέρας Διώτη έγινε και ο διορισμός του υιού του Ισίδωρου Ντογιάκου, ως σύμβουλου του Κ. Καραμανλή (του τρίτου).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις