ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ BIG RESET ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΥΣΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΒΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ



Η μεγαλύτερη γλυκια φυλακή της ανθρωπότητας, η θαλπωρή της σκέψης ότι όλοι θα μπορούσαμε κάποια ημέρα να γίνουμε πλούσιοι, αποκτώντας αμύθητα πλούτη στον τραπεζικό λογαριασμό,
λειτουργεί τέλεια. Η σκέψη αυτή θρέφει για αιώνες την ανθρωπότητα με την ανασφάλεια της ασφάλειας του χρήματος, θρέφει τον φόβο για την πείνα που θα μπορούσε να προκαλέσει, θρέφει τον ακατανίκητο εγωισμό και την φιλοδοξία της απόκτησης πλούτου. Θρέφει την ανθρωπότητα να λειτουργεί σαν υπάνθρωπος, γιατί ούτε τα ζώα δεν λειτουργούν με τον τρόπο που ο σημερινός ανθρώπινος πολιτισμός έχει χτίσει μια κοινωνία εγωπαθών και αμείλικτων ανθρωποειδών, ικανών να σκοτώνουν άλλους ώστε να αρπάξουν τον εθνικό τους πλούτο, να πουλήσουν όπλα και να πλουτίσουν επάνω στον μαζικό θάνατο αθώων πολιτών. Βλέπε Συρία και τον ΓΠΠ που διεξάγεται αυτή την στιγμή.
Φυσικά οι πολέμοι δεν γίνονται τυχαία και οι πολίτες δεν είναι δολοφόνοι, από πίσω είναι οι δυνάμεις μυστικών λεσχών που αποφασίζουν ποιος έχει σειρά να πάει στον Άγιο Πέτρο. Οι δυνάμεις αυτές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το τραπεζικό σύστημα των κεντρικών τραπεζιτών, έχουν την μηχανή να κόβουν και να εξαγοράζουν, αποφασίζοντας ποιες χώρες έχουν σειρά να θυσιαστούν στον Μαμονά, να χύσουν το αίμα την ενέργεια να τον θρέψουν, να θρέψουν την μηχανή του κιμά αποκοιμίζοντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα μέσα στην ιδέα της μελλοντικής απόκτησης της ύλης για όλους τους σκλάβους…και έτσι η ανθρωπότητα βυθίζεται κάθε μέρα μέσα στη απόλυτη σκλαβιά, τον οικονομικό και προπάντων τον πνευματικό εγκλωβισμό, καταλήγοντας σε ένα πειθήνιο δίποδο, το όργανο των τραπεζικών ιερέων του Μαμονά…
Διαβάσαμε μια είδηση που πρέπει να την γνωρίζετε με πηγή την κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας. Περιμένουν κάποια στιγμή την διάλυση του οικονομικού συστήματος χωρίς να αναφέρουν ότι θα συμβεί, αλλά αναφέροντας ότι εαν συμβεί, το χρυσό που κρατούν οι τραπεζίτες θα επαναφέρει την ασφάλεια του συστήματος. Και επειδή το κλειστό κλάμπ που είναι για τους λίγους γνωρίζει και κόβει εικονικό χρήμα αγοράζοντας χρέη, αγοράζοντας συνειδήσεις και πολιτικούς, γνωρίζει ποτε έρχεται το BIG RESET.
An article published by the De Nederlandsche Bank (DNB), or Dutch Central Bank, has shocked many with its claim that «if the system collapses, the gold stock can serve as a basis to build it up again. Gold bolsters confidence in the stability of the central bank’s balance sheet and creates a sense of security.»


















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις