ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σχετική εικόνα

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες, πλην Ελλάδος και Ιταλίας, πού έχουν μόνον χερσαία σύνορα, το μεταναστευτικό πρόβλημα εν μερει, ή οριστικα το έχουν επιλύσει. Και τούτο οφειλεται στο γεγονός
ότι είναι σοβαρά κράτη, έχουν σοβαρούς ηγέτες, νοιαζονται προ παντων για τους πολίτες τους και δυνανται να προβλεπουν!
Το καταφεραν είτε στηνωντας φράχτες αποτροπης και προφυλαξης, είτε με απελάσεις, είτε με αυστηρά νομοθετικά μέτρα! Γεγονός είναι ότι αντεδρασαν τα αντανακλαστικα τους ευθυς εξ αρχης παρά τις ποικιλλες πιεσεις που εδεχθησαν εξωθεν και μολα ταυτα δέν εκαναν πίσω ούτε χιλιοστο! Πλέον ατενιζουν το μέλλον τους με ασφάλεια, αισιοδοξια και πίστη κρατησαντες την εθνικην τους ταυτότητα, την ομοιογενεια με τις παραδόσεις ,τα ήθη, και έθιμα τους, προσηλωμενοι στις αρχες της οικογένειας,της θρησκειας, των εθνικων ιδεωδων την ιστορία και τον πολιτισμό τους …Αλωβητοι!
Nοιωθουν υπερηφανοι οι λαοί τους, αγερωχοι και ανεπηρεαστοι από τις νεοταξικες πολυπολιτισμικες οχλησεις και παροτρυνσεις σε επιμειξιες από τις παραπλανητικες προπαγανδιστικες σειρηνες της παγκοσμιοποιησης. Δεν υπεκυψαν ούτε στο δελεαρ των εκατομμυριων Ευρώ και δολαριων… Και παρά τόν ανηλεη πόλεμο και τα παρακαλια πού δεχθηκαν πανταχοθεν, οι χώρες αυτες δεν λυγισαν ούτε υπεκυψαν και ελυσαν το πρόβλημα μονες τους!
Είναι πραγματικότητα. Είναι αλήθεια. Τετοια κρατη, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό επιτυχιας, είναι τα εξής: Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Κροατία, Αυστρια, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, ακόμα και η Τουρκία και η Ρωσία.
Τα κρατη αυτά εξακολουθουν να προφυλάσσουν τους πολίτες τους από τούς απροσκλητους τριτοκοσμικους Ασιάτες και Αφρικανούς με κάθε τρόπο συνεχώς, παρα τις αλλαγές κυβερνησεων, και δέν παυουν να λαμβανουν ακομη και εκτακτα μέτρα… Από την άλλη μερια Ευρωπαικα κρατη πού δεν ελαβαν μέτρα και δεχθηκαν μεταναστες αντιμετωπιζουν προβλήματα δυσαρμονιας και ασυμβιβαστης συνυπαρξης, πολλές φορές και έντονα, εδώ και καιρό και συνέχεια μάλιστα, όπως η Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Ισπανία, αλλά και η χώρα μας… Επακολουθο είναι ότι όσο περνά ο καιρός, τα προβλήματα μη αφομοιωσης και συνυπαρξης θά διογκωνονται και θα γινονται όλο και πιο επικίνδυνα και πιθανόν με απροβλεπτες και μη ελεγχομενες καταστάσεις.
Πάμε τώρα στη χώρα μας καί στην Ιταλία. Καί οι δύο χώρες είναι θαλάσσιες.
Η Ιταλία με έναν γενναίο και σοβαρό ηγέτη τόν ΣΑΛΒΙΝΙ τό έλυσε το πρόβλημα, διότι έλαβε αυστηρά μέτρα. Όμως,τώρα πού παρητηθη, η Ιταλία θά γίνει δυστυχώς, παλι ξεφραγο αμπέλι…
Εμείς έχουμε ένα μέρος στεριάς που μπορούμε να το ασφαλισουμε και να αποτρεψουμε την παράνομη είσοδο στον Έβρο, με το στησιμο φράχτη. Οι ναρκες πού αναφερει ένας νυν πρόεδρος κομματος, ως μεσον αποτροπης απαγορεύεται. Αγνοει ο κύριος αυτος ότι ισχυει διεθνης απαγορευτικη συνθήκη τοποθετησης ναρκων τόσο από το ΝΑΤΟ, όσο και από τόν ΟΗΕ και μάλιστα είναι γνωστόν ότι πριν πολλά χρόνια τις βγαλαμε και από τόν Εβρο. Στα θαλάσσια σύνορα χρειάζεται περισσότερη επιτήρηση, ούτως ώστε νά αποτρέπεται η προσέγγιση πλοιαρίων και νά τά γυρίζουμε πίσω.
Επίσης είναι αναγκαιον και επιβάλλεται να απομακρυνθούν όλες οι ΜΚΟ με απέλαση, γιατί είναι ο Δούρειος ίππος και δρουν ανεξελεγκτα και αντεθνικα. Την μέριμνα των μεταναστων καλό και χρήσιμο είναι νά την έχει τό Υπουργειο Προστασίας του Πολιτης και το Υπουργείο Πρόνοιας.
Οι μετανάστες πού πατούν ξηρά, ή περισυλλέγονται από την θάλασσα, νά εγκαθίστανται σέ HOT SPOTS ( σε ξερονήσια, ή στην ενδοχώρα σέ περιοχές μακριά από κατωκημενες περιοχες και χωρίς τηλέφωνικη εξυπηρετιση). Εκεί νά γίνεται η ηλεκτρονική καταγραφή με δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφιες κλπ. καί άμεσα να επαναπροώθουνται στις χώρες προέλευσης των. Το φαγητό δέν θά είναι ούτε από Γρηγορη, ούτε από Έβερεστ… Θα είναι αυτο που τρώει ο Έλληνας φαντάρος. Νά κοιμούνται σε σκηνές, κοντέινερς, τροχοσπιτα και όχι με aircodition. Επίσης νά επιμελούνται την καθαριότητα μόνοι τους. Εδώ δέν έχουν aircodition οι γέροι γονείς μας στα χωριά μας, θαχουν οι μετανάστες;
Γιατί, είχαν στο Μπαγκλαντές, ή στο Αφγανιστάν, ή στην Ουγκάντα; Αυτοί που είναι ιδιαζοντως ευαισθητοι – αλληλεγγυοι, και τους περισσευουν τα προς το ζην, ας συνδραμουν εν τοις πραγμασι, ανοίγοντες λογαριασμον σε τράπεζα και να καταθέτουν χρηματα προς βελτιωσιν των συνθηκων διαβιωσης των μεταναστων.
Στα Hotspots οι μεταναστες να μένουν για ένα μήνα περίπου, εως ολοκληρωθουν ολες οι προβλεπωμενες νομιμες διαδικασιες. Άσυλο θα δίδεται σέ ελάχιστους, κατοπιν ενδελεχους και αυστηρου ελεγχου και όταν τελειώσει ο πόλεμος θά επιστρέφουν αμέσως στις πατρίδες τους.
Επίσης συμβαίνει να προωθουνται παρανομα μεταναστες με προβλήματα υγείας με στόχο να επιτυχουν δωρεάν εγχειρησεις και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη…
Όσοι μεταναστες αρνουνται να επιστρέψουν οικεια βουλησει στις χώρες τους, όπως π.χ. οι Ασιάτες, αυτοι θά μεταφέρονται υποχρεωτικά με καράβια στην Ινδία, Πακιστάν, Ιράκ, Μπαγκλαντές κλπ, σε συνεννοηση με τίς πρεσβείες τους.Οι Αφρικανοι στην Αφρική. Αν δεν τούς δέχονται οι χώρες τους, τότε θα μεταφερονται σε ομορες χώρες και θά προχωρουμε παράλληλα και σε αντιμετρα, όπως στο κλείσιμο των Πρεσβειών τους, στην απαγόρευση εξόδου συναλλαγματος, σέ όσους εργάζονται νόμιμα, καθως και σε αλλα παρεπωμενα μετρα, όπως παύση εμπορικων συμφωνιων, κλπ..
Στα ΗΟΤ SPOTS θά γίνεται έλεγχος, υγειονομικος, διότι πολλά άτομα πασχουν από μεταδοτικες και επικινδυνες ασθένειες.
Επίσης πολλά άτομα είναι ψυχοπαθεις και εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου, ή επικινδυνοι Τζιχαντιστες! Αυτοι θα καταγραφωνται και θα απελαυνωνται άμεσα.
Όσοι είναι στην Επικράτεια παράνομα: Θά εργάζονται σέ αγροτικές εργασίες ασφαλισμένοι, θα πληρώνονται το ελάχιστο μεροκάματο, και θά ασφαλίζονται απ’ τόν εργοδότη. Θά μπορούν να εργαστούν σε οικοδομές, εργοστάσια κλπ.
Επίσης τό κράτος θά μπορεί να τούς χρησιμοποιεί σέ εργασίες καθαριοτητας, καθαρισμους φρεάτων υπονόμων, δρομων, παραλιων, φροντίδα περιποιησης παρκων, αποψηλωσεις ξηρων χορτων, δενδροφυτεύσεις, αντιπλημμυρικα έργα κλπ.. Όσοι μένουν σέ Στρατόπεδα θά πληρώνουν ρεύμα, νερό, ενοίκιο, εξοδα συντηρησης κλπ.
Μετά από δύο, ή τρεις μήνες περίπου, θα επαναπατρίζονται με δικά τους έξοδα, αφού θά έχουν δουλέψει είτε στον ιδιωτικο τομέα, είτε στο δημοσιο.
Διευκρινίζεται ότι, οποιος απασχολεί εργάτη αλλοδαπό σέ μαύρη εργασία χωρίς να είναι εφοδιασμενος με νόμιμα χαρτιά, και δεν είναι ασφαλισμένος, να κατάσχεται το κτήμα του, ή το μαγαζί του, το βενζινάδικο, κλπ. Επί πλέον θα πληρώνει πρόστιμο και θά πηγαίνει στη φυλακή!
Οποίος νοικιάζει σπίτι σε μετανάστη πού δεν έχει νόμιμα χαρτια, δέν έχει άδεια παραμονής και εργασίας, δέν είναι ασφαλισμένος και δεν έχει κάρτα υγείας, ΑΦΜ, κλπ, θά κατάσχεται τό διαμέρισμα του, θά πληρώνει πρόστιμο και θά πήγαινει φυλακή!
Τά παιδιά πού είναι ορφανά, θά περιθάλπονται σέ κρατικά ιδρύματα και θα τυγχάνουν ελληνικής παιδείας και επαγελματικης καταρτισης… Μετά την αποφοίτησή τους και την συμπληρωση του 18ου ετους, θα καταθέτουν δικαιολογητικά για υπηκοότητα. Αν υποπέσουν σέ ποινικά αδικήματα θά απελαύνονται στις χώρες καταγωγής τους…
Όσα αποκτουν Ελληνικη υπηκοοτητα θα υπηρετουν στον Ελληνικό Στρατό πλήρη θητεία.
Φημολογειται ότι τα ορφανα και ασυνοδευτα παιδιά πριν αναχωρησουν από την χώρα τους, υποκεινται σε ιατρικες εξετάσεις και προωθουνται στοχευμενα για εμπόριο μεταμοσχευσης ζωτικων τους οργανων… Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά 3 καί 4 ετών ασυνόδευτα ορφανά. Πρέπει να ερευνηθει επισταμενως αν εμπλεκονται και ποιοί στα κυκλώματα αυτά!!! Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό!!!
Όσοι μεταναστες είναι εγκλειστοι στις φυλακες για πλημμεληματα, ή κακουργήματα να απελαθουν άμεσα στις χώρες τους για να εκτισουν εκεί την ποινη τους.
Οι μεταναστες πού καταλαμβανουν δρόμους, σιδηροδρομους, λιμανια κλπ. και παρακωλυουν τις συγκοινωνίες να απελαυνωνται άμεσα.
Κάθε μήνα, κάθε μετανάστης θα παρουσιάζεται στη Αστυνομική Αρχή για έλεγχο της παραμονής του.
Κανένας παρανομος μεταναστης δέν θά ταξιδευει και δέν θά του εκδιδεται εισητήριο για κανένα συγκοινωνιακο μέσο ούτε σε ταξι. Αν ταξιδευει με εισητήριο σε λεωφορείο, ή ταξι και δέν έχει νομιμα χαρτια, θα κατασχεται το μεσον, θά επιβάλλεται προστιμο και φυλακιση.
Δέν θά εκδιδεται κάρτα για τα ΜΜΜ, ούτε για τηλέφωνο χωρίς την καταθεση νομιμων δικαιολογητικων.
Όποιος διακινει παρανομα μεταναστες, θα κατασχεται το μεσον του και θά τιμωρειται με ισοβια καθειρξη. Το ίδιο και γι’αυτον πού τους κρύβει.
Τέλος οι λαθρέμποροι εκ του εξωτερικου διακινητες μεταναστών, νά τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη.
Αυτά και άλλα ακόμη μέτρα, αν θεσπιστούν και εφαρμοστούν πιστα, σίγουρα θα εκλειψει το πρόβλημα τής λαθρομετανάστευσης, και δεν θά ξαναυπαρξει.- Και επιπλέον δεν θα έχουμε την ανάγκη των χρημάτων κανενός Σόρος… Μπορούμε και μόνοι μας να λυσουμε οριστικα το πρόβλημα και να επιτυχουμε.
Αλλιώς, έτσι όπως τό πανε οι εκαστοτε κυβερνωντες, θά περιμένουμε να επέλθει τό μοιραίο και θα πάμε σύν τώ χρόνω, χαμένοι – αδιαβαστοι, εμείς και τά παιδιά μας και τά εγγόνια μας. Καί η Ελλάδα πού χύθηκε τόσο αίμα και έγιναν τόσοι αγώνες για να ελευθερωθεί και να γίνουμε κρατος ελεύθερο, δυστυχώς σέ μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει…. Και κλεινω με τη σοφη ρηση του Ελευθεριου Βενιζελου: » Ουδεις συναισθηματισμος χωρει εκεί όπου έστω και κατ’ ελαχιστον βλαπτεται το εθνικον συμφέρον».-






 CDEDALOS










 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις