Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β' παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!

Αμέσως μετά τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ο Αμερικανός στρατηγόρ George S. Patton δήλωσε:


Πολεμούσαμε τον λάθος εχθρό (Γερμανία) τόσο καιρό.

Αλλά απο τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ (Σοβιετικά σύνορα) θα έπρεπε να επιτεθούμε στους Μπάσταρδους (Κομμουνιστές) τώρα αμέσως!

“Υπάρχει τεράστια Εβραϊκή επιρροή στον Τύπο. Προσπαθούν να κάνουν 2 πράγματα: Να εφαρμόσουν τον Κομμουνισμο και να πετάξουν τους Γερμανούς και όσους δεν είναι Εβραίοι απο τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις.

Σε ένα γράμμα προς τη γυναίκα του έλεγε:

“ Δε μπορω να πω τους την αλήθεια δηλαδή πως αν δεν αποκαταστήσουμε την Γερμανία ο Κομμουνισμός θα αρπάξει την Αμερική χάσουμε την Αμερική.”

‘Αλλες γνωστές δηλώσεις του κατά των Εβραίων είναι οι παρακάτω:

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β' παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου! 2 

“Διακρίνω μια εβραϊκή εκδίκηση… Οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα σπίτια με σκοπό την στέγαση των Εκτοπισμένων. Υπάρχουν δύο σφάλματα στην υπόθεση αυτή. Πρώτον, όταν αφαιρούμε ένα μεμονωμένο γερμανό απο το σπίτι του τιμωρούμε έναν
μεμονωμένο Γερμανό, ενώ η τιμωρία είναι – δεν προορίζεται για το άτομο αλλά για τη Γερμανική φυλή.
Επιπλέον, είναι εναντίον της αγγλοσαξονικής συνείδησης μου να βγάλω ένα άτομο από το σπίτι του, το οποίο θα είναι είναι στην ουσία μια
τιμωρία, χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία.
Δεύτερον, ο Χάρισον και οι άλλοι του πιστεύουν ότι το
Οι Εκτοπισμένοι Εβραίοι είναι άνθρωποι μου λένε,  αλλά έτσι δεν το βλέπω εγώ, οι Εβραίοι..έχουν αξία ζωής χαμηλότερη αυτής των ζώων!”

“Σήμερα λάβαμε εντολές. . . οι οποίες έλεγαν να δώσουμε στους Ιουδαίους ειδικά καταλύματα. Αν δίνουμε στους Εβραίους, τότε γιατί όχι στους Καθολικούς, στους Μορμόνους κλπ;; .”

Tο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα αμερικανικό στρατιωτικό φορτηγό όλως τυχαίως, και μετά απο λίγες ημέρες ο Στρατηγός πέθανε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις