Η παγκόσμια κυβέρνηση καραδοκεί για την Ελλάδα – Το «κλειστό» συνέδριο που θα ειπωθούν πολλά – Ποιον κάλεσαν



Η Ελλάδα μετά τις πρόσφατες εκλογές έζησε ακόμα μία πολιτική αλλαγή, η οποία «μεταφράζεται« ως ανάσα από την ακραία αριστερή πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ, πολιτική απολύτως
συμβατή με τις επιταγές της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης (υψηλοί φόροι, σεμινάρια LGBTQ στα σχολεία, ορθάνοιχτα σύνορα στην παράνομη μετανάστευση, Συμφωνία των Πρεσπών κ.α.).

Πέντε χρόνια μετά από την εκλογή του Α.Τσίπρα, οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να κρατήσουν την Αριστερά στην Ελλάδα στην διεθνή επικαιρότητα, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει με τον πρώην πρωθυπουργό είτε βρεθεί κάποιος διάδοχος. Ειδικά σε μία περίοδο που ο αντίπαλός του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οργώνει την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε την πρόσκληση του ιδρύματος Ambrosetti ξανά μετά από πέντε χρόνια (είχε συμμετάσχει εκεί ΚΑΙ πριν γίνει πρωθυπουργός) και θα παραβρεθεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο τριήμερο συνέδριο που θα γίνει σε συνθήκες υψίστης ασφαλείας στο πολυτελές ξενοδοχείο «Villa d’ Este», μαζί με άλλες «προσωπικότητες» από όλον τον κόσμο.

Θα μιλήσει για τον… μετασχηματισμό της Ευρώπης, σε τραπέζι όπου θα μιλήσουν επίσης οι Πρόντι, Τίμερμανς κ.α.

Το συνέδριο φέτος θα φέρει τον τίτλο «Intelligence» (Νοημοσύνη) για τον κόσμο και την Ευρώπη.

Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη σε μείζονα παγκόσμια ζητήματα οικονομικού, γεωπολιτικού και επιστημονικού – τεχνολογικού χαρακτήρα, η δεύτερη μέρα, οπότε θα μιλήσει και ο κ. Τσίπρας, θα επικεντρωθεί στην Ευρώπη και η τρίτη στην Ιταλία, η οποία βρίσκεται σε πολιτική κρίση με τις δυνάμεις της Εθνικής Δεξιάς (Σαλβίνι) να βάζουν δύσκολα σε εκείνες της παγκοσμιοποίησης.

Το ακροατήριο θεωρείται αυστηρά επιλεγμένο! Όπως μεταδίδουν τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης θα αποτελείται από 200 κορυφαία στελέχη από όλον τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Ambrosetti Club, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να συζητούν… ελεύθερα.

Επιπροσθέτως, σε αυτό το διεθνές, κλειστό, συνέδριο παρουσιάζονται κάθε χρόνο μερικές από τις σημαντικότερες μελέτες, σε θέματα σχετικά με την παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία επιδιώκεται να αντικαταστήσει τις εθνικές κυβερνήσεις.

Σε αυτό το συνέδριο λοιπόν θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι διεθνιστές του πλανήτη δεν έχουν «κάψει» το «χαρτί» του ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας.

Ποιοί ή ποιός θα μιλήσει αυτή την φορά στο εν λόγω συνέδριο;

Μεταξύ των πρωταγωνιστών των πρόσφατων εκδηλώσεων υπήρξαν: Ο Κόφι Ανάν, ο Τζο Μπάιντεν, ο Χένρι Κίσινγκερ, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Βάκλαβ Κλάους, ο Σέρτζιο Ματαρέλα, ο Μάριο Μόντι, ο Σιμόν Πέρες, ο Ρομάνο Πρόντι, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κ.ά.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις